седмица 19.07 - 25.07

• 6 612
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
И от мен-здравейте!  Laughing
Успех на всички бебеправещи  Stuck Out Tongue . Отидете на моренце, пийте по няколко коктейла и ще стане бебето  Wink
Стискам палци много, много!!!!!!!! Laughing
6o6i
20та седмица  :B-fly:

# 16
  • Враца
6o6i, честита ти половинка от бременността! Още малко остава!

# 17
Абе момичета,кога успяхте две страници да напишете?!
Мен днес хич не ми е ден.На работа като за добре дошла ми дадоха допълнителни задачи,а после се оказа и че ще замествам колежка цяла седмица.Лошо няма,само дето никой не знае тя точно как работи и като имам приблем няма кой да питам...най мразя така да работя.Не забелязах кога е свършил работния ден.Даже и за вкъщи си взех домашно Close

# 18
Здравейте!И на мен вчера не ми беше много ден.Нещо бях крива.А днес като ме е затресъл един мъдрец,та чак ухото и сливицата ме болят.Кошмар!Искам даси легна и да спя,за да не го усещам ама няма как....на работа съм.Дано да мине бързо.

Пожелавам ви весел и усмихнат ден.

# 19
Аз пък снощи (до тази сутрин) си изкарах чудесно на работата. 9 часа на крак, но пък странно бодра и весела... чак колегата ми се зачуди какво ме е блъснало.

Сега отивам да спинкам, че след няколко часа трябва да се будя и отиваме семейно да купим нова микровълнова... сестрата на Финчо одриска таз дето я имаме (е тя е от 2та световна война де...).

# 20
Да си кажа и аз. Вчера вечерта започнахме с бебеправенето, този месец и аз съм в листата на чакащите двете чертички Grinning  Ако ви кажа, че цяла нощ не можах да спя от вълнение, че може и да сме свършили работата, сигурно ще ме помислите за луда, то аз не че не съм. Нямам търпение да минат няколко седмици, дори вече си купих 2 теста за бременност, - ей така за всеки случай  Rolling Eyes

Mary, стискам палци всичко покрай операцията на твоята поливинка да е наред.

Успешна седмица на всички и много положителни тестове за бременност  Laughing

# 21
Успех и от мен на всички бебеправещи Simple Smile
Я кажете нещо-тъй като става въпрос за бебеправене, а това е свързано разбира се с еякулиране в жената, могат ли да се получат някакви усложнения, ако (да си го кажем директно) свършвам в жена ми, при положение, че е бременна ?

# 22
Цитат на: Future pere
Успех и от мен на всички бебеправещи Simple Smile
Я кажете нещо-тъй като става въпрос за бебеправене, а това е свързано разбира се с еякулиране в жената, могат ли да се получат някакви усложнения, ако (да си го кажем директно) свършвам в жена ми, при положение, че е бременна ?

Не би трябвало. Няма какво да се случи, то каквото е можело, вече е станало Embarassed

# 23
Цитат на: CaraBella
Не би трябвало. Няма какво да се случи, то каквото е можело, вече е станало Embarassed

Хммм, знам ли...

# 24
Ей тати... няма страшно бре... Върши си работата както само ти можеш да си я свършиш и хич да не те е страх. Ей го и наш герой си я върши без проблеми... хихихи  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 25
И татко Фин ли така прави ? Ох олекна ми малко Wink

# 26
Цитат на: wa_wa
6o6i, честита ти половинка от бременността! Още малко остава!

Мерси, мерси, Ва  Laughing  Laughing  Laughing Да видим, дали ще е "по-добрата половинка" хехе.
Бебчо вече ритка, ама съвсем нежничко засега  Grinning

# 27

Ако на жена ти всичко й наред и няма контракции-действайте! Даже по книгите пише, че е полезно, тъй като спермата съдържа една хормоноподобна субстанция- ако не се лъжа се казваше простагландин. Той може да доведе до контракции, затова като тръгне да ражда жената акушерките препоръчват преди това секс  Laughing
А оргазмът, че е супер полезен, това всички го знаем  Laughing  Laughing  Laughing

# 28
Стана малко Оф Топик, ама...
Оргазма вика е супер полезен Simple Smile Кажи си просто, че ти харесва Wink

# 29
Стана малко Оф Топик, ама...
Оргазма вика е супер полезен Simple Smile Кажи си просто, че ти харесва Wink

За харесването всички знаем, а и аз нямам проблеми с това  Laughing
Но имах предвид, че особено в края на бременността е полезен от медициснка гледна точка, тъй като се свиват мускулите на матката и се предизвикват контракции  Sign Exclamation
Успех и наслада  Wink
6о6i
20та седмица :B-fly:

Общи условия

Активация на акаунт