ренде Вьорнер

• 114 469
  • 601
  •   1
Отговори
# 60
  • Universe
Имаме още едно от първите рендета,като ги пуснаха ,може би от преди 16-17 години PeaceНе е мръднало и ми е незаменимо за зелева салата  chefИ за всичко друго каквото се сетиш можеш да го ползваш,аз имам няколко приставки,сега не знам как го продават,но определено съм доволна от него

И аз така  Peace 3 дни ходих да гледам "виртуозните" / в моите представи тогава/ движения, накрая помолих да пробвам и незабавно ги купих  Peace
Бяха много скъпи, не ги продаваха без шапчица, но аз въобще не я ползвам. В началото имах 1-2 дълбоко срязани пръста, което пак не доведе до ползването й, но със сигурност, удвои вниманието ми.
Препоръчвам с две ръце за ежедневна употреба.

П.П. Дъщеря ми скоро се премести в другия апартамент и се оказа, че не може нищо да нареже нормално. Да не говорим, че и с беленето на картофите не може да се оправи - това във връзка с друг перфектeн уред - белачка за картофи на Солинген Peace

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 12:20 от lenny_pld

# 61
  • Тук и сега
И аз се сдобих с тази придобивка. Дано само някой пръст не ми замине, че е бая остро. Иначе не ме кефи в него само това, че не можеш да нарежеш зеленчука докрай.

# 62
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз от тази вечер имам вече рендето като придобивка - съпругът ми я купи тази вечер, това ми беше пожелания от мен коледен подарък
направихме си салата от моркови - много съм доволна как ги настъргахме, с обикновено ренде като че ли целият сок пада от морковите, а с Вьорнер станаха като прежда пухкави и сока си беше вътре при тях

# 63
  • София
А защо рендето е БЬОРНЕР а не ВЬОРНЕР ? Да не би това да не е оригиналът ?

# 64
А защо рендето е БЬОРНЕР а не ВЬОРНЕР ? Да не би това да не е оригиналът ?

BÖRNER е, на бг би трябвало да е БЬОРНЕР.

# 65
  • София
Благодарности ! Спечелихте ме, и аз реших да си го закупя !

# 66
Juspar приставките му са 3 една гладка и две със зъбци, едните по дребни,другите по едри. Стават ми за кубчета, за филийки,за шайби, за пръчици,дебели и тънки за всичко.

# 67
Благодарности на всички! Убедихте ме и отивам да го купя.

# 68
  • София
Момичета,

някоя от вас да има този модел http://www.telestar.bg/product.php?id_product=64 ?
Някакви отзиви - заслужава ли си или не?

Благодаря предварително и хубава седмица.    bouquet  Hug

# 69
Да се включа и аз тук - с две ръце ЗА рендето  Peace Най-полезната ми придобивка в кухнята Peace

Момичета,

някоя от вас да има този модел http://www.telestar.bg/product.php?id_product=64 ?
Някакви отзиви - заслужава ли си или не?

Благодаря предварително и хубава седмица.    bouquet  Hug

Към рендето не виждам приставката за шайби - виждам само двете за лентички (за тънки и по-дебели)  newsm78 А тази за шайбите на мен ми е доста ценна. Иначе изглежда подобно... А за сета за декорация - ти си прецени дали ще ти влезе в употреба.

# 70
ох,все не мога да реша кой модел да си взема,а го искам за Коледа Laughing Laughing

ама гледам сега има подобно на Факелман на промоция в Кауфланд и ще взема май първо него да пробвам Peace

# 71
ох,все не мога да реша кой модел да си взема,а го искам за Коледа Laughing Laughing

ама гледам сега има подобно на Факелман на промоция в Кауфланд и ще взема май първо него да пробвам Peace

Нямат нищо общо двете. Това на Факелман специално на мен хич не ми е удобно и не го ползвам. То си е обикновенно ренде, само дето площта на рязане му е много малка.

Това е моето. Струва си всяка стотинка  Peace А това е купата за него - удобна е и не се разпилява като рендаш  Peace

# 72
  • Враца
и аз отдавна го гледам...майчето ми има едно от повече от 15 години и е невероятно, но се преместих в нов дом и ми се иска и аз да си взема...

искам да попитам дали освен бяло може да е друг цвят...спряла съм се и на модел 5 каква е разликата от модел 4 и става ли купата и на него

# 73
и аз отдавна го гледам...майчето ми има едно от повече от 15 години и е невероятно, но се преместих в нов дом и ми се иска и аз да си взема...

искам да попитам дали освен бяло може да е друг цвят...спряла съм се и на модел 5 каква е разликата от модел 4 и става ли купата и на него

Ами да ти кажа аз не виждам голяма разлика между двете... освен дизайна... и цената  Wink Приставките са еднакви... А дали купата става за V5 - нямам идея  newsm78

# 74
  • В града на хумора...
Juspar приставките му са 3 една гладка и две със зъбци, едните по дребни,другите по едри. Стават ми за кубчета, за филийки,за шайби, за пръчици,дебели и тънки за всичко.

Как режете на кубчета....аз нещо немога да се справя....мерси

Общи условия

Активация на акаунт