седмица 19.07 - 25.07

• 6 614
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
Не се притеснявай МОФ.Ще мине.Не вярвам да е нещо страшно.
Ама другия път по-кротко я карай. Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

# 61
МОФ-че баба ми казваше "Гъз, глава затрива!"  Grinning

Мисля че като папкаш днес умерено и най-вече разумто от към вида храни коремчето ти ще мине.

# 62
  • Sofia
Цитат на: Tia
......Мисля че като папкаш днес умерено и най-вече разумто от към вида храни коремчето ти ще мине.

И аз така смятам , мамче Фин  Grinning ! Всичко ще бъде наред Sunglasses !

# 63
Ама колко сте ми лакоми еййй Simple Smile И жена ми е така Simple Smile Плюска, плюска, после "Офффф колко ми е тежкоооо " Simple Smile))
Сладуранките ми те !

# 64
Малии Иво... кефиш ме от всякъде!
 Laughing  Laughing  Laughing

# 65
МОФ,по-кротко де!Имаш цели 9 месеца да се тъпчеш до насита
 Grinning

Морена,аз вчера те успокоявах ама днес съм в същото положение.Майка ми ми се обади тая вечер да й заведа малката до неделя,че й домъчняло.Признавам си,че хич не ми се искаше.Заведох я и веднага почнах да проверявам дали няма отворени прозорци-тя живее на 5-я етаж и много ме е страх да не би да изпусне Светлето от поглед за миг и да стане някоя бела Imp
Ако щеш ми вярвай,но чак почвам кошмари да сънувам.Оставих и мобилния си,та да мога винаги да я намирам и така съм малко по-спокойна.Знам,че майка ми и мен ,и брат ми е изгледала,и че ще внимава,ама пусто....

# 66
  • Враца
амиииииииииииии здравейте, новините не са никак добри за съжаление. При мен няма овулация, днес съм имала супер цервикална слуз, но онез фоликулчета не са пораснали- е аз и не се надявах, НО се оказа, че имаме проблем и при половинката, което вече не е добре. Сега почиваме до септември и правим разширена спермограма да видим какво ще каже, но лекарката ни спомена за ИКСИ(ин-витро), от което...хъм от мен Cry  Cry  Cry  Cry За сега още не съм се панирала, имам 2 месеца и се надявам да се оправят нещата, та така. Единственото хубаво е, че се видяхме с Тия, на която май докарахме слънчасване, дано не се сърди
поздрави и усмивки на всички

# 67
Ох,Ва аз тамън вече се чудех какво става и кога ще пишеш.
Много съжалявам за тези новини.Оваче,моля те да не допускаш черни мисли в главата си.Всичко ще си дойде на мястото по един или по друг начин ще видиш.Аз съм с теб нали знаеш.Не забравяй,че тука омърлушването е забранен със закон.Приеми,че на нас всички тук ни е било писано по-трудно да стигнем до това щастие,за да можев истински да го оценим и да му се радваме повече.
Не унивай мила-ние сме тук,за да се подкрепяме,а това го умеем наистина добре.
Между другото съм сигурна,че Тия не се сърди за слънчасването,както съм сигурна и че сте изкарали една приятна среща,на която много ме е яд че не съм присъствала.

Прегръщам те

# 68
  • Враца
Благодаря Ренци, да ти кажа не съм се отчаяла, ще се борим до край и се надявам да успеем без да стигаме до ин-витро, че за момента не можем да си го позволим

# 69
Браво за това решение.Аз го приветствам.
Мненията ни явно напълно съвпадат по този въпрос./а явно и финансовите възможности/.

# 70
  • с/у ОколоМръсТното
За всички дами от този форум!

...само хубави неща да ви се случват... Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation
Поздрави и лека нощ!

# 71
  • Sofia
Цитат на: renci
Ох,Ва аз тамън вече се чудех какво става и кога ще пишеш.
Много съжалявам за тези новини.Оваче,моля те да не допускаш черни мисли в главата си.Всичко ще си дойде на мястото по един или по друг начин ще видиш.Аз съм с теб нали знаеш.Не забравяй,че тука омърлушването е забранен със закон.Приеми,че на нас всички тук ни е било писано по-трудно да стигнем до това щастие,за да можев истински да го оценим и да му се радваме повече.
Не унивай мила-ние сме тук,за да се подкрепяме,а това го умеем наистина добре.
Между другото съм сигурна,че Тия не се сърди за слънчасването,както съм сигурна и че сте изкарали една приятна среща,на която много ме е яд че не съм присъствала.

Прегръщам те

202uu   202uu   202uu

Няма да повтарям Ренци , подкрепям всяка нейна дума!

И Ва , браво за оптимизма , мила Sunglasses  !

# 72
  • Враца
Хей Ренци.....подушвам, че сме от една порода!  animal037 Laughing

# 73
  • Sofia
Иви, ама да знаеш как те разбирам самооо... !
В такива моменти(когато не са пред очите ти) се казва "Господ да ги пази " (дечицата) и това е .
Не се притеснявай миличка, мисли положително  Grinning !

# 74
  • Враца
Вафличке-Моренки и на теб благодаря! толкова се радвам, че се познавам с всички ви, е поводът е кофти, но....

Общи условия

Активация на акаунт