Отговори
# 435
  • София
Прасковче Hug, а знаеш ли колко е гот, че вече взимам и участие в сапунката. За стила на темичката си права, чак е на път да се претопи моя  Mr. Green
И понеже се натресох така безцеремонно като У дОма си, хич и не се сърдя, че не съм подканена от всеки поотделно.
Знам, че сте готини и няма нужда да ми го доказвате.  Hug
Мили, недей така бе душа. Хората се психират лесно, особено бременелките (аз ще съм по-ошашавена и от Бъни сигурно ...ако стигна до там де).
Ти ги успокоявай, а те ще се заразят с твоето спокойствие, няма начин.  Laughing
Квази, а ти не се прави много на ербап, щото май и твоя термостат се е развалил от притеснение за прегледа на мамутчето сладко. Една от причините за  високата температура си е точно от нерви. Аз лично температура свалям с хапове само ако е над 38,5, иначе организЪма си знае работата и си се самолекува.
А за отчета ти - евала. Наистина си много изчерпателен и го правиш по възможно най-колоритния начин. Радвам се, че всичко е наред с малката Мани
Май стана време да готвя (всяка петък вечер си поръчваме KFC по телефона  chef), ааа и да дръпна някое леко и комедийно филмче.
 Hug на всички.

# 436
... Опитах се да ги вкарам в географията на бременността  Mr. Green ...
По-добре ги вкарай във Философията на бременността, 'щото тя Географията сама ще ги споходи след третия месец hahaha

Пинки-Финки-Динки  hahaha Hug Heart Eyes Hug

# 437
  • Манчестер

По-добре ги вкарай във Философията на бременността, 'щото тя Географията сама ще ги споходи след третия месец hahaha

Пинки-Финки-Динки  hahaha Hug Heart Eyes Hug

То аз първо с Историята започнах. От къде иде това чудо, че те някой с второ...с трето  ooooh! ...и милите не знаят от къде аджеба иде  hahaha

# 438
Мелани - Честит Рожден Ден !!!!  Да си жива и здрава и много МНОГО кысмет!!!!!!

Квази - радвам се, че си по-добре и всичко е наред с пилеот и мамутчето. Выобще - цялата зоологическа градинка сте в изправност Simple Smile.

Аз сым на преглед выв Вторник - да видят Крали-Марко колко е голям и дали всичко си му е на мястото и пропорционално развиващо се. Предишният пыт нещо мырмореха за големината на корем, та....се надявам този пыт да кажат, че всичко си е ОК. На всичкото отгоре на 1 Декември ( аз тогава май влизам в 9 месец), сым на изпит по Холандски и имам само един пыт право да го взема. Та ще быда една картинка - пуфкаща, с един бавен бременен мозык и да дыржа изпит на 35 выпроса за 40 мин   хе хе хе. Това е от мен, бягам да готвя!!
много прегрыдки на всички!!!!!

( аз още не мог ада слагам емоти-иконки), ако някой има идея от какво се получило това, нека да ми пише. Преди нямах такыв проблем.....

# 439
ахахахахахахахахаха Владимир Ленин.... ахахахахахахахахахахаха  hahaha Joy извинете за спама, ама не е истина просто колко е смешно....  Joy

ЛенкаHug Heart Eyes Hug

Охххх  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Квази - разби ме човечееее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green не мога да спра да цвиля, такава аналогия не бях направила.
Квазко - веднага ти казвам няколко неща - Цитросепт, Биогрипин \ разтворими таблетки\, Имуноактив , Есберитокс и други производни на ехинацията,
при най-малкото съмнение слагаш маска и с Пилето гледате да не се засичате изобщо.
Връщам се да ви чета  Hug
Малко може ли мръннн - днес съм измила няколко стотин метра шкафове, подове, первази..... еййй направо съм мека китка, кръста ми се схвана и изобщо сега съм се разплула на диванчето - само да имаше кой да изкъпе Владето хич нямаше и да ставам. Но след мъничко и това ще свърша и пак ще ви нагледам  Hug

# 440
Ей ме сега малко по спокойна - куч е изкъпан , издухан , сресан , с подрязани ноктета - абе мирише хубаво - куче мечта  Laughing
1. Голямо честито на Квази - хем за бебче , хем за панделка  Laughing- живи и здрави да сте и всичко да върви нормално по вода  Praynig
2. Голямо честито на Мили Ванили - прекрасна лентичка- много ти тича  Hug Пожелавам ти леки месеци до финала и чудно пухкаво бебче  Praynig
3. С огромно закъснение Честит Рожден Ден на Пипи! Желая ти всичкото щастие на света ! Hug Heart Eyes
4.Фиорче , гледам малко остава - стискам ти палчета за леко раждане и всичко да е по ноти  Praynig Praynig Praynig
5. Камъче , радвам се , че твоето мамче е стабилно и макар и по- бавничко ще оздравее  Hug Praynig
6.Маргаритхен , страхотна статия , а ти грееш на снимката мила  Hug Heart Eyes
7. Деми , огромно честито слънчице   bouquet толкова се радвам .Леки , прекрасни месеци до финала  Hug Praynig
 Ох до тук стигнах , наш тати се прибра и се налага да довърша четенето утре , че трябва и да се яде , а свеки ми е пратила разни вкусотии  Laughing

# 441
Маринексче-кексче hahaha ще ме умориш Joy Joy Joy Аз разбира се ти прощавам за пропуските в поздравите Hug не само, защото сме включени в тях, а защото си имам в къщи едно бременно шиле Heart Eyes кажи речи на твоето дередже и знам, за какво иде реч Crazy
Пропусна половината Свят, бе пиле Hug Я бързо се връщай и чети по-внимателно и съсредоточено, докато невероятния, изкъпан красавец точи лиги върху коленете ти Mr. Green Имаме си ново бременно пиле Heart Eyes Имаме си и нов Мъж в темата - Петюхин Heart Eyes Къде си гледала Crazy Марш обратно Mr. Green

# 442
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН, МЕЛАНИ! Hug
Нека дните ти бъдат пъстър букет от любов, топлина, слънце, усмивки и сбъднати мечти Hug

Ехе-е-е, ама то ще се окаже, че скорпиончетата в тази тема сме сериозна конкуренция на лъвестите  Wink
Пък и си имаме прекрасно мъжко попълнение Heart Eyes

Маринексче Hug, появявай ни се по-често, миличка. И успех на изложбата утре Grinning

Квази-и-и, Квази, свиквай, приятелю Laughing Това сега нищо не е.
Ще те поканя на уроци при Щур на тема-"Как да устояваме успешно на неустоимия чар на щерките Flutter и как да не позволяваме да ни връзват ръцете на фльонга  Mr. Green".  Не че ще ти е полезен, защото и той самият още не знае как, ама поне ще си съчувствате Laughing.
Аз още падам от смях като гледам как му омекват коленете, щом Шушулка го погледне с най-невинно- подкупващия си поглед, а той се мъчи да каже твърдо "НьЕ!" hahaha Joy Joy Joy

Прегръщам ви, милички Hug
И никакво разболяване, ей Naughty

# 443
  • На планетата Земя
Квази-Джусев, тя Маринексе за новото бременно пиле май знае.  newsm78 Ох, съвсем му обърках дирите. Ти си пий там бъркотевиците, полезни са.  Какво като са повече от две, нали на едно място влизат.

Мили, щом не сте почнали да обсъждате още каква марка бебешки колички да купувате, значи сте добре. Нека вършеят момичетата, нали затова са бременни. Да забременея и аз веднъж, каква дискотека ще направя в моята отчетна.  Twisted Evil

Дуди, и нашият баща е такъв. Тя прави поразия, а той с най-нежния си тон: Защо така бе, тати?  Heart Eyes

# 444
Мелани, честит рожден ден!
Да си жива и здрава и много обичана, и скоро да гушкаш не само котарака!  Hug

Момичета и момче, имах ужасно изцеждащ ден... Tired Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug

Лека нощ!  bouquet

# 445
  • Манчестер
Квази, ама тя Маринекс за Деми е споменала  Mr. Green виж за Ванхорне е пропуснала  Heart Eyes
Кари, що така бе мила  Hug Айде утре да си по-добре, и уикенд идва да починеш ей  Naughty Не искам да те виждам гроги  Mr. Green
Миле, кажи за дискотеката  Crazy...кажи молим ти се  Praynig Аз, ръце дигнах от тия  Crossing Arms нема оправия  ooooh!

# 446
Мили , тя лудницата в онези теми расте с нарастването на коремите и продължава и след раждането  tantrumда сте живи и здрави всички бъдещи мами ама или ги отбивай с хумор или ги заобикаляй в паниката им.На мен в клиниката още ме бяха предупредили докато бременея да не влизам много много там че какво ли няма и аз послушната не се и изкуших .
Давай си го лежерно и си стой тук на топличко пък с каквото можем грамотно ще помагаме /ако изобщо има нужда де - те нещата и без това си следват хода/
Само релакс newsm37 и наслаждаване !!! sun

# 447
Милиииииииии хи хи и аз си немах друга работа та се наврях при априлките.Ми......шаш паниката там е в поносими размери.Май баш аз им трябвах hahaha.
Бая май неинформирани някой девойки ми се видят - ако четат тука момичета с най добри чуства съм Hug .Примерно за чайчетата хич не знаеха че не всички се пият от бременни.Има такива с абортивно действие в големи количества и други дето предизвикват контракции.
То и личната ми не знае де ooooh! ooooh! ooooh! УЖАС Shocked.Днеска ходих.Удари една слушалка, прегледа гърлото.Каза, че съм с вирус ама не свински ooooh! ooooh! ooooh!.Как позна не знам.
Изписа ми Ефералган за температурата с парацетамол, Стодал за кашлицата и Ефизол за гърло.Ефизола хич няма да го смуча.Листовката ми се вижда съмнителна и не е изследвано при бременни.
Стодала  newsm78 newsm78 newsm78 хомеопатична бозичка newsm78.
Пих чист парацетамол - поне за него знам, че умерено може при коремести.Температурата не е висока.
За всички хапове питах АГ-то.Каза, че всичко можело да приемам.Горкото ми бебе Cry.Що хапчета понесе  Cry
Рапорт даден Embarassed Embarassed Embarassed.
Мелани
Честит Рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
Много щастие, много обич от любими хора и скоро да се нарудиш с специалния списък на 1 стр. Hug Hug Hug

Кари и всички други изморени труженици  Hug Hug Hug

# 448
  • Манчестер
Даренце, аз от тука нема да мръднем  Mr. Green ако ще и 100 годишна бабичка да стана  hahaha Там ходим езика да си изчешам  Mr. Green Ама както казва Бъни , много неинформирани  ooooh! а това на повечето е втора или трета бременност  Shocked Остави друго, ама дечицата на по 1-2 годинки  #Crazy да речеш отдавна да е било  ooooh! А, каква са паника, мани. Чак си мисля и мен да не понесат  ooooh! и да ми втълпят разни глупости  #Cussing out
Бъни, нищо чеде  Heart Eyes вземай хапченцата, той бебо не ги пие  Peace взима си само това което му трябва  Peace Рупай вафла Споко, и ше видиш че всичко ще си дойде на мястото  Heart Eyes

Абе, некой знае ли докога тея болезнени гърди  Thinking то се не спи  Mr. Green Има ли некаква хитринка Thinking Освен Пити масажче да ми спретне Crazy , ама той па грубо пипа да му се невиди, ше вземе да ги мачка и стиска  Mr. Green ooooh!

# 449
Хъни - Бъни -  аз едно време ги бях научила тези чайчета, но сым ги позабравила. Я припомни, какво м.беше ОК да се пие от бременни, които не искат все още да раждат ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт