седмица 19.07 - 25.07

• 6 614
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
чат на среднощните птици предлагам?

# 76
Аз искам, но не знам как и къде?

# 77
Ва тя породата е ясна бе мила.В тоя форум всички сме от нея.
Те краставите магарета се надушват нали знаеш. Laughing  Laughing  Laughing

# 78
  • Враца
Цитат на: Lali
Аз искам, но не знам как и къде?

ето линк
http://zachatie.org/modules.php?name=chat

# 79
  • Sofia
И аз съм щастлива , че ви познавам и общувам с вас  Sunglasses !
Както вече писах из темите , много ми е уютно тук във форума ни  Grinning , а то се дължи на всички вас , момичета !

# 80
Привет момичета!
Сигурно сте ме забравили, но не и аз, много ми е запълнена програмата басейн, разходки, маси, нали сме в отпуск. Ох какво да ви кажа, голям майтап все още не съм повръщала, ама ми става гадно от пържено и печено месо и хич не ща да го погледна, да не говорим за ядене, май ще ставам вегетарианка  Confused:. Моя мъж е не много нещастен, защото той не сяда без месо, и как щяла съм да му готвя след време   Laughing
Има ли тази седмица добри новини?
Хайде лек уикенд, ние пътуваме утре за морето   grinning039

# 81
Добро утро от слънчева Финландия... поне за момента де.

На мене вече втори ден ми става супер лошо (говоря за оня ден и за вчера) и най- гадното е, че не мога да работя което пък е гадно заради паричките. Започва да ми се гади, гладна съм, но не смея да ям нищо заради гаденето. Коремът ме стяга ниско долу през цялото време.

Обадих се дори в мама поликлиниката от дето ми казаха, че ако ще става аборт, ще стане... викам си, брей че успокоително. С други думи, не щяха да ме видят там... ще трябва още две седмици и половина да търпя додет стигна до ултра.

Не помня споменах ли нейде си, че съм казала на шефовете за беб(о)ка и сега да ви кажа, че стана точно така както и предполагах. От 5 работни дни в седмицата са ми сложили за следващите листове по 3 на седмица... За две седмици ми се събират 7 дена което хич не е много. Направо ми се плаче. Та си викам, дали да не се опитам да си взема болнични... ама а де... такива са гадняри, че мене даже ме е страх да ги питам.

Сега днес е мъъничко по- добре... ама съм на празен търбух... а как само ми се яде...

# 82
Ва,много съжалявам за лошите новини.Дан се излекувате и не се стига чак до ин-витрото.
Моренке,снощи гледах един филм за отвличането на едно дете и щото малко ми трябваше,признавам че си поплаках. Rolling Eyes Много ти благодаря за успокоителните думи.

МОФ искрени съболезнования за това че не можеш да ядеш.Аз като бях бременна почти 4 месеца не можех даже и вода да пия и за да не се случи нещо лошо даже в болницата влизах.Беше кошмар,но хубавото е че знаеш че ще свърши все пак,пък и има защо да стискаш зъби и да търпиш,нали?
Пък тая финландска здравна система все повече и повече ме учудва Cry

# 83
Миличка Ева, съжалявам за лошите новини, но ще стискам палци за теб, до два месеца всичко да си дойде по местата и някой слънчев понеделник да ни предложиш много, много по-добри новини от сегашните.

Цитат на: wa_wa
не съм се отчаяла, ще се борим до край и се надявам да успеем без да стигаме до ин-витро

Така те искам мила  Simple Smile  Grinning

# 84
ПОследната бях аз, забравих да се логна  Embarassed

Още веднъж - УСПЕХ WA-WA

# 85
Ето я и слънчасалата Тия.

Ва миличка съжалявам за резултатите. Сега да не вземе да те хване паниката и да се отчаяш....да ги нямаме такива. Всичко ще се нареди (по един или друг начин) - е вярно не е лесно ама...нали точно това прави живота сладък - успеха след голямата борба.

МОФ то наистина не е лесно да ти се повдига и да работиш с храни. Аз те разбирам че паричките са важни, но от друга страна разреденото ти работно време няма да те измъчва толкова физически. Защо не почакаш известно време - ще стискаме палци да не караш тежка бременност (с повръщане до края) - и ако след месец два се почувстваш по-добре стомашно да поговориш с шефовете си да ет върнат пак на нормалната натовареност. Хайде не се ядосвай - не е полезно за Кломи.

А иначе аз вече съм свежа като краставичка. Снощи скъпия ми направи пресен сок от три лимона, приспа ме ... и днес вече съм добре.

# 86
Ва, за два месеца могат да се случат една купчина чудеса и то на кого ако не на теб  Confused:  Sign Exclamation  Confused:  Не се тормози предварително за инвитрото, ако изобщо се стигне дотам, тогово ще му мислим  Simple Smile

МОФ, стискам палци гаденето да свърши скоро и да се наслаждаваш изцяло на оставащата част от бременеенето.

Колкото до мен, аз този месец продължавам да се надявам на добри новини  Confused

# 87
  • Sofia
Хайде и от мен добрютру момичета  Grinning !
Аз изпратих леля Фло и от снощи започнах Клиона- последната крачка преди старта  Grinning . И не било 14 дни , а 10  Sunglasses .

Таакааа, сега, хем нямам търпение да започнем бебеправенето , хем колкото повече наближава , токлова по - често взе да ме навестява Шубето Sad .
Абе шантава работа Rolling Eyes !

Значи от CaraBella ще очакваме хубава новина  Sunglasses  Sign Exclamation

Коя друга  очаква да не и' дойде?

# 88
Морена, ти за следващия месец ли си се кандидатирала?
И мен адски ме е страх, ама гледам да не мисля много много Simple Smile

На кого друг ще стискаме палци Grinning

# 89
  • Враца
Благодаря момичета, много сте мили всичките.
Тия, ужааааааааааасно съжалявам за слънчевото ти нерадостно излекувано със сок от лимони състояние Laughing

Общи условия

Активация на акаунт