Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-25

• 44 348
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Pouh,нашата първа спермограма беше в МД-там една лелка се е разхождала напред-назад пред полу-прозрачната му завеска,докато аз чаках отвън /там са параванчета със завески и изпокъсани списанийца на една масичка/,говорейки по мобилния през цялото време и потропвайки с токчета.... не знам изобщо как е събрал тогава и една капка. След което, се видях в чудо да го завлека в клиниката-в чистата,здраво заключваща се стая, с удобно диванче и чудесна баня-имахме 3 варианта-да препуска като луд с бурканчето и кой знае какво да занесе, спираме всичко,защото това се прави от двама и аз не мога да се боря сама, или по-добрата идея,която предложи сам-влизам с него в стаичката. Влезнах само веднъж, след това се убеди, че  процедурата е почти като взимането на кръв...е,с малко повече усилия от негова страна  Joy  и ме "освободи"

# 691
  • В къщи
Дидре,честит рожден ден мила,нека тази година е най-щасливата ти,в която ще гушнеш твоите съкровища  Hug Пази се и не мисли сега за редукция   bouquet

Шана,много се радвам за високото ЧХГ  Hug Надявам се,че сега ще се успокоиш и ще приемеш най-сетне мисълта,че си бременна.Пази се,започни да се храниш добре и си пази бебчетата.Айде в понеделник пак хубави новини чакаме от теб  Hug  Hug  Hug

# 692
  • София

Дидре, мила, честит празник! Бъди здрава, много обичана и винаги усмихната! Пожелавам ти смелост и вяра и много късмет!  Hug

Шана, браво, толкова ме зарадва! Почивай си колкото можеш повече и не се притеснявай, че нямаш апетит. Това се случва при някои жени в първите седмици от бременността. Ти пиеш ли но-шпа или нещо друго?

Pouh, мъжете са нежни същества.... с крехка чувствителност. И само си мислят, че са силния пол. Не насилвай сега нещата, полека-лека и със спокоен тон ще му обясниш, че това дете е за двамата и на вас двамата. И както ти ще положиш усилия, и то многократно повече, така и той ще трябва да преодолее някои неудобства... Всичко ще си дойде на мястото. А ин-витрото не е страшно. Пожелавам ти успех!  Peace

# 693
3а3и ноШ па ми свърШи два дни,в3имам само комплект витамини,магнее3ийотделно и  утрогестан.Не3нам  дали  го имат  това  ноШ па тук в аптеките.

# 694
                                                       newsm59 Дидре newsm59

Шана радвам се за теб, дано разбираш, че по някога притесненията са били излишни, а това че нямаш апетит сигурно е от бременността  Simple Smile
Зази fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 695
  • The QC to be!!!
 smile3514 Урааааааа  newsm44 Shanna   Hug  love001 най-накрая ще повярва, че е БРЕМЕННА. Нали съм ти казвала за танца на какво е израз,  до сега танцува, от сега в хоризонталното до Понеделник, когато пак ще ни зарадваш  Praynig Стига с притесненията, случва се много често да има кървене, че и много обилно. Бебчо е там и да расте, това цапане/кървене да не те притеснява. А ти спря ли цигарите и кафето  Thinking  Naughty
Pouh много добре са ти обяснили момичетата и хубави съвети са ти дали. Аз само остава да ти пожелая успешно първо инвитро и да завърши с второ сладко ненагледно бебче.  Praynig
Аngeli777  Praynig  Praynig  Praynig
hristina21   ooooh! ейййййййй ти направо ме уби с това как се дава материал за строяване и преброяване  ooooh! Това е найстина най-трудното нещо при много мъже, пък твоят горкият е направо герой. Ние сме си го носили от вкъщи, а пък ако трябваше да ходим в клиниката и моят да е реагирал като на Pouh  ooooh! А пък ако опита му е бил като на hristina21  даже да не сме стигнали до първо инвитро  ooooh! В нашата клиника това беше много, ама много, добре организирано... отиваш в една стайчка, ние не сме ходили, но ни разказаха... и там е много тихо и спокойно, скрито, покрито и мало много списания, че и филми  Wink
Ок, имаше една мацка, дето писа миналата седмица, забравих целият ник  Blush но започваше с S и сега тази седмица май тестче щеше да прави, ама се покри  Crossing Arms
Гуш на всички ви  Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 19:40 от Baby*

# 696
 Rolling Eyes охх  Бейби Hug Hug Hug  love001  а3  3а какво  съм  се  покрила ,направо ме е   страх да  те  среЩна,като  3нам  какво  ме  чака,3а  кафето и цигарите,ама  спрях  ги  ,почти ,при3навам,ама от  утре нацяло,утре съм  в леглото и   в нас  цигари нямам а  моя не ми дава вече ,и  а3 му ка3ах  да не ми дава.Никви кафета и  цигари  вече  ,3абеля3ах  ,че много добре ми идват  тия  плодовите кисели млека  3а пиене с  плодове  пар4енца,и съм  се  3апасила....Не ми се карай моля тееее ,спирам  да пуШа  ,честно,ето виж пред форума ка3вам ,сега има да ме  хокат   пак Embarassed  Hug Hug Hug

Анжели къде си  ,какво стана?

ххихихиихи Бейби направо ме  уби с  тая първата емотиконка  ,оЩе се  смея сама  на  монитора  Hug

# 697
ей досега ,докато пиШех усетих  неЩо като  ПМС,станах да  се  приготвя  3а лягане  и  в   вц направо  потече,и3тече доста кръв ,и3ля се някаква  кръв,после при слагането на  утрогестана един   доста  по  голям  съсирек  от  досегаШните,дали  с него само е  та3и  кръв или Ще продължи ,вече утре Ще ви  пиШа,обаче  ми  човърка неЩо оЩе там.Как да се  3арадвам и  да повярвам,то  се  3асилва  пустото  кървене,май  ми дойде направо  тоя  път.Тц тц тц..

# 698
  • София
Ех мамка му,SHANNA много ме е яд за това кървене при теб,кво става при теб незнам......да не е от притеснение? Аз да се отчета,след неуспешния опит септември/инвитро на естествен цикъл/ направих имун.изследвания които са добри /имаше имплантация за 6-7 дни и след това изпадна/Решихме с доки да ме стимулира леко за 3-4 яйчица и започнахме този месец.Днес ми е 9 ден и досега работих ,но от днес доста ми натежа коремчето и ме дърпа леко и мисля да спирам вече да се правя на работохоличка.А и ме е страх от тези гадни вируси/нали ми кихат непрекъснато в устата Simple Smile)))Днес бях на преглед утре пак ме вика за хормони и преглед и да казва кога ще е пункцията.Стискайте палци!   От септември не спирам да ви чета и да живея с радостите и болките.Прегращам ви всички /най-ве4е рожденничката Simple Smile/ и стискам палци.

# 699
  • София
 hrisinda ,много се радвам,че се връщаш толкова бързо и вече сте преполовили опита Hug дано този път имплантацията да е за девет месеца  Praynig Стискам ти палци да направите супер качествени ембриончета от яйчицата,които си измътила и това да е ТВОЯТ УСПЕШЕН ОПИТ newsm10

# 700
  • София
Хрисинда, чудесно е, че са ти отлични изследванията. Дано този втори опит бъде успешен и да не забравиш да ни се похвалиш, ей  Wink

Шана
, лягай в леглото. Дано това е било всичко, което е трябвало да изтече и утре вече да няма нищо. Praynig Гушкам те, мила, ех, как се измъчи.... Надявам се много скоро да бъдеш истински щастлива  Hug и браво за отказването на цигарите  Peace

# 701
  • The QC to be!!!
hrisinda   Praynig дано този цикъл да е твоят най хубав опит във бебеправенето, защото ще завърши с едно ревливо дупе  Praynig
Shanna Praynig Praynig Praynig
Зази как си? Hug Praynig

# 702
  • София
Чул Ви господ,дано.........дано всички да се махнем по скоро от тук и да споделяме коя колко не е спала ,а не колко пъти са я наболи и колко неуспешни опита има.МОЛЯ се за всички нас! Целувки на всички.утре ще докладвам Simple Smile

# 703
  • София
Шана, от къде я взимаш тази кръв, дето не изтече за толкова време newsm78 стискам ти палци това да са й били последните капки "живот" и утре като станеш, да няма и следа от нея  Praynig Ей, ама това си е наистина мъчение, права е Zazzy   Twisted Evil

Baby* ,добре, че "героя" не го пускам да гледа тук, да си припомня, пък ще вземе и да ми се  възгордее-тамън го бях насмела тогава,заливайки се от смях след описанието му,че е мрънкалник и като не свършихме работата в луксозните четири и пет-звездни хотели,  ще се блъска в мизерията на държавните болници,но аз да бях, знам,че щях да си събера парцалките и да се изнеса,каквато съм гнуслива Shocked
Zazzy,пускаш ли бременните вирусчета на дидре да се разхождат на воля и да сеят "заразата" newsm51

# 704
Ей hrisinda-ние май двете ще вървим  Hug на мен днес ми е 8 ден и в понеделник съм на скан да видим какво ще следва после и кога ще е трансфера..Много се радвам ,че ще се движим заедно Heart Eyes  Надявам се и да завършим с положителни резултати Praynig Praynig

Шанче-какво става с теб бе мила Hugстига с това кървене..Дано утре няма нищо и най-после и ти се успокоиш малко Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт