Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-25

• 44 350
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Дидре,честито мила  bouquet.Пожелавам ти здраве,много приятни емоции довечера,подаръци и целувки.Дано на 7.12 нещата се развият по най-добрия начин.И догодина се гушкате и празнувате с бебки,по щастливи от всякога.Наздраве!

Ох,Шанче много се тормозиш с това чакане.Става ми мъчно за теб.Щом мислиш,че това ще те успокои,добре е че си пуснала тест.Но махни това гадно чувство,което те е обвзело.Виж има и други бъдещи мами,които имат зацапване.Всичко ще е на ред,ще видиш.Само дето се притесняваш излишно.Хайде,следобяд да влезеш тук с най-тлъстото чхг,което  може да се види на 20 ден.

Анджи,ти какво ни носиш.Моля се да са хубави новините,около вас Praynig Hug.

Зази,Малечка,Хриси,Маринекс,Мима,Пинко,Криси,Ловли.....  Hug Hug Hug.

# 676
А3 4ГХ го пуснах да 3нам  ориентировъчно,но каквото и да е ,ако го има май няма да е 3а дълго,А3 не ,че търся симптоми,но намирам  други 3а странни,например ,че  почти не  ям,и не ми се яде ,а не бях  така.Това и3мисленото кафявото,или е кафяво или  става червено,като стане червено 3адължително е придружено с  съсирек(малък) и после пак става  кафяво,явно хвърлям някакви съсиреци и само тогава става червено.То има бременнилки с  кървене,ама с  съсиреци,не е ка3ал никой,откъде може да са тия пуЩини,а3 иначе рядко имам  такива  с  цикъл,по 1,2 на цикъл най много

# 677

Дидре- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Пожелавам ти здраве,щастие , много любов а на 7.12 да няма редукция и да си запазиш всички сакчета. Praynig Praynig Hug

Шана-недей толкова да се притесняваш и да си мислиш само лоши неща.Бременна си !!!Почивай си повечко и чакаме да ни зардаваш с тлъсто ЧХГ Praynig Hug Praynig Hug

Вивиян,Пинко,Криси,Христина,Кали,Маринекс,Бебе,Слонче,Зази,Дидре.,Гери................................................ момичета за всички ви  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

# 678
Приятелки 4Гх  1500 ,20 ден след Ет.Лекарката ми го  съобЩи,и3леждало нормално,имало бременност която се ра3вивала,но 3а съсиреците ,ка3ва ,не3нае от какво са и неможе да ми каже,а3 ли да  3нам вместо  нея.Оф айде пак  дано ,дано  и  т.н  дано....да ми идва апетита и се маха това цапане,след  ЕТ не съм хапнала плод или  салата,не мога да  ги гледам,а преди стимулацията доста се постарах с  3дравословното хранене,сега  и3обЩо не искам да ям...Луда работа е  та3и моята и ви оревах орталъка с моите проблеми,ама няма  на  кой,..да ме  и3вините(тук тихичко  newsm44)

# 679
Шана , новината е чудесна и ти пожелавам един спокоен уикенд , а за понеделник ти си знаеш  Hug Praynig Praynig Praynig

# 680
  • София
Шанче, хайде вече стига го гледа това зацапване-виж как хубаво си расте ЧХГ-то-ти му викаш "няма го", то, горкото се бори да ти докаже,че си е там всеки път. Меткай се в леглото с една хубава книжка и чакаме в понеделник още по-хубавата новина Hug

# 681
  • София
здравейте,
предварително се извинявам ако намерите въпроса ми не за тази тема  Blush
но все пак е свързан с инвитро процедурата

Пациентка съм на д-р Владимиров, имам тубарен стерилитет, това показа Цветната Снимка, причинен от хламидия най-вероятно - по кръвен тест,  ( първото ми дете се оказва, че е късмет  Laughing, имам все пак шанс и за естествено забременяване...но малък). Всички други изследвания са ок. Според Владимиров трябва да пристъпим директно към ИНвитро, без лапароскопия.
Тъй като му вярвам, смятаме да пристъпим направо към процедурата след Нова година. Проблемът е в следното - съпругът ми се спече като чу, че трябва в клиниката на определен момент да направи спермограма и то да даде материал в клиниката на място в определен ден .....до степен, че сега не е сигурен дали иска да започваме ....което доста ме отчая....
Не знам как да постъпя....засега съм оставила нещата без да повдигам въпроса ....но си мислех какво бихте ме посъветвали ( знам, че все пак е индивидуално при отделните мъже...) дали има вариант например за замразени сперма...и аз незнам...

Честито на всички ( аз отдавна следя темата), стискам палци на останалите

# 682
Шанче, направи ми страхотен подарък току що с тази новина newsm51, сега по-спокойно да изкараш уикенда и в понеделник да видите хубави сакчета където трябва  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 16:11 от didre

# 683
  • София
Бравооооооооооооооооооо Шана  , чудесно ЧХГ , успокой се сега мъничко и ще видиш, че на прегледа в понеделник всичко ще е ОК
Дидре, честит рожден ден и от мен   bouquet, пожелавам ти най-щастливата бременност без редукция и други проблеми
Анджи , какво става с теб?

# 684
ЕЕеееее Дидреее   bouquet благодаря ти   Hug

Pouh на мъжа ти няма ниЩо да му стане ако иде точНо 2  пъти да даде  сперма.Трябва да го навиеШ,и на моя не му хареса първоначално идеята ,ама сега  ходи дава  примерен.Другия вариянт е  ,в3емаШ от клиниката стерилна чаШка и я  носиШ  до 30  мин.като я държиШ  под  блу3ата на голо ,3аради  телесната температура.При нас  тук  това  е  нормално ,лекарите ка3ват че   няма  проблем да  се  носи от вкъЩи,3а чаШките не3нам  там при вас  дали  имат.  

Мерси Криси Hug,пиШехме едновременно,
И а3 ,чакам Анжи с   хубава   ховина,ама  нали пътува 250км,може да е  на  път оЩе.

# 685
  • Девето поколение софиянка
Да си жива и здрава didre, всичките ти мечти да станат реалност

Shanna, хайде най накрая да се успокоиш и в понеделник всичко ще е наред  Praynig Hug
Pouh мъжа ти може да отдели материал вкъщи и после ти да го занесеш в клиниката за спермограма, а за пункцията той сам може да си го занесе, попитай в клиниката, там ще ти дадът стерилен контейнер. Много успех!
Мимс    bouquet
krisi1812, hristina21 ,mimaa,viviqn,кали, и за  всички  Hug Hug Hug

# 686
Pouh ,  Йоли ти е казала всичко така , че споко и смело на пред. Съвет от мен - води го с теб по време на процедурата , той като види колко мъже има там и ще се успокои. После на пункцията няма да му е стресиращо. Ние имахме много подобен проблем , но до 4-тия опит ни мина всичко  Laughing Laughing Laughing
Йоли , Hug Heart Eyes Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 687
Шанчееее-Браво мила  bouquet  bouquet  bouquet сега дано си седнеш на дупето и да си малко по спокойна  Peace Hug Hug HugВ понеделник всичко ще е наред ще видиш Peace Praynig

# 688
Шана мила, браво. Видя ли, всичко е наред. И моля те спри да се притесняваш и повярвай че си БРЕМЕННА.
Писала съм го и пак ще ти кажа, има жени с кървене, със съсиреци, но важно е че ЧХГ расте и в понеделник ще се убедиш, че всичко си върви нормално.

Pouh както е казала Маринекс, нека идва с теб. Първо ти това което преживяваш, хич не е за пренебрегване. Кажи му, че го прави за теб, за вашето 1 дете и за бъдещото бебче. Ей, че са плашливи тези мъже. Ако трябва да даде проба и замразете.

# 689
  • София
Много ви благодаря момичета  Hug,

и без това ми беше трудно да приема, че трябва директно да почна с Ин витро, но това запъване изведнъж ми дойде в много. Той е правил изследването, но винаги си го е носел  Joy от вкъщи, но в обикновени лаборатории и явно и аз не съм разбрала, че и в клиниките за стерилитет може да се донесе материала   

много ми улекна, повярвайте ми....че последната седмица всичко ми беше черно...заради реакцията му....

Шана между другото исках да ти пиша, че при моята първа бременност нямах никакви симптоми и до третия месец никакъв апетит, така че това не е показател....стискам палци

вече ще чета редовно, а като почнем след нова година ще се включвам и аз

Общи условия

Активация на акаунт