След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 044
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За елхата - аз знам, че се украсява на Никулден - така че може би другия уикенд ще поокрася малко вкъщи. Само дето не знам как ще успея да опазя украсата - тя дори и на високо да е, сигурно пак ще иска да и давам разни неща Grinning

Ох, Яна тези дни е много крива - реве от най-малкото, ако не стане на нейното се тръшка, трудно заспива на обяд... Аз си го обяснявам с кучешките зъби, които чакаме да пробият, но не знам до кога ще ни мъчат..

Ние на зоологическата градина я водихме преди около 1-2 месеца два пъти и още като я разпитваме разказва как видяла "тире"(тигъра) и "пума" и "сона"(слона) и как давала на патетата солети Grinning Иначе и тя повече се впечатли от люлките Simple Smile

# 676
Охооо,аз мислех,че ще ви чета цяла вечер,пък то затишие Simple Smile
Ние бяхме една вечер в Хисар,нещо изпуших у дома и стегнах саковете.Много ми хареса,зарибих се с тия спа-глезотии(за пръв път успях да вляза в такъв център),почуствах се и аз човек дето се вика Laughing
Елхата ни е голяма,но мисля да купим тази година и една мъничка и нея да украсим някъде нависоко,защото Виан ще мине като торнадо през голямата Laughing
Блу,Виан беше същата докато пробият кучешките,дано по-скоро минава перидода,че е много досадно така!
В зоологическата градина сме ги водили два пъти като гостувахме на сестра ми,Виан вика и се възторгва от всичко....Ния преминаваше като бърз влак.Пред слона и казвам-Ния,виж...слон!!!!Тя погледна през рамо и отговаря-аха,даже и с хобот...и замина нататък.Що за човече е Crossing Arms

# 677
Виан ще мине като торнадо през голямата Laughing

Торнадо да, торнадо беше точната дума  hahaha ще е шоу

Вери блазе ви от към празници за коледа, паради, посрещания и прочие... ехх, кога ще ги стигнем американците, нали така беше или канадците  Crossing Arms

За ревливи деца няма да се оплаквам, просто еи сега паля колата, взимам един калашник и отивам да си излея агресииката в някоя гора....   #2gunfire  bowuu желаещи..   Sunglasses

де да можех

Лека нощ  Whistling

# 678
... - Дали не ги привлича светлината? .....
Joy Joy Joy от 10 мин вече се хиля тука, страхотна смешка  Joy

елхичка си нямаме още, да оцелея до идната седмица и тогава  Blush

# 679
Не мога да смогна да ви изчета и така тъкмо решавам, че е последна страница и вечерта на спокойствие ще пиша моите коментари и аз и се появили нови ....Wink)))

По въпроса с голотата -къпя Василена само по гащи, не ме е срам от тялото ми, но ми се струва че само ще ме зяпа докато я къпя. Явно съм от консервите  Mr. Green Баща им и него само по слипове са го виждали. А моите родители не са се крили като бях малка, сигурно съм проявявала любопитство да видя баща ми гол- нямам спомени....Но не смятам че показването или непоказването голи пред децата на този етап могат да е полезно или пък вредно за психическото им развитие, около нас достатъчно информация, реклами, филми, от у-ще, дори градината- тази година имат в програмата застъпено човешкото тяло...това е напълно ест. процес на осъзнаване, който смятам с малко обяснения, част от които вече сме направили, за останалите ще изчакаме малко и така да вървим напред...

Ох, Яна тези дни е много крива - реве от най-малкото, ако не стане на нейното се тръшка, трудно заспива на обяд... Аз си го обяснявам с кучешките зъби, които чакаме да пробият, но не знам до кога ще ни мъчат..

И Мирела е така- да минава по-бързо, че скоро тези нейни настроения ще ме объркат тотално, а и като не може да ми обясни понякога нещо с думи, я оставям....Отделно не се храни много добре напоследък, а и течности спря да пие - преди пиеше много- дали заради смяната на шишето???

Ния преминаваше като бърз влак.Пред слона и казвам-Ния,виж...слон!!!!Тя погледна през рамо и отговаря-аха,даже и с хобот...и замина нататък.Що за човече е Crossing Arms
хахаха Били - страшна е тази Ния- много напомня за моята Василена. Днес ми се изцепва- много била разочарована от мен Shocked Shocked Shocked

И нашата елхичка е малка, и сега се чудим да взимаме ли по- голяма или не....ние миналата година макар и да бяхме на 4 г и 6м. си пренареждахме окрасата всеки ден, защото на Васито не й харесвало така.... И ние около празника на Бургас ще я окрасяваме; наближават празниците , а на мен с това хубаво време навън  изобщо не ми е коледно- новогодишно Cry(((

Лека и от мен!!! Wink))

# 680
  • София
Добро утро момичета  Hug
Да използвам докато Любчо спи след като ме разиграва цяла нощ и да си изпия кафенцето с вас

Вери, мерси за рецептите  Hug Ще опитам и за Криси - може това да й хареса  Thinking

МаЛе, страхотно е станал отпечатъка. Може да опитам да спретна и аз нещо такова за бабите  Peace. Само пусто време все не стига  Crossing Arms

Явно и на вас не ви остава много време за компютъра събота и неделя. Вчера с Любчо ходихме да пазаруваме някои подаръци за Коледа. Започнала е голямата лудница в магазините... Аз май ще мина на варианта по няколко подаръка на децата, но мънички и задължително по една книжка и за двамата  Peace. И без това нямам място за големи играчки...
Елхата мислех да украсяваме вчера, но пак не остана време. Още й се чудя къде да я слагам... Нямам и нависоко къде да я кача  Thinking. Явно ще украсявам и оправям всеки ден  Crazy

За Зоопарка не се учудвам изобщо какво са гледали децата Wink. Криси беше на около 5-6г., когато ходихме до Рилския манастир. И като я питахме след това какво й е направило най-голямо впечатление отговора беше - котките и пряспата сняг Crazy

Хубава седмица на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 09:05 от InaD

# 681
Добро утро!

Показвам ви как изглежда един съвременен Дядо Коледа през погледа на изтрещял човек Crazy

http://vbox7.com/play:1dd5230a

# 682
Добро утро!

Днес съм решила да украсяваме елхата  Close-mas:

В зоото ходихме преди 2 седмици и Христиан много си хареса пумите, рисовете и едно друго животно от рода на дивитв котки, друго не го впечатли.

Били, големи скици твойте сладурки  Grinning

Роси, тази пародия на фона на толкова изкрейзил народ, стрелящ в детски градини, у-ща и университети нищо чудно да се появи и в действителност........недай си Боже.

Къде ще празнувате Нова Година? Ние все още не сме решил, но сигурно ще си останем в Сф.

Приятен ден.

# 683
  food010 Добро утро.
Тия дни явно всички са се отдали на почивка преди коледния маратон . Исках да пропусна навалицата по магазините и затова вчера направихме почти всички покупки ,а после - релакс . Само отрезвяването при мен беше брутално -със звънеца на вратата , направо полудях  Rage
Валчи е на гости при бабите , а ние с баща му сега наваксваме с работа и забавления. За първи път се откъсвам от него и ми е едно криво, гадно , но вече посвикнах .  Въпреки това е странно , едно такова пусто , скучно дори по някъкъв начин .
За сега Валчи се сдоби с един огромен коледен чорап (който ще напълня с разни дребни лакомства и играчки ), джип ,строител  и няколко дрешки . Ще му взема и една писта с колички и ...това е .
За жалост тукашното  зоо вече не работи , и по - добре  че имаше такъв окаян вид .Последния път като ходихме  имаше няколко проскубани вълка ,куца мечка  и още няколко  животинки .
Цитат
За Зоопарка не се учудвам изобщо какво са гледали децата Wink. Криси беше на около 5-6г., когато ходихме до Рилския манастир. И като я питахме след това какво й е направило най-голямо впечатление отговора беше - котките и пряспата сняг Crazy
: hahaha

# 684
Здрасти  накратко,
 да  споделя  че  щерка  ми  реши  вчера  да  е  на  противозачатъчни  ooooh! , след  стреса  който  ни  направи  и  анализ  на  цялата  сдъвкана  опаковка  установихме  че   хапчетата  са  само  надъвчени  ,но   не  и  погълнати ,всички  си  взеха  поука  от  случилото  се  и   сега  сме  ок, аз  заминавам отново  на  док  че  гадна  кашлица  не  мъчи  и  не  спира...После  ще  се  включа  по  темите

Лек  ден   bouquet

# 685
ехо  wavey

Верно голямо затишие тия дни. Mr. Green И никой като не пише и другите не пишат, щото няма за какво и така става групово мълчание. Simple Smile

Аз да споделя, че започнах процесЪТ по отбиване на Йойо. Не че нещо, обаче просто не издържам вече с тия среднощни пробуждания и ревове, схванала съм се да спя цяла нощ на една страна - обърната към нея, а колко съм недоспала..  Tired Мислех, че съм полезна, защото се буди от болка покрай никнещите зъби, но ето последните два пробиха и тя все така си се буди. Само като си помисля, че до след втората годинка ще никнат зъби и ми причернява. Simple Smile Та, така. Как започнахме - от няколко вечери баба й я приспива вместо мен, за да свикне да заспива без цица. Това стана що годе бързо и лесно, търси ме за малко, после заспива. Снощи направихме и стъпка 2 - Йойо си легна с баба вместо с мен. Аз спах в другата стая. През нощта се будила два пъти, плакала малко и търсила цица, но баба й й дала вода и тя заспала. Иначе като спеше с мен и опитвах да й дам вода, не искаше, щото нали цицата е там. Laughing Какви магии бабини правят тия баби незнам, ама са чудесни. Heart Eyes Извадихме и един биберон забравен, бяхме ги прибрали всичките преди около 2 месеца, та посукала малко биберон колкото да се успокои, после го изплюла и заспала без него. Сутринта спа до 10 часа, а впрочем и аз. Blush Така не бях се наспивала от... не помня от кога. Grinning Стъпка 3 ще бъде завръщане към кошарата, защото очевидно като спи с мен се сеща да суче, та трябва да я отделя. До момента не е сукала от почти 48 часа, а гърдите ми са меки и спокойни, надявам се в това отношение да нямам проблеми. Praynig

Елхичката още не съм я украсила, мислех утре, но като каза *blue за Никулден, може да оставя за тогаз. Wink Нашата елха е големичка, незнам още къде ще я слагам, най-много на ниската холска масичка. Йойо не е от много пипащите и се надявам украсата да оцелее до Коледа. Wink Иначе от лампичките много се пленяваше миналата година, седеше втренчена и ги гледаше с минути. Сега предусещам още по-голяма радост. Simple Smile За празниците ще сме си у нас най-вероятно, може малко гости да имаме и така. Simple Smile

Цитат
Започнала е голямата лудница в магазините...
Ей затова предпочетох онлайн пазаруването - хем вкъщи, хем не се блъскам, хем някоя промоцийка да хвана. Mr. Green В България обратно на много държави предколедно вдигат цените на много неща, вместо да ги намалят. ooooh!

Леле, Зара ме изуми. Shocked Как е набарала хапчета, трябва да се крият тия неща.. Йойо ги мисли за бонбонки и като види на баба си някой блистер започва да вика "бобо, бобо". За щастие не е успяла да докопа хапчета досега. Crazy

И накрая ви пускам две снимки Йоанини из архива "как си прекарваме времето вкъщи":

кончето се използва за катерене

а кучето - за яздене  Mr. Green

Лека вечер на всички! Hug

# 686
Здравейте
минавам да почерпя виртуално: днес е Андреев ден

# 687
Мимченце вашето конче пак служи за нещо,било то и за катерене,а ние имаме същото и Паола само си рисува върху него  ooooh!,иначе и ние сме на тема катерене,постоянно я заварвам върху някой стол,играчка и т.н. .. Crazy

Честито на именниците  Hug

# 688
Честито на всички празнуващи имен ден днес!!!!

# 689
Честито  и  от  мен  на  именниците!

Точно  заради  катеренето  стана  инцидента  с  хапчетата при  нас , Гана  е  видяла  леля  си  да  рови  накачорена  на  един  стол  в  горните  чекмеджета  на  шкафа  и  сега  си  разнася  нейното  обрисувано  с  химикал  столче (да  си  го  познава) и  се  катери- така  е  стигнала  и  до  въпросните  хапчета,иначе  и големите  столове  би  ги  помъкнала  за  да  стигне  колкото  се  може   по  на  високо,но  хубаво  че  са  тежки  и  не  и  се  отдава.... За  шкафовете  имахме  преди  проблем  да  ги  опазим  без обезопасяването,сега  контактите  са  наред, намери  ли  зарядно  или  каквото  и  да  е  за  включване  се пpобва  в  контактите ,за  това  съм   благодарна  на  тези  джажи ,скоро  ще дойде  време  и  на  тези  за  печка  от поредицата
Колкото  до  коледната  украса - украсих  прозорците  но   е  толкова  забавно  да  си  играе  там  че   прозорците  вече  плачат  за  миене ,за  елха  направих  място като  разкарах  нейното  легло,така  и  след  това  ще  има  повече  място  за  игра
 Навън  на  всякъде   вече  е  украсено - Коледните Марктове  са  отворени  вече мисля, улиците  са  украсени (даже  си  имам  една  любима,ще  я  снимам  тези  дни, тук  и  Никулден  го  отбелязват (някои  от  вас  знаят  Wink Hug ) та  чорап  се  пълни  на  6  ти,нашия  вече  е  в детската   ,но  ще  идва  Николяус  на  7  ми  при  тях - интересно  ще  ми  е  Зара  как  ще  реагира, имаха гостуващ  театър  в  групата  и  била направо омагьосана  от  представлението  babydust7даже паднала,ударила  се  но  не  казала  гък ,и  продължила  да  си  гледа ,а  на  мястото  имаше  синина  Whistling

На  зоологическа  градина  още  не  сме  били,но  като  отидем  добре  че  животните са  зад  клетка  ,ров  или  стъкло  че  да  не  пострадат   горките ,за  протокола  Спайки  още  е  жив, играят  си  доста  успешно  на  гоненица  двамата   Joy
тук са  малко  снимки  от  вчерашния   рожден  ден  на който  бяхме...

За  сега  лека  Wink

Общи условия

Активация на акаунт