Да получиш днес много усмивки и целувки като подарък 
Веси,аз лично познавам много хора,излекувани от хронични алергии с хомеопатия,деца,преборили астмата...разбирам те много добре обаче,защото на мен също ми беше трудно да обърна съзнанието си на 180 градуса след 6 години из коридорите на МА .Може би ако живеех в страна с нормално здравеопазване-например за Германия имам преки наблюдения...щях да съм по-спокойна и да се доверя на лекар,но тук е пълен абсурд.Ето и поста на Мая-ми не могат нашите,ами какво прави тая комисия за лечение в чужбина,досега трябваше детето да е заминало!Имаше период,в който почти щях да емигрирам единствено заради липсата на здравеопазване у нас.Не съм го казвала май,още като бяхме бременни Ния падна много лошо на главата си,загуби съзнание,после известно време беше унесена-в болницата не работи скенера,говорят ми нещо за гумените глави при децата и т.н.... след това получих контракции-5 месец беше това-вкарват ме в болницата,пукат няколко вени,накрая пускат системата и изчезват...да ама то тече ИЗВЪН вената
Тони,ако става въпрос за трюфелите на Вери,пробвай,аз днес ги правих,уж за Ния,ама вече изядох повечето
Виан не се тръшка,кака и по това време вече ни правеше да си говорим сами

Аз наскоро изчетох доста теми тук в този форум, много хора бяха споделили как са се излекували с хомеопатични лекарства. Съгласна съм с Били за здравеопазването ни и за това, че докако не ти дойде на главата е много лесно така категорично да отричаш и отхвърляш алтернативното. Дано на никой не се налага!
Но все пак.. никой не е застрахован... Ето малката Анджи, толкова мъчно ми стана за милото детенце..
Сигурна съм, че в един такъв момент родителят би опитал всичко, само и само да помогне на рожбата си..
). Понеже й пускам гумени играчки в коритото, докато я къпя я препитвам кое е прасенцето, кое е пиленцето и т.н. и тя ми ги подава. Така затвърждаваме знанията.
Накрая когато е готова, започвам да вадя играчките една по една с думите "патето се изкъпа, прасенцето се изкъпа, и т.н." и ги нареждам някъде извън коритото. Като остане само тя, й казвам "айде и Йойо се изкъпа, време е да излиза" и й подавам ръка да се изправи. Става и излиза без абсолютно никакви ревове и драми.
В повечето случаи успявам да замажа положението с "А, виж едно коте!" или "Хайде, ще идем на люлките на връщане".

Аз обикновено не се шашкам много,но едни картини ми описваха с разхождащи се с маски хора(

Споменахте свинския грип, та затова

Искам да ви питам някой сложил ли е тази ваксина която е за менингита,аз питах моя лекар той ми каза че се слагат 2 в период през 2месеца до 2 годишна възраст на детето,мисля че са по 140лв. ако някой вече ги е сложил имахте ли странични действия,аз мисля след нова година да и ги сложим,че този месец сложихме последния пентаксим и да мине малко време