Ще си организираме ли коледен Маскенбал - София?

• 17 143
  • 382
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм записана вече, от Ламята, но записвам още две приятелки.
Имам въпрос. Освен с отбелязване тук, някаква инициатива по отношение резервеции и място има ли предприета от някой?

Засега нищо не сме направили. Не беше ясно колко хора ще идват!
Предложете докога да е активна анкетата, аз мисля, че до неделя е достатъчно и да резервираме! Че е съвсем в последната секунда!
Peace

# 76
Ами аз мислех, че гласуваме за 12ти, пък после темите се обединиха, и някакси се обърках. Ако се каже за коя дата и аз мога да отида до Славяни, не ми е проблем, и да запазя места.
Поне да има яснота за коя дата, та да се провери дали е свободно.

# 77
Гласувах за 12ти.

# 78
  • Sofia
Рокси, 12-ти ми се струва съвсем добре.

# 79
Ами аз мислех, че гласуваме за 12ти, пък после темите се обединиха, и някакси се обърках. Ако се каже за коя дата и аз мога да отида до Славяни, не ми е проблем, и да запазя места.
Поне да има яснота за коя дата, та да се провери дали е свободно.

Датата е 12-ти, мястото, вероятно Славяни, часа 19:00, примерно!

# 80
Утре в обедната почивка ще се разходя до Славяни, за 30 човека ли? По спомен последно толкова бяха гласувалите в предната анкета. Сега се обърквам.

# 81
На 12 съм на линия.

# 82
Ами Ели. тотално погрешно е обединила двете теми! Дано е възможно да възстанови другата анкета! Peace

# 83
  • Sofia
Няма нужда, още по-малко време за възстановяване. Ясно е пределно и от тази анкета, че 12 е подходящата и удобна дата за болшинството. Иначе рискуваме докато обединяваме и разделяме теми, да пропуснем Коледата.

# 84
Ами откъде ще знаем колко човека ще сме? ако може да се пренесе старата да ще присъствам/не няма за дата 12ти ще е учдесно. Щото аз само си мисля, че около 30 човека бяха потвърдили. Ама дали са толкова наистина...

# 85
30 човека е добре,направо запазвайте.

# 86
  • виртуално
30 човека е добре,направо запазвайте.
явно ще сме в камерен състав - поне ще мога да си поговоря с всички  Grinning
а помня срещи от 300 човека  newsm78

# 87
Според мен е по-добре да се запазят 40 места, поне според тази анкета, която виждам горе.

# 88
Според мен е по-добре да се запазят 40 места

newsm10

# 89
Как 30?
На мен ми се видяха доста повече  Rolling Eyes
Единият салон не може ли?
НА тези купони винаги се събират много хора.

Общи условия

Активация на акаунт