След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 027
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Vesi21, ok  Peace Всички сме против хора със съмнително образование да ни тровят; някои такива са по горите, някои са по поликлиниките; аз ще продължавам да се съмнявам във всичко докато съм жива - 100% истина няма, дори и в традиционната медицина (най-вече в нея)  Mr. Green (Пример - при първото си раждане опитах "конвенционален" метод за обезболяване, за второто искам да пробвам алтернативен, и така ще разбера дали съм права в убежденията си и ще мога да коментирам)

# 76
Мале,тоя смисъл като се вложи после какво се прави Rolling Eyes
Не съм MaLe, но да ти отговоря, Bili Mr. Green - нищо!  Laughing
Ти защо пък си помисли, че трябва да се прави нещо?  Thinking Или просто не намери смисъл във вложения смисъл?  Joy

# 77
 Rolling Eyes,
то пък бива,бива................,ама аз като ви казах,че сте интелигентни и задълбочени и вие Rolling Eyes,
не е честно за нас лаици в сфера физика, химия и като цяло медицина Wink,
много ви се радвам пак ще кажа и е приятно,че има такива сериозни спорове на сериозни теми Peace,
то май при вас нещата от зодии и асценденти извират Laughing,аз какво да кажа -една кротка и "просто "слушаща дискусията ДЕВА Flutter Mr. Green
MIONA, не те познавам,но индиректно си създавам впечатление,че си изключително тактичен и деликатен човек Heart Eyes

# 78
  • Miami
Мале,тоя смисъл като се вложи после какво се прави Rolling Eyes
Не съм MaLe, но да ти отговоря, Bili Mr. Green - нищо!  Laughing
Ти защо пък си помисли, че трябва да се прави нещо?  Thinking Или просто не намери смисъл във вложения смисъл?  Joy

или просто няма вложен смисъл  Whistling Wink

# 79
  • Бургас
Вериявно не си разбрала поста ми. Исках да попитам в тази обстановка на грип дали извеждате децата на разходка или ги водите в големи и затворени помещения( магазини,молове, детски клубове или заведения)?! newsm78

Иначе съм заинтерисована за ваксината и срещу свински грип (но това касае мен персонално,не детето ми) и според последната информация от местното Хеи(или РИОКОЗ) преди седмица-две все още в БГ я нямаше. Но още от септември съм се имунизирала срещу стандартния грип,проверявам през 3 год.имунитета ми към хепатит Б и не искам детето ми да понесе рисковете на професията ми.
Друг е въпроса е,че и се страхувам и баща му да не ни донесе някой щатски вирус.
И превенцията преди всичко bowuu

# 80
Или просто не намери смисъл във вложения смисъл?  Joy

Точно PeaceДа се влага смисъл,пък после тоя смисъл да не се търси....много философски ми дойде,аз съм прагматичен човек,зодията ми е телец,та затова....ако има нещо вложено,логично ми е да е използваемо после Thinking

Иринка,Веси,прави сте за шарлатанството,но него го има и облечено в бяла престилка,накичено с диплома,понякога дори и специалност...озверелли сме хората и тъпчем едни през други Confused

Имам питанка към майките на две и повче деца-какви игри им измисляте,в които да участват заедно,имам предвид и мъниците да се включат без да е досадно за по-големите?У дома играем на влакче,гоненица и...с това ми се изчерпват идеите Laughing

# 81
Но още от септември съм се имунизирала срещу стандартния грип,проверявам през 3 год.имунитета ми към хепатит Б и не искам детето ми да понесе рисковете на професията ми.

За съжаление децата ни малко или много поемат негативите на дадена професия.Ваксина срещу хепатит Ц няма,ХИВ...херпеси разни.

# 82
  • София
или просто няма вложен смисъл  Whistling Wink

Явно има, щом е извлечен и то в правилната посока...Щом иронията, която идваше в повече не само се разчете, ами и се продължи, значи всичко е наред:)

------
Аз , аз казах, че не се взимат мерки за ограничаване...
В София все още няма обявени грипни ваканции, единственото, което се прави е ежедневен доклад до Инспектората за отсъстващите. Към момента класовете в повечето Софийски гимназии са налице около 50%. За мен (и не само като лично засегната) е редно да се обявят ваканции.

----
Офиоли , какво обезболяване?

# 83
Здрвейте Simple Smile

за хомеопатията няма да коментирам,защото разбирам толкова колкото и от традиционна медицина Simple Smile

за свинския грип-не съм наплашена и не мисля да се ваксинираме...Много паника всяват по тия медии  ooooh! Затова избягвам и да гледам
.
Мале ,много хубави подаръци си измайсторила,поздравления Simple Smile

Роска  Joy  Joy  Joy 

Напоследък не ми остава много време за компютъра,защото все тичам след Алекс,каквото намери все го тика в устата си ...Уж гледам даняма дребни неща по земята ,но и Моника разхвърля и просто е кошмар..по цял ден хвърча из стаите и прибирам ...

# 84
Rolling Eyes,
то пък бива,бива................,ама аз като ви казах,че сте интелигентни и задълбочени и вие Rolling Eyes,

Aз точно това си помислих денс :"Мина maimp да каже колко сме интелигентни и се започна едно показване на роги и кой е по- по- най..."  Laughing

Рони, в пентаксима нали има менингитна съставка?Или не е същата като на отделната ваксина?  newsm78 Не ми е мн. ясно на мен...
Мале, то покрай толкова жега в темата не дойде ред, ама и  аз да кажа, че подаръците ти са много идейни Peace

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 23:27 от Роси*

# 85
или просто няма вложен смисъл  Whistling Wink
Има. За тези, които могат да го разберат.

ако има нещо вложено,логично ми е да е използваемо после Thinking
Разбира се. И то е. За тези, които могат да го видят и разберат.

Whistling Whistling Whistling

# 86
Цоп и аз тук.
Горещи теми, разгорещени спорове...
Аз да ви поздравя със закъснение за Хелоуин (издълбах тиква за децата) и за Деня на народните будители (май с нищо не пробудих съзнанието на децата ми днес, защото самата аз спя...)...

МимчеHug огромни за темичката

bouquet успешна нова седмица на всички.

# 87
били, ако ти кажа, че с нищо не ги занимавам... сами си се оправят
тичат, боричкат се, играят с едни пластмасови животни, теди кара коли из къщата, днес ми помагаха орехи да чистим, но сега им черупки из цялата къща Simple Smile гледат филмчета, пускам им музика и си танцуват двамата, понякога си играят и всеки сам, таня рисува на листче, теди по стените и пода... и така, мен не ме търсят като цяло Simple Smile

веси, въпросът е колко са устойчиви тия съединения и защо само с "добрите" молекули да се съединяват
абе карай, здраве да е Simple Smile

съни, какъв е този стандартен грип Simple Smile че те всяка година са различни Simple Smile

деска, у нас баща им е въдворил строг контрол по прибиране на играчки Simple Smile казва им да започват да прибират и след 5 мин каквото е останало - в боклука Simple Smile няма да споменавам, че още не е хвърлял играчки Grinning

# 88
  • Miami

blahblah blahblah blahblah

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 08:46 от Кори

# 89

Общи условия

Активация на акаунт