Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-25

• 44 346
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • някъде тук
Шана мила и на мен не ми се иска да повярвам в това което ти се случва ,толкова съжалявам  прегръщам те силно   spoko  Както са казали идругите момичета борбата продължава никакво отказване Hug

Зази следя те да знаеш   Hug не пускам палците за твоят успешен опит  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Бейбипрегръдки   Hug чакам  хубави новини и от теб  Hug

Успех на всички пишещи тук  babydust7

# 736
Момичета и  аз съм на мнение че трябва да сме спокойни и да не се притесняваме и да мислим положително, но ми е много трудно от както почнах стимулацията съм много разсеяна и на моменти хората около мен ми говорят а аз съм отнесена говоря несвързано на моменти дори.Много съм радостна че ни одобриха от фонда и че вече работим по въпроса с бебе правенето  направо грея   Mr. Green но все пак не мога да избягам от иглите и пункцията и да скоча направо на трансфера и да си ходя  естествено с бъдещото бебе .  Mr. GreenНе мисля изобщо за това че процедурата би била да бъде  не успешна защото съм сигурна че ще и дано да съм права.Не бях писала от около месец момичета в форума но понякога ви чета и на някой съчувствам а с други се радвам . Hug
Хриси стискам ти палци да ти извадят само  качествени яйцеклетки и да се превърнат в здрави ембриончета , който да се захванат като ти ги върнат после  newsm10  love001

# 737
Шанче миличка искрено съжалявам че се случва това CryНадявам се да разберете каква е причината и следващия път да е последен и успешен PraynigА отностно питанката ти за евентоален хидросалпингс-според мен ако имаше хидросалпингс изобщо нямаше да има имплантацияqНека някой ме поправи ако бъркам,но мисля че е така.

# 738
  • Оранжевата стая
Шани - защо се получава така? Не помня дали беше описала, но какви допълнителни изследвания бяха ти правили?
Просто не знам и аз какво да кажа. ....  spoko

Бебу - твоето щастие и позитивизъм радва  Peace
Спокойствие и силна храна   bouquet и успех

# 739
  • София
Здравейте, момичета! Нямах време да пиша, но четях всеки ден. За да не изпусна някого: на всички с добрите новини - стискам ви палци и чакаме радостната новина за здрави и силни сърчица. Шана, мила, много съжалявам, че се получи така. Стресът и напрежението едва ли имат нещо общо, не се обвинявай за това. Както написа едно от момичетата, имаш страшен късмет, че не си направила извънматочна. Стискам палци да се изчистиш сама. Минала съм по този път, на мен ми изкараха лигавицата с инжекции, но въпреки това ни препоръчаха да си починем три месеца, преди да започнем следващия опит, така че недей да бързаш, остави организма да се възстанови малко. А и нова година - нов късмет! Като отворите новата темичка - да няма НИТО ЕДНА лоша новина, само позитивно настроение и съобщения за точици и сърчица!

# 740
Xlora
 -Бебу - твоето щастие и позитивизъм радва
Радвам се за това  smile3525  love001 newsm53
Шани успех следващия път и Hug за поткрепа

# 741
Шана, немога да повярвам  Cry , прегръщам те силно. Надявам се , януари следващия ти опит да завърши този път успешно  Praynig Heart Eyes. Сега си почини, че много се измъчи, но ти си силна жена и съм сигурна , ще се събереш и ще намериш сили и вяра , за да продължиш и да видиш накрая свойта рожба.
Анджи, съжалявам и за твоята болка  spoko, успех следващия път  Praynig Hug

Момичета, благодаря ви за хубавите букети и прекрасните пожелания  Hug. На мен идеята за пускане на нова темичка ми хареса, но аз не смея да я пусна  Blush, все пак ......
Така, че Елси и Малечка да не се помайват , а да действат  newsm10. Аз обещавам да ви чета и навестявам с  babydust7 babydust7 babydust7 и с каквото мога да помагам !!!

# 742
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте  момичета силно ви  Hug и ви благодаря за подкрепата която ми оказахте и с думите който ме подържахте силна,но нашият опит ще почака поне 2 години.Сега нямаме тази възможност.Тази година ми срува всичко около 16000 лв. и нямам за догодина,така че ще съберем нови сили и пари и ще кандидатствам за фонда при нас в Германия и  така,но в България повече опити няма да правя.Ноооо аз ще ви следя за да споделям с вас всички радости и мъки ,ще ви питам и разпитвам отдалече. smile3503 Ще се моля за всички вас newsm17

# 743
Здравейте мили,борбени
Включвам се да се оплача от собствената си глупост и да ви попитам нещо.
В деня след трансфера една чанта носих ...тежичка....и се притесних...ама късно.
Носих я към 200м.
Колко е вероятно да съм прецакала нещата?
 Weary

Ама толкова съм тъпа ,че няма такъв човек!!!!!!!!!!!!

# 744
  • София
Здравейте мили,борбени
В деня след трансфера една чанта носих ...тежичка....и се притесних...ама късно.
Носих я към 200м.
 Weary

Не се притеснявай, нищо не си прецакала. Нищо не можеш да направиш на бебока, той си е вътре и е надеждно защитен. Нито с тръскане, нито с носене на тежко можеш да му навредиш фатално, но въпреки това се пази. Стискам палци

Хайде вече да направите новата темичка и да напръскате бременни вирусчета там.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 16:11 от desi_ivanova

# 745
Шана, съжелявам за случилото се, но не се тормози излишно, всичко ще се подреди ще видиш Praynig Hug
Искам да споделя, че днес ми сложиха първата инжекция Лукрин, за което си доплатих 40лв newsm78Някой от вас доплащал ли е за Лукрин?Другата седмица в петък или събота очаквам цикъл и започваме със стимулацията
Док каза, че продължавало около 10 дни EmbarassedТова ни е първи опит и надяваме се последен Very Happy и не съм наясно точно какво се прави EmbarassedПожелавам успех на всички момичета Hug Hug Hug

# 746
  • София
Шана, прегръщам те, мила  Hug  Hug  Hug

juli4ka, успокой се, не се обвинявай. Всичко е наред. Все пак занапред не носи тежко и си почивай повечко. Успех!  Peace

Мелиса, пожелавам ти успешен старт и прекрасен финал!  Grinning

Момичета, аз няма да говоря за мен. Моля да ме извините, имам известни съображения. Благодаря на всички ви, че ме мислите. Ще ви пиша и ще стискам палци, на всички, които имат нужда!

Бела, специални поздрави на теб  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 10:16 от Zazzy

# 747
Здравейте мили,борбени
Носих я към 200м.
 Weary

Не се   шашкай .Успокой се и не мисли за тежката чанта и недей да се натоварваш повече за напред  thumbsup

# 748
Шана, много ми е трудно да повярвам Sadspokoнадявам се следващият път да е различен и през януари да си много щастлива Praynig Hug
Анджели, много ми е мъчно и за теб Sad,май думичките ми заседнаха spoko

# 749
Шана, Анджели, много съжалявам че се получи така момичета, прегръщам ви  Hug Hug Hugсилно и още по силно се моля следващите опити да бъдат последни за всички които ги предприемаме! Вярвам че някъде там ни чакат и нашите рожби и в точния момент ще си изберат именно нас!

Общи условия

Активация на акаунт