Само да уточним за какво иде реч в темата-
ще борим насилника или ще търсим якенце за едногодишно?
Манипулацията. Това му е лошото.
Няма да е първата, няма да е последната. Но едва ли някоя е забогатяла с изпратените й неща, както и не са обеднели тези,които са решили да отделят нещо и да го изпратят, поддавайки се на "манипулацията". Но пък, ако все пак има зрънце истина....
.неискам повече съжеления понякога хората могат да бъдат кошмарно зли,стига ми толкова злоба и догадки заповядайте която иска ще и дам адреса да се увери за свое успокоение ,че не съм измамница.благодаря на всички
Не ми е целта да се заяждам или нещо подобно, просто искам да те посъветвам да си подредите приоритетите...
Хм, не мога да отрека, че и аз си го помислих това, но както някой каза, лошото е, че има ужасно много жени в това положение. Още по лошото е, че повечето не са решени да заживеят нов живот, и въпреки всички съвети им е по изгодно да си изтърпят боя и да не се занимават с фондации, съдилища, полиция и т.н. Каквито и съвети ние да даваме, ако авторката не е решена да го напусне (а аз виждам, че не е), тя винаги ще намира оправдания да не го направи. Аз лично подобно лайно, което не само, че не ми докарва един лев вкъщи, а ме и бие, бих го изхвърлила на минутата. Само, че веднъж превърнеш ли се в жертва, повече ролите не се обръщат. И никога не може да станеш ти насилник на насилника.