След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 242
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
А за някои от нас дори не беше тайна. Wink Галке, хайде, дано е Вая този път! Heart Eyes Hug  bouquet

# 121
Здравейте момичета!  Hug
Включвам се след двумесечно отсъствие с надеждата, че не сте ни забравили.
В момента нямам кирилица и ползвам конвертор, затова  накратко:
В резултат на отсъствието ни вече си имаме чисто нова баня, в която мишленцето обожава да се къпе, обещавам снимков материал
Ина расте и поумнява с всеки изминал ден.
Вече си имам едно малко разумно момиченце, което разбира всичо и доста успешно се справя с говоренето. Heart Eyes
Има сигурно повече от 50-тина думи в речника си и всеки ден добавя по няколко нови.
Ето и няколко актуални снимчици:

Поздрави на всички и целувки на новите бременни коремчета!!!   bouquet Heart Eyes

# 122
mishlence_, много са яки снимчиците на Мишленцето!  Hug Много е порастнала и е станала още по-сладка!  Heart Eyes
Май сега ми прилича повече на теб...  Crazy
Хайде, чакаме снимки на новата баня.  Mr. Green

# 123
  • София
И Марина така беше. След второто приемане на антибиотика се оправи. Давай го. При нас направиха кръвно изследване и С реактивен протеин , които показа, че има възпаление и затова изписаха антибиотик. Иначе и тя поддържаше темп. без видимо никакви болежки.
Marvele, вие направихте ли контролно изследване на CRP-то след АБ?

Цитат
иначе с ръка на сърцето си признавам, че понякога
Toni, възможно е , възможно е  Laughing  Wink

mishlence_, страхотни очи има щерка ти!

# 124
  • София
Marvele, вие направихте ли контролно изследване на CRP-то след АБ?
Ще го пие до Четвъртък АБ. После ще видим д-р какво ще каже...

# 125
Maristuta, Male, благодаря за хубавите думи!

mishlence_, страхотни очи има щерка ти!
Male, тъкмо очите не знаем от къде са  hahaha
И двамата с мъжа ми сме с тъмно кафяви, само майка ми е с пъстри към зелени...
Ще видим  Crazy

# 126
мишленце, ина е страхотна и има мнооого красиви очи  Heart Eyes аз отдавна не съм я виждала, тя много порастнала и различна е вече Simple Smile
за бъбренето нямам думи, 50 в речника са все още мираж Simple Smile

крея - за температурите обичайно 3-4 дни изчаквам и ако поддържа без да се подобрява ходим на лекар и вземаме по-сериозни мерки
бързо оздравяване!

# 127
мишленце, къде се губите? Радвам се, че се появи! Ина много е порастнала (да кажа и аз). И мааалко й позавиждам за речника.  Wink
Мишел ще се похвали с 50 думи може би след 2 години.  Joy Ама поне ще ги знае на 3 езика!!!  Mr. Green

# 128
Съжалявам, но просто не мога да се здържа да не изкоментирам..Ина е прекрасна!!! Може да си копна една снимка и тайничко да се надявам следващото ми да е момиче и да прилича на нея (и по хубост и по ум, че моя само домати и тсип, т.е цип повтаря  Laughing) Ние поне сините очи има от кой да ги вземем  Hug Много, много е хубава, пу-пу, пу!

Креиа, за темп. направете първо изследвания да се установи нужен ли е АБ. И бързо оздравяване!  Hug

Еййй, отнехте удоволствието на момичето (Офи) да се похвали само! Баси шпионките  Whistling Whistling Whistling

# 129
Мишел ще се похвали с 50 думи може би след 2 години.  Joy Ама поне ще ги знае на 3 езика!!!  Mr. Green
Е.. к'во повече от това  Wink  Mr. Green
Офи честито и от мен  Hug

# 130
 Crossing Arms Клюкарки такива! Сега ще трябва и лентичка да си правя зарад' вас  Joy

Благодаря за пожеланията, да видим какво ще излезе този път;

Тук вали сняг, много е студено и мрачно; днес се наложи да излизам за малко до зъбаря, но Митко само на терасата го изведохме за малко и с това ще си остане;
MaLe, първия път нищо особено - епидурал, и то само защото се наложи, което можеше и да се заобиколи, според мен, но хайде, каквото било - било  Mr. Green
Да се оправят бързо децата ви и да излизаме по пързалките вече!

(а, да, ето малко снимки от снега цък цък и цък)

# 131
  • София
Бозайко Митко е голям сладур в таз' 'чанта' сред снега...

# 132
Е, вече наистина се изчервих  Blush  Blush  Blush... И пак благодаря!

Crossing Arms Клюкарки такива! Сега ще трябва и лентичка да си правя зарад' вас  Joy
Офи, ами ще си правиш лентичка, и още как!
Виж Бюти колко е изпълнителна  Wink
Стискам палци за мъничката Вая този път!

# 133
  • Miami
mishlence_ , няма какво да се червиш, то на бялото няма как да кажем черно  Wink Ина е разкошна  Heart Eyes

Стискам палци за мъничката Вая този път!
И аз, и аз  Офе  Hug

# 134
  • София
Офи, честито и от мен! Много се радвам за вашето семейство Hug
Честно казано, малко ви завиждам на бременните мами, че ще преживеете отново всички прекрасни емоции около бременността и раждането на малкото човече Simple Smile

Мишленце
, наистина имаш прекрасно детенце! И така ви завиждам за очичките Simple Smile Аз пък се надявах Яна да е светлоока и имаше всички шансове да е така съгласно генетичните задачи от девети клас Blush, но сега са и по-скоро пъстри с преобладаващо кафяво и малко зелено. Но най-важното да са ни здравички Peace

Общи условия

Активация на акаунт