ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 488
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Арт мама, честит ти рожденик! Весел и здрав да ти бъде, да си намери много приятели в училище!

# 226
Арт мама честито и от нас   bouquet  Да ти е жив и здрав рожденника и да те радва много!

# 227
Арт мама, честит ти рожденик ! Да е жив и здрав, много спокоен и нека има пекрасно детство !  bouquet

# 228
  • най-шареното място
МНОГО ви благодаря за хубавите пожелания!
Трогната съм!

Като разбра, че първия ден на ваканцията е рождения му ден беше много щастлив. А то какво стана - започна по-рано и има още седмица...

# 229
Арт мама честит рожденик и от мен......да расте здрав и щаслив и късмета винаги да е на негова страна.... Hug

# 230
  • Sofia
Искам да попитам специално ivben  , както и другите момичета от София,ако могат да ми помогнат. Търся учител на Сами по английски, да идва в нас. Останах с впечатлението, че дъщеричката на ivben   учи извънкласно newsm78 или греша? Учителят ни от миналата година е много зает и не може да ни поеме , и ни свърза с една кака, но аз не съм доволна.тя не е филолог, нито педагог. Много свежа кака,правим си супер лафче, но не е това целта на заниманието. моля ви, помислете дали имате предвид някой добър учител, който можете да ми препоръчате. Някой от когото имате конкретни впечатления! Да има подход, желание и най-вече да има резултати в миналото с деца.

За съжаление не мога да ти помогна. Марти наистина учи английски, но ходи на школа. Дано някой друг ти помогне. Hug

# 231
Искам да попитам специално ivben  , както и другите момичета от София,ако могат да ми помогнат. Търся учител на Сами по английски, да идва в нас. Останах с впечатлението, че дъщеричката на ivben   учи извънкласно newsm78 или греша? Учителят ни от миналата година е много зает и не може да ни поеме , и ни свърза с една кака, но аз не съм доволна.тя не е филолог, нито педагог. Много свежа кака,правим си супер лафче, но не е това целта на заниманието. моля ви, помислете дали имате предвид някой добър учител, който можете да ми препоръчате. Някой от когото имате конкретни впечатления! Да има подход, желание и най-вече да има резултати в миналото с деца.

За съжаление не мога да ти помогна. Марти наистина учи английски, но ходи на школа. Дано някой друг ти помогне. Hug

Cry

# 232
Арт мама, присъединявам се към поздравите за рожденника ти!  bouquet
Моето учениче много се зарадва, че ваканцията се удължава!  Освен това аз от утре съм в отпуск, цели две седмици. Та няма да мърдаме от къщи. Дано някой не ни донесе вируса у дома.  Идеята на моята отпуска беше друга - да помагам по-интензивно на ученика, ама... Нищо, само здраве да има!
На болничките - бързо оздравяване! Hug

# 233
Арт мама, честит ти рожденик и от нас!Да бъде на първо място здрав и след това всичко останало...

# 234
Здравейте момичета. HugЧестит рожден ден на рожденика на Арт мама.Да ти е жив и здрав и много успехи в училище. newsm59
момичета,при нас нещата се оправят.Ния почти нея боли. PraynigИ сега с тази грипна ваканция ще се закрепи и оздравее съвсем. PraynigПожелавам бързо оздравяване на болните и да се пазят здравите. Hug

# 235
Деси,сборника е "Помагало по бълг.език и литература за 1ви клас"aвтор е Цанка Лазарова,издателство Славена.Включва диктовки,съчинения,тестове,преразкази.Аз както ти казах съм много доволна от него,на Николета също и допада и засега се занимава с удоволствие.
За ваканцията-и моята първокласничка е недоволна от стоенето у дома,липсва и училището и другарчетата.Аз работя на смени и когато съм на работа гледам да и разнообразявам деня с интересно филмче,занимания от сборника,компютърни игри.Но на детето му липсва контактите с другарчетата,които за съжаление сега сме принудени да ограничаваме.Незнам дали някой е влизал скоро в сайта на дечица,но има нов сайт със занимания по английски език.Едното от тях включва правилно произношение и е в голяма помощ на дечицата.
Ivafara,радвам се че Ния е вече добре! HugБъдете здрави всички!

# 236
  • СОФИЯ
Честит имен ден на всички именници днес!Здраве,щастие и късмет!

Приятен ден на всички! Hug

# 237
Честит имен ден на многото именици на Архангел Михаил!Днес празнуват мъжа ми и брат ми!И беше чудесен,топъл есенен ден!
Болничките да оздравяват бързо,да се насладят пълноценно на неочакваната ваканция!

# 238
  • Sofia
desi_max да са ти живи и здрави именниците!
Честито на всички останали именници! Да са здрави и много щастливи!

# 239
Честито на именниците и специално на близките на Деската!

Общи условия

Активация на акаунт