мажът ми ме тормози и бие

• 16 750
  • 157
  •   1
Отговори
# 105
никой неми е помогнал въпреки че имах нужда пак заради теб ,ама ти нали се намеси и осра всичко пак питай ги мамите дали някоя ми е преатила нещо? само да добавя ,че тази жена само лошо се опитва да прави да ,да завършила съм право наистина но не съм практикувала в това имали лошо

# 106
а  на РУТ ЩЕ И КАЖА ЕДНО СТИГААААААААААА ТОЛКОВА ОСТАВИМЕ НАМИРА САМО ХОДИ И МЕ ДЕБНЕ
Тя Рут и мен само ме дебне. Thinking  Предлагам ти заедно да пуснем жалба.
Но не те разбирам.Предложих ти помощ в една друга тема, а ти нищо не каза. Crossing Arms
егати жената сигурно и ти си и трън в очите Mr. Green писах ти на лични

аха и тя ми е обещала събота да се видим, такъв бой ще и хвърля че...... Joy

и да нея е дебна защото ми омръзна да помага на всякакви в форума, без да е проверила дали казват истината

виж оса не ме бяха наричали, ти май не долавяш иронията в поста на Лил а hahaha

# 107
сега ще пусна в продавалника линк от тук да видим дали ти пращаха нещо или не са ти пращали
никой неми е помогнал въпреки че имах нужда пак заради теб ,ама ти нали се намеси и осра всичко пак питай ги мамите дали някоя ми е преатила нещо? само да добавя ,че тази жена само лошо се опитва да прави да ,да завършила съм право наистина но не съм практикувала в това имали лошо

сега ще пусна в продавалника линк от тук да видим дали ти пращаха нещо или не са ти пращали

всъщност зла вещица е модератор и тук Mr. Green

# 108
добре значи ми се подигвавате така ли

# 109
да знам ,чее модератор и ти е приятелка най вече

# 110
да видим какво съм получила?че ми е интересно много .ОСВЕЕН ОБИДИ ДРУГО НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛА

# 111
Нещата наистина въобще не се връзват.
Явно тормозещият те мъж въобще не е проблем за теб.
Доста майчета тук ти писаха на лични сигурно ще ти пуснат дрешки .Пиши после дали си получила нещо друго освен обиди.

# 112
ПЪРВО НЕ СА МИ ПИСАЛИ,ЗАЩОТО НЕМОГА ДА СИ ОПРАВЯ ЛИЧНИТЕ И ДА МИ ГИ ПРАТЯТ ,ДА ОБИЧАМ МАЖЪТ СИ И НЯМА ДА ГО НАПУСНА ,АЗ ИСКАХ САМО ПОДКРЕПА И ДА СПОДЕЛЯ А ВИЕ КАКВО МЕ НАПРАВИХТЕ

# 113
ПЪРВО НЕ СА МИ ПИСАЛИ,ЗАЩОТО НЕМОГА ДА СИ ОПРАВЯ ЛИЧНИТЕ
Помоли модератор.

# 114
Ох я да следя, че сагата стана страшна.... На въпросното лице беше обяснено, че с лъжи няма да постигне нищо. И и беше разяснено - мулти акаунтите се наказват и тук, и в Продавалник., които сайтове са на един собственик.
Апелирам момичетата, които са се вързали на "историята" да преосмислят помощта си.

# 115
ПЪРВО НЕ СА МИ ПИСАЛИ,ЗАЩОТО НЕМОГА ДА СИ ОПРАВЯ ЛИЧНИТЕ
Помоли модератор.

Смее ли  Whistling

# 116
ОСТАВЯМ ВИ В КЛЮКАРНИКА ОСИЧКИ

# 117
ОСТАВЯМ ВИ В КЛЮКАРНИКА ОСИЧКИ

Само не пробвай с нов рег - пак ще пуснем жилото

# 118
 в Продавалника потребителка с ник елинцето беше пуснала тема за помощ за едно майче .Помолих за адрес,приготвих колет и го изпратих на елинцето.В ЛС,което ми беше писала спомена,че майка и е в Бургас и тя ще ходи при нея.Сега видях,че темата е заключена,нещо се е заяла с теб.Но най-странното е ,че в темата ти обяснява как майка и е починала.

относно това нещо писах че не може да погребваш жив родител, и си мислех че си от Бургас, а темата я пусна 14.09 и си я заключи
може дата да е невярна, мож и 15.09 да е
тогава те попитаха как може да пишеш едно в темата и друго на лични, а познавам момичето и ще я помоля да погледне и тази тема
ти сама в личните си се омотваш в лъжи

http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=500&ppuser=60246
а това е търговската дейност на така наричащата се бедна майка, не ми се занимава да броя сребърните колиета и пръстени newsm78 и парфюмите

# 119
ПЪРВО НЕ СА МИ ПИСАЛИ,ЗАЩОТО НЕМОГА ДА СИ ОПРАВЯ ЛИЧНИТЕ И ДА МИ ГИ ПРАТЯТ ,ДА ОБИЧАМ МАЖЪТ СИ И НЯМА ДА ГО НАПУСНА ,АЗ ИСКАХ САМО ПОДКРЕПА И ДА СПОДЕЛЯ А ВИЕ КАКВО МЕ НАПРАВИХТЕ

май е крайно време да стана руса, нищо не разбирам

пп. пуснах тема с линк км тази в продавалника

Общи условия

Активация на акаунт