Отговори
# 255
  • София
Добро утро, момичета.
Голямо изтерясване с този грип а и тези новини Confused. Моя мъж толкова се е ошашкал, че не ми дава се прибера в София с автобуса Laughing. Та ще си седя в Благоевград до четвъртък, когато ще ма закарат с кола. Луда работа, за градски транспорт и дума не може да става. За маските казаха, че ако се носят, трябвало да се сменя на 3 часа newsm78.
Аз си варя шипки и се наливам. Кристинчето ме запали Grinning...и Цитросепт си купих Crazy
Мау, дано Калина се оправя скоро  Hug..Shomire, и ти да се оправяш Naughty

# 256
Здравейте и от мен.Бих искала да ви почерпя и аз с нещо ,че днес влизам в седми месец,но съм непросветена в това тайнство за сега. LaughingПри мен нищо ново ,пазя дивана,но и излизам по малко ,защото много ми доскучава.Пожелавам ви хубав ден ,без болести и мисли за грип,защото накрая ще сме луди мами.Мяу ,дано Халята да оздравява по-бързо.

# 257
  • Burgas
Добро утро и от мен,аз да се оплача,обиколих доста аптеки,но никъде няма маски,казаха следобяд може би.И така аз съм на работа,моя мъж мрънка,че съм без маска,но няма как,ще се моля и днес да няма много хора като вчера.
Успешен ден ви желая,болните да оздравяват,здравите да не се разболяват.

# 258
  • Burgas
Има ли някой който е пил-Феро-Фолгамма-за вдигане на хемоглобина,че имам един въпрос.

# 259
Добро утрооо! Hug
Xcat, невероятна закуска - много ми се похапва нещо такова, еххх Embarassed Ама имаме само ябулки и тикви:(
Ели, благодаря за кафенцето - то на този студ само за вкъщи е да се глези човек:)
Мяуче, дано бързичко да свалите температурата и да ти се оправи Калина Hug
SuNnY SkY - и ти да се оправяш Hug Hug Чайчета, хубава музика, книжка,мляко с какао и бисквитки:)))) Хубаво да се гледаш Heart Eyes
bela *,
Прати мъничко и насам Praynig - много обичам да си седя до прозореца и да гледам как натрупва, а пък котката да мърка и да ми се умилква:) Май ме хваща Коледното настроение - то на това смотано време само за празници и топлина да си мечтае човек:) Моят мъж си направи e-pay и повечето неща ги плаща онлайн, така че е алтернатива, а и ти можеш да преглеждаш от вкъщи кое и кога трябва да се плаща:)

# 260
ЗДРАВЕЙТЕ ПАК  Hug
ЗВЪННАХ НА ЛЕКАРКАТА КОЯТА МИ ВОДИ ЖК И ТЯ МИ КАЗА ,ЧЕ МОГА ДА СИ ВЗЕМА ЗА ГЪРЛО-НЕО-АНГИН И  ,А ЗА БОЛКИТЕ В МУСКУЛИТЕ   КОЛДРЕКС МАКС ГРИП ИЛИ ФЕРВЕКС ,И АКО ПИЯ ФЕРВЕКС ИЛИ МАКС ГРИП ДА НЕ ПИЯ ПАРАЦЕТАМОЛ,ЗАЩОТО ТЕ СЪДЪРЖАЛИ ПАРАЦЕТАМОЛ.И АЗ НЕ МОЖАХ ДА НАМЕРЯ МАСКА И ПОЛЗВАМ ШАЛА .

# 261
ЗДРАВЕЙТЕ ПАК  Hug
ЗВЪННАХ НА ЛЕКАРКАТА КОЯТА МИ ВОДИ ЖК И ТЯ МИ КАЗА ,ЧЕ МОГА ДА СИ ВЗЕМА ЗА ГЪРЛО-НЕО-АНГИН И  ,А ЗА БОЛКИТЕ В МУСКУЛИТЕ   КОЛДРЕКС МАКС ГРИП ИЛИ ФЕРВЕКС ,И АКО ПИЯ ФЕРВЕКС ИЛИ МАКС ГРИП ДА НЕ ПИЯ ПАРАЦЕТАМОЛ,ЗАЩОТО ТЕ СЪДЪРЖАЛИ ПАРАЦЕТАМОЛ.И АЗ НЕ МОЖАХ ДА НАМЕРЯ МАСКА И ПОЛЗВАМ ШАЛА .
Предлагам на дефицита с маските да се отговори с масова консумация на чесън! Twisted Evil

# 262
много обичам да си седя до прозореца и да гледам как натрупва, а пък котката да мърка и да ми се умилква:) Май ме хваща Коледното настроение - то на това смотано време само за празници и топлина да си мечтае човек:)

Еххх, и аз искам Коледаааа - у дома, на топло, а навън - сняг. Любими хора около теб....

# 263
ВЕЛВ ,РАЗТРЕСЕ МЕ ОТ СМЯХ  Joy Joy Joy АЗ СЪМ ЗА.ЩЕ МИРИШЕ НАВСЯКЪДЕ НА ЗДРАВЕ.

# 264
много обичам да си седя до прозореца и да гледам как натрупва, а пък котката да мърка и да ми се умилква:) Май ме хваща Коледното настроение - то на това смотано време само за празници и топлина да си мечтае човек:)

Еххх, и аз искам Коледаааа - у дома, на топло, а навън - сняг. Любими хора около теб....

newsm10 и аз и аззз ,обичам Коледаааааааа .Тази година ше пременим кучето като джудже Joy до година ще има и снежанка:)
Миналата коледа племенника беше с такова костюмче като намеря снимка ще покажа

# 265
  • Бургас
Велв благодаря за идейките и за хубавите думи  Hug
Най си е хубаво вкъщи.....а относно Коледа,следя една тема в Готварския форум и съм решила какво ще слагам на трапезата,сложила съм си christmas coundown на профила във Фейсбук и я чакам   Close-mas:

# 266
  • До Балкана
Добро утро, дами! Скорошно оздравяване на болничките и без усложнения! Hug Хубав ден ви пожелавам!

# 267
Добро утро  от мен! Аз също съм си вкъщи на топличко и хич не ми се излиза, пък и пак трябва да си сменям гардероба, че всичко ми укъсява и стяга  ooooh! Ама нали скоро съм рожденничка, та ще си правя сама подаръци  Wink
А като прочетох за Коледа и аз се размечтах. Още от малка това е любимият ми празник. Чакам го с нетърпение вече  Sunglasses

# 268
Ха, и при нас заваля сняг!
И на мен ми е много хубаво и романтично около Коледа  Nature Snowman santa2 Първо да остарея още, а после и Коледа ще дойде  newsm53. Такава ми е последователността на мен.
О, още едно скорпи се показаа  Peace

# 269
Дoбро утро  Hug

Бррррр при нас прехвърчат снежинки  cold
Всички болни да се оправят много много бързо. Мяуче, дано Халята се размине по-леко.  Praynig
Пазете се, че е много страшно с тези вируси.
Аз довечра съм на преглед да видим колко е пораснал младежа за един месец  Party
Снощи като се прибрах така ме преряза корема ниско долу, че не можех да ходя от болка. Полегнах и ме отпусна след известно време.
Нощното спане и за мен вече е проблем. Трудно ми е да си намирам удобна поза вече а и кръста започва да ме боли. Май и аз ще взимам възглавница, но да видим кога ще е.

Желая ви приятен ден засега и си стойте на топло.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт