мажът ми ме тормози и бие

• 16 708
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
Дами,не търся съжеление просто споделих .Но явно има мн злоба и незнам защо ли?мислете какво то си искате за мен на една от потребителките бях пращала нещо тя знае коя е неискам постоянно да се доказвам . А за побоищата ще си ги трая изобщо съжелявам ,че писах тук всяка прави различно заключение може и луда да ме изкарате откъде да знам !Няма значение запазете си мнението аз ще си запазя обидата която ми нанесахте и ме разтроихте още повече

# 91
не мога да публикувам личното от мама на ДИАН или ЕЛИНЦЕТО но мога да напиша отговора си тук и в другата и тема

пак не разбирам какво искаш, ако се притесняваш че ще се намеся и ще ти попреча да излъжеш другите си на прав път, не знам в продавалника кой е писал половината от постовете ти, може би бебето но нали не мислиш че ще позволя да  лъжеш и ще си замълча, не виждам защо ми пишеш на лични, зададох въпрос  в двете теми с цел

Лара, на мен одавна ми е ясна работата, но можеш да пуснеш линк или нещо, та поне и другите да разберат най-накрая Rolling Eyes

# 92
за каква лъжа става въпрос рут , аз неискам да лъжа никого ,казах че имам проблеми с мъжът ми и откакто почина майка ми съм мн зле това ли е лъжата?наистина мъжът ми се промени просто исках да споделя ,а между другото искам да знам с какво съм те излъгала

# 93
абе хора за каква лъжа говорите?- а  на РУТ ЩЕ И КАЖА ЕДНО СТИГААААААААААА ТОЛКОВА ОСТАВИМЕ НАМИРА САМО ХОДИ И МЕ ДЕБНЕ ,СМЕЙ СЕ АКО ЩЕШ ДО СЪЛЗИ  КАКВО ИСКАШ ЖАЛБА ЛИ ДА ПУСНА СЕГА И СНИМКА ИМАМ ВЕЧЕ ЛЕСНО ЩЕ ТЕ ОТКРИЯТ ЗА НАНЕСЕН ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ ,КАЗВАЙ ТЕБ С КАКВО ИЗЛЪГАХ ИСКАМ ДА ЗНАМ

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:07 от мама на ДИАН

# 94
ами в продавалника тя си изтри темата, но тук няма да може да я изтрие сама
за каква лъжа става въпрос рут , аз неискам да лъжа никого ,казах че имам проблеми с мъжът ми и откакто почина майка ми съм мн зле това ли е лъжата?наистина мъжът ми се промени просто исках да споделя ,а между другото искам да знам с какво съм те излъгала

миличка не мога да публикувам личното ти до мен но мога да го изпратя за да видят какво си ми писала, аз се чудя защо ми пишеш и молиш да те оставя на мира, искаш съвет а какво ми писа на лични относно съпругът си
пазя ти всички лични и в продавалника да знаеш

уж искаш съвет а не пари, уж живееш в Шумен а родителите ти в Бургас, сега излиза че си в бащината си къща, а в продавалника останахме с впечатление че си от Бургас но женена в Шумен, там защо си изтри темата а....

и не знам на кого си пращала ще взема да помоля модератор да провери проблемната обява, заради която и БАН получи
но може да помоля майката да се включи тук и да каже дали е получавала пари от теб newsm78

# 95
абе хора за каква лъжа говорите?- а  на РУТ ЩЕ И КАЖА ЕДНО СТИГААААААААААА ТОЛКОВА ОСТАВИМЕ НАМИРА САМО ХОДИ И МЕ ДЕБНЕ ,СМЕЙ СЕ АКО ЩЕШ ДО СЪЛЗИ  КАКВО ИСКАШ ЖАЛБА ЛИ ДА ПУСНА СЕГА И СНИМКА ИМАМ ВЕЧЕ ЛЕСНО ЩЕ ТЕ ОТКРИЯТ ЗА НАНЕСЕН ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ ,КАЗВАЙ ТЕБ С КАКВО ИЗЛЪГАХ ИСКАМ ДА ЗНАМ

newsm78 newsm78 ако някой може да ми разясни този пост ще съм много благодарна
 каква жалба,каква снимка, ти и тук ли ще се правиш на адвокат, не разбра ли че не може да ме уплашиш
а щом искаш толкова да се видим казвай кога, ама до тук разбрах че си в Шумен

# 96
В продавалника видях ,че и е бил спрян достъпа от модераторите за известно време - защо не може да се разбере . Ама за какъв тормоз става въпрос кви пет лева бре момиче ? Ти заплашваш с някаква снимка , само не казвай , че заради форума ти се е влошило и паническото разстройство ли какво беше ? newsm78

# 97
ДА ОБИДИХТЕ НО ТИ СЕ ИЗВИНИХ БЕШЕ ПРАВА ЗА ТОГАВА АМА АЗ КАТО НОВА ДА СЕ ВКЛ ,НО ЗА МАМАТА ТЯ ОТ ВАРНА КАЗВА СЕ ЗОРНИЦА79 ПИТАЙ Я ДАЛИ НЕЩО СЪМ И ДЛЪЖНИЦА , А ЗА МЕСТОЖИТЕЛСТВОТО  Naughty АЗ СЪМ СИ ОТ ШУМЕН А МЪЖЪТ МИ ОТ БУРГАС И СИ ЖИВЕЯ В КЪЩАТА НА БАЩА МИ

# 98
Авторката пише объркано,несмислено.
Най-вероятно наистина е под властта на някакво депресивно състояние.
Психиатър е нужен.
Другата работа ще я свършат медикаментите.

# 99
ДА В ШУМЕН СЪМ НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ ВИДИМ ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ НЕМОГА ДА ДОЙДА ДО СОФИЯ НО ИМАМ КАМЕРА И МИКРОФОН И МОЖЕМ ДА РАЗГОВАРЯМЕ ПО СКАЙП ,И НЕТЕ ЗАПЛАШВАМ ПРОСТО НЕ СИ ПРАВА В МОМЕНТА КАТО МЕ НАПАДАШ ТАКА ,А НА ДРУГАТА МАМА И ПОЖЕЛАВАМ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА НЯМА ПРОБЛЕМИТЕ КОИТО ИМАМ АЗ

# 100
Авторката пише объркано,несмислено.
Най-вероятно наистина е под властта на някакво депресивно състояние.
Психиатър е нужен.
Другата работа ще я свършат медикаментите.

И аз това казах , че има проблем има   Naughty

# 101
РУТ ,ПОМНИШ ЛИ КАКВО МИ КАЗА В ПРОДАВАЛНИКА?КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОГРЕБВАШ МАЙКА СИ ЖИВА,ТАКАЛИ БЕШЕ?

# 102
а  на РУТ ЩЕ И КАЖА ЕДНО СТИГААААААААААА ТОЛКОВА ОСТАВИМЕ НАМИРА САМО ХОДИ И МЕ ДЕБНЕ
Тя Рут и мен само ме дебне. Thinking  Предлагам ти заедно да пуснем жалба.
Но не те разбирам.Предложих ти помощ в една друга тема, а ти нищо не каза. Crossing Arms

# 103
РУТ ,ПОМНИШ ЛИ КАКВО МИ КАЗА В ПРОДАВАЛНИКА?КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОГРЕБВАШ МАЙКА СИ ЖИВА,ТАКАЛИ БЕШЕ?

ами ако си спомняш добре това го писах след поста на една мацка която ти беше пращала разни неща и ти си и казала че отиваш при майка си, дори и в темата ти там се писа това нещо, така че аз се възмутих как може да погребваш жив човек, ти сама си се оплиташ в лъжите, ето и сега всеки един пост е протоворечие на предния и е нужно да се копира преди да си го променила
и моля не ми се карай, и тогава ти казах че не ме плашиш нито с това че уж си "адвокат" никъде не фигуриращ, първо това е свободен форум, а живеем в свободна и правова държава и има свобода на словото и печата, никъде не съм те обидила, ти сама започна да ми пишеше на лични, и в продавалника и тук

Дами,не търся съжеление просто споделих .Но явно има мн злоба и незнам защо ли?мислете какво то си искате за мен на една от потребителките бях пращала нещо тя знае коя е неискам постоянно да се доказвам . А за побоищата ще си ги трая изобщо съжелявам ,че писах тук всяка прави различно заключение може и луда да ме изкарате откъде да знам !Няма значение запазете си мнението аз ще си запазя обидата която ми нанесахте и ме разтроихте още повече

за коя потребителка говориш, писа ми че си и пращала пари, та сега ще се помъча да я намеря и да видим какво ще каже, защото заради писанията си получи БАН, нищо че после обвини че аз съм виновна за бана ти
не знам за каква зорница пишеш и дали си завлякла някого
много ми е трудно да ти следя мисълта, но ще проверя колко ти помогнаха с дрехи в продавалника само преди месец

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:57 от ЛАРА КРОФТ (rut)

# 104
егати жената сигурно и ти си и трън в очите Mr. Green писах ти на лични

Общи условия

Активация на акаунт