След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 047
  • 754
  •   1
Отговори
# 90

Хайде по едно кафенце и закуска за всички и стига вече с тия размисли и страсти  Hug  Hug  Hug

хубав ден ви желая

# 91
Хайде по едно кафенце и закуска за всички и стига вече с тия размисли и страсти  Hug  Hug  Hug
Абе има още какво да се поспори относно хемеопатията, ама хааайде....  Joy Joy Joy
Пантерка, благодАрско за хубавата закусчица.  Peace На мен добре ми дойде!  Sunglasses

Кори
, мисля като се завърна от капиталистическия свят да вложа малко смисъл в изграждането на ей такава градина У двора на баба.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубава седмица на всички!  Peace

# 92
Маристута, добре изглежда. В долния ъгъл мярнах и масажна маса  LaughingАма дано да си още млада, че да му се порадваш на това дворче  Wink
Пантерката, мерси за закуската.
Айде, ние излизаме да ни поодуха хубаво вятъра. Един ден не го изведох и в 20:30ч се нареди до входната врата и реве, не иска да влезе в стаята, само ни носи обувките- ту моите, ту на баща му...Та моичкия го изведе на среднощна разходка  Whistling Сега гледам да го извеждам всеки ден..грип, не грип, детето си иска своето.
Хуубав ден, бла-бла.... Hug

# 93
  • Стара Загора
....Айде, ние излизаме да ни поодуха хубаво вятъра    .............грип, не грип, детето си иска своето.

Ей и ние така, ама голям бьхьр, на всичкото отгоре, аз лудата реших, че трябва да му правя снимки.  Blush Обаче така се зарадвах, че задьржа шапка на главата си.... Mr. Green

Повече на сайта ни дабьл ю, дабьл ю, дабьл ю, точка .......... Joy

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:00 от SAMI&kokiMAMI

# 94
  • Miami
Кори[/b], мисля като се завърна от капиталистическия свят да вложа малко смисъл в изграждането на ей такава градина У двора на баба.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
maristuta, ти не си отишла, пък мислиш за връщане вече  Mr. Green

# 95
Кори[/b], мисля като се завърна от капиталистическия свят да вложа малко смисъл в изграждането на ей такава градина У двора на баба.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
maristuta, ти не си отишла, пък мислиш за връщане вече  Mr. Green
Защо не? Та няма да оставя двора на баба да запустее, имам планове за него още отсега.  Whistling Whistling Whistling
Пък и обичам да влагам смисъл.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 96
  • София
   Здравейте бързаци,2 дни не съм влизала,и немога да изчета всичко....какво става Rolling Eyes

Мимченце всичко е много хубаво,страничката ни е прекрасна  Hug
    SAMI&kokiMAMI  много е сладък малкия Коки !!!

Големи спорове,нещо се развихриха тук, на мен хич не ми се обсъжда темата,важното е да сме живи и здрави,със сополи или без,все ще се оправим!
    А да се отчетем малко: ние сме с 12 зъба,като очаквам скоро и кучешките да излезант,   10,5кг  /80см  (със сополи от 10-на дни)
    Мари- и аз се размечтах покрай вашите градинки с КОри
    ВЕСи  ,много е смешен Мартински, ама добре се справя иначе... Grinning

# 97
  • Miami
Хубаво, ама само с мисъл не става, трябва и действие  Wink
Оф, мисля да спра с дъра-бърата, че станахме досадни вече

# 98

Смисъл не трябва да се вижда и търси, той се влага,

Маристута,коментарът ми за смисъла беше по повод на това "мъдро" изречение, инак е ясен опитът за ирония Laughing

Тони,и моите не ме търсят,но Ния мрънка,че сестра и била скучна Mr. GreenВсе се каня да ти кажа,че много си отслабнала,добре ти се отразява врачанския въздух Wink

# 99
Хубаво, ама само с мисъл не става, трябва и действие  Wink
Верно ли?  Wink Аз пък си мислех, че може и докато пляскам с ръце да кацне един самолет на булеварда до нас и да ме отведе нанякъде.  Joy Joy Joy
Кори, ти защо си помисли, че няма действие, имаааа, имаааа и още как.  yesyes
Ама искам всичко да ми е супер добре нагласено и подредено, както и дворчето У двора на баба.  hahaha

Sami &Koki Mami, много хубави цветя в таз Стара Загора.  Peace Hug

Смисъл не трябва да се вижда и търси, той се влага,
Маристута,коментарът ми за смисъла беше по повод на това "мъдро" изречение, инак е ясен опитът за ирония Laughing
Хубаво, но не разбрах защо "мъдро" е в кавички....

# 100
Защото изречението е безсмислено,затова SunglassesНакачила ме е лигата нещо,спирам да спамя.

# 101
  • София
 newsm08

смислено - безсмислено, иронично или не, мисля,че самите вие се объркахте.

Икаше ми се да не се включвам, че много ми дойдоха кавичките ви..но пък се чудя защо Кори си редактира (изтри) остроумния пост. Може би духовитостта ми , зарази и нея...
Каквото повикало - такова се обадило! каза Кори и го изтри...така е, и май точно оттам идва всичко.
и кой тогава казва,че няма смисъл. Всъщност аз съм радостна,че го извлекохте и Били и Кори и продължихте напред,
и духовито и остроумно и ...саркастично...
Поздрави от мен, и без кавички...

и така,
затвърди ми се и мнението, че от миротворци винаги има нужда, от оценители и констатори също. И да не забравя да напиша, че ми харесва да ви чета, и когато се спори, и когато се обсъжда и когато се оценяват разни неща. Писменото общуване дори понякога е много по-интересно...особено ако има и какво да се извлече.

---
Мари, твоето подсвиркване мноооого ми допада...и без да те познавам...много ми харесваш!

--
и така
сега друго

Днес се разхождахме без количка из центъра на София, срещнах  може би 4 или 5 деца с маски по улиците, а в поликлиниката,където ходихме да прегледат Зари, ми направи впечатление, че всички лекари иперсонал са с маски... И така. Зари е добре, няма вече спазъм и свиркане на гърдичките...Много съм доволна...Можем сега да ходим и да видим и бебенцето на сестра ми.
(Междудругото, благодаря на всички комплименти за сръчността ми. Гордо казвам, че и те много харесаха подаръците си)
А пък относно грипа, взех рецепта за Ремантидин, за мъжа ми профилактично да пие(поради риск от заразяване, работи в училище),
но се чудя дали да го взимаме въобще...

И така
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ!
ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ЛЮБООООВ!

---
А кой е следващият рожденик?

---
Редактирам , че пропуснах за Хомеопатията да пиша.
Ето сформират се групи за курс по класическа хомеопатия за майки. В Добрич, Варна...
Варненки може да се запишат и да споделят после, че и да лекуват. Аз лично бих се образовала с този курс, но онлайн ако има вариант. То всъщност като гледам цените, може би вече и пооуляризирането на тази алтернатива на медицината си е ...маркетинг. добър маркетинг.
Ето и линка: http://homeohelp.eu/kurs-klasicheska-homeopatiya-za-majki.html?showall=1

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 17:38 от MaLe

# 102
newsm08

смислено - безсмислено, иронично или не, мисля,че самите вие се объркахте.

Joy Joy Joy Още не,но  съм на път Mr. Green
Погледнах линка за курса, странна ми е малко програмата-лечение на УНГ инфекции,на треска...така лекува традиционната медицина,хомеопатията е холистична система за лечение.Склонна съм да се съглася,че е маркетинг.
Лично аз не бих лекувала сама детето си с хомеопатия,не съм сигурна доколко мога да съм обективна в преценката си,дори и да имам знанията(а аз ги нямам..).
По повод на грипа-преди малко прочетох много смислен и съдържателен пост от една юлска мама-превенции по време на епидемии...ако има интерес,ще ви пусна линк.

# 103
Аз знам, че истинският хомеопат не лекува семейството си.
Били, пусни го линка, моля те. На мен ще ми е интересно. Пък може и на лични. Без претенции съм.
Ще се включа по-късно да драсна за децата. Имаше питанка на предната страница.
Цял ден гушкам Ясен, предкътник и кучешки от дясната страна много го мъчат. Толкова успях с една ръка да пиша за 10мин. Simple Smile

# 104
  • София
Първо да отговоря на въпросите и да дам компетентно мнение Mr. Green:

Тони, тези междумолекулни връзки са слаби и много лесно се разрушават, но пък служат като много добро научно заплитане на мозъците, както и квантовата физика Laughing. Като не го разбереш е много по-лесно да повярваш. И няма как да не се предават и негативните действия. Има една фарм. максима, което не лекува и не вреди. Всичко е в баланса Peace

А, и шарлатаните с бели престилки са най-опасни, но все си мисля, че поне има някаква регулация и т.н.

Мале тоя курс ме уби, маркетинга им е страхотен, а цената без коментар Sick

Ваксини срещу свинския грип има 3 регистрирани, но още липсват на пазара. Но си трябва технологично време след регистрация, за да се произведат.

Отивам да гладя Sick

Явно само Марти е на период -не. Дано отмине, че направо не се издържа. И като почне да се инати ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт