Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-25

• 44 344
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Ne karvene,to mi doide,niama tochka,vzeha me v bolnicata da leja dokato imat qsnota varhu razlikite na 4gh,az si znaeh prez cqloto vreme ne nestata ne varvat kakto trqbwa.sori za latinicTa,pisha ot telefona I kredor ne se pokazva.neznam izobsto zasto ostanah v bolnicata, prosto poredniq neuspeshen

# 706
Shanna не знам какво, да кажа, чета и не вярвам на очите си, съжалявам за това което ти се е случило Sad

# 707
  • София
eeeeeeeeeeeeeeeee stiga de ,pisna mi ot neuspe6ni opiti.Ebati prostotijta Twisted Evil Ne se jadosvai ,dano barzo da se vastanovi6.S teb s me da znae6,gore glavata.Celuvka

# 708
Е не Шанче ooooh!какво пък е това newsm78Стискаме палци всичко да се оправи fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 709
Шана,съжалявам много мила,но не се предавай,а продължавай. Hug Hug Hug

# 710
Shana мила, кураж и от мен  Praynig Дано всичко се оправи и установят причнината за къвенето  Sad гадна работа да му се не види, какво пък е това чудо и то толкова дни  newsm78  Миличката ... Дръж се !  Hug

# 711
Shana  Hug. ne mozheh da powqjarwam, no posta si stoi tam i ne murda, istina e.

Nishto uspokoitelno ne moga da kazha, puk i da kzha,, kakwo ot otw3a, njam da ti pomogne.
Dano da e posledniq neuspeshen    Hug

# 712
  • София
Шана,не мога да повярвам на това,което чета....и не искам да вярвам  Twisted Evil Twisted Evilкакъв беше тоя опит-пълен кошмар  ooooh!Дано се ориентират по-бързо какво се случва,за да не минаваш повече през това Praynig Hug Hug Hug

# 713
  • София
Ех Шанче,хич неискам да повярвам че е истина това което си написала но уви истина е.Sad
Помня и първият ти опит,пак същата работа,според мен преди започване на нов опит трябва да се търси причината за проблем със задържането при теб и да се застраховате отвсякъде.Praynig
Дано по-бързо се отърсиш от неуспеха и с нови сили напред,ще стане но явно не е било писано да е и този път. Hug

# 714
 smile3518 smile3518 [smilie=smile3518.gif]SHANNA mila tolkova sajaliavam napravo neznam kakvo da ti kaja .Dane bi da ima6 ne6to vatre v matkata koeto da pre4i da zadarji6 ploda ,-nali znae6 za moia polip newsm78.Moje bi triabva da si napravi6 xubava isteroskopia.Znam 4e ne moga da te uspokoia ,no ne se predavai-mlada si oste i prodaljavai na pred .  bouquet

# 715
Шана,  Sad, знам, че е неприятно, но по добре, че си в болница. Идеята не е да те плаша, но аз бях с кървене и разтящо чхг. лежах и приемах лекарства, но след болки и продължително кървене ме приеха по спешност, оказа се извънматочна, при това добре прикрита и нямаше време за размисли и страсти, а си ме резнаха през корема и ме спасиха, от вече появилия се кръвоизлив. за това нека си под наблюдение, пък дай боже нещата да се наредят в твоя полза. все пак там има специалисти и ще установят нещата.  Hug

# 716
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Момичета прибрах се в петък вечер но нямах сили да ви пиша.На мен лелката ми дойде вечерта преди да пътувам за София в 00.30 ходих до тоалетна и изненада.На сутринта докато пътувах с автобуса много ме болеше,отидох в болницата купих си превръзки и лелката дойде.Чаках да мина на преглед около 1 и 30 мин. и вътре съсирека падна пред моята ДОК.Гледаше ме ето така  Shocked.Прегледа ме и каза че при всички тези изследвания и стойности единствената пречина да не се задържат ембриончетата е слбата яйцеклетка.Нищо не разбирам и съм много  #Crazy.Каза ми да си почина няколко месеца и ако искам да продължа да и се обадя.Но каза да решавам по с време защото имам ограничен яйчников резерв и колкото време минава толкова по трудно ще става.Сега ми изписаха лекарства за 3 месеца,но знам че няма да се върна за 3 опит тук.

# 717
  • София
Angeli777, spoko spoko spokoняма ли начин да се подобри качеството на яйцеклетката?Ограничен яйчников резерв,ясно, но поне,тези,които се образуват не могат ли да бъдат добри-док нищо ли не коментира  newsm78 За мъжете как има една шепа витамини,хранителни добавки,бабини зъби и бърканици с мед....няма ли нещо и в такива случаи и за жените  Rolling Eyes Tired Почини си сега, а след това,където и да продължиш, дано да ти е за последно и да гушнеш своето бебче  fingerscrossed Hug

# 718
Anjeli sajaliavam,Mai sme v edin kiup.Az leja ,snosti vzeha krav,dnes oste ne sa,zaradi 48chasovoto 4Gh ste mardiasvam tuk.kravta namalia,AMA si e cikAl,snosti izpadAha5,6 sasireka navednaj.triabva da tarsia prichinata no mi e trudno da mislia za tova sega,no barzam  puk za sledwast opit,dano da e januari.do januari triabva da se stegna da razberem zasto stava taka.mislia si Che tova zacapvane me pritesni prekaleno,vchera biah s topka v korema,Dali ot naprejenie I pritesnenie stana taka,neznam,

# 719
Шана .... до сега само четях и тихичко се молех за теб, миличка! Прегръщам те силно  Hug Ти си силно момиче, но понякога се чудя до кога този живот ще се гаври със силите ни....  Tired 

Общи условия

Активация на акаунт