САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета,

ЕВКА, към теб едно питане,  код 51756 изникна , дава подарък  ..blanc  Laughing  -незнаен, и може би намалява играчки.
Не съм го пробвала още... Rolling Eyes  Аааа намалява някои играчки, да , но няма БД... Confused  

Значи 33 от 53 е кодчето, намалява мебели,играчки и някои дрешки... Laughing

Пробвайте момичета, дано намали някоя ...Намали ми розовата топка - балон hello kytti от 15 на 10 евро, някой питаше онзи ден.... Mr. Green hahaha

ЕВКА...Онзи ден го пуснах кода 51756, питах те специално теб  Mr. Green
но сега ...ако отнякъде разбереш какъв е подаръка, цена няма да имаш... Mr. Green

# 136
  • София
Ева, ако ти се споделя, кажи какво разбра от французойките за поларения тренч? Заслужава ли си?
Нещо съм в чуденка кой подарък от кодовете 20/33 Е да избера. newsm78

# 137
Unicorn никой няма да те яде с парцалите ... поне не аз Simple Smile
Подкрепям те, защото аз лично никога или поне не в близките 2-3 теми не публикувам кодове, не защото и на мен не ми пращат код за 20% + сак Оксбоу, ами защото: първо гледам поне една стр. назад и второ вече знам, че ларедутци няма да мен да пратят златния код 100/120Е +БД + дигитална фото рамка   hahaha Чудя се на хората които повтарят и потретват кодовета, милят ли, че именно на тях са пратили код, който не са получили поне още 1000 българки. Нека кажат хората от форума колко пъти са поръчали с лично пратен им код? Може би никой... всеки гледа далверката и пита като луд... Ами може ли да четеш всеки път едно и същи глупости: Може ли да се намали това, кажете ми кода за онова ... и т.н
Нека има банове, нека има наказания... не стига че се предлага информация наготово, ами има и недоволни...

Нека никой не се обижда, нека сме поне малко хора и уважаваме труда на жените които наблюдават и поддъражат този форум, не вярвам Ева или Кураж или Уникорн да взема заплата от тук  #Crazy така че бъдете по-толерантни.

И сега да питам аз, ами за СПАМ ще има ли наказание   Embarassed Rolling Eyes

# 138
  • Бургас
Таман чета Евка и се чудя за какви кодове ми говори и се шашкам, че съм врътнала съвсем, пък то какво било - аз и Пепито си приличаме  Mr. Green Нищо не съм пускала аз отдавна поради нЕкои съображения и само нагло се възползвам от добрите душици, дето се грижат да не ни тежат пълните портмонета (респективно карти) - госпут здрави да им давъ  Hug

Чакам поларени сакенца и се надявам да са като старите, че съм ги обещала още в зародиш - пу-пу  Praynig

И една чуденка - кой точно ще се зароби да проверява за всеки пуснат "нов" код дали го има на предишна страница, на първа страница и кое подред е провинението на персоната  Rolling Eyes

П.П. Жабке, нидей така бе - как така наказание за спам бе - сакън  Naughty

# 139
  • София
Ева, ако ти се споделя, кажи какво разбра от французойките за поларения тренч? Заслужава ли си?
Нещо съм в чуденка кой подарък от кодовете 20/33 Е да избера. newsm78
Отговориха ми,че е същото.Аз там им пуснах снимката на Mini79(дано няма нищо против   bouquet)

Брадичке,намесих те и теб в баницата,  Blush но вече се извиних на Петя   bouquet
И аз зарибих сума ти народ да поръчва заради тях. Mr. Green

Бубе,ще пусна и аз запитване за този код-51756,дано да го разконспирираме!   Hug

# 140
  • В La Redoute и по света
Таман чета Евка и се чудя за какви кодове ми говори и се шашкам, че съм врътнала съвсем, пък то какво било - аз и Пепито си приличаме  Mr. Green Нищо не съм пускала аз отдавна поради нЕкои съображения и само нагло се възползвам от добрите душици, дето се грижат да не ни тежат пълните портмонета (респективно карти) - госпут здрави да им давъ  Hug

Чакам поларени сакенца и се надявам да са като старите, че съм ги обещала още в зародиш - пу-пу  Praynig

И една чуденка - кой точно ще се зароби да проверява за всеки пуснат "нов" код дали го има на предишна страница, на първа страница и кое подред е провинението на персоната  Rolling Eyes

П.П. Жабке, нидей така бе - как така наказание за спам бе - сакън  Naughty
Байбрадър е тук и Ви гледа (чете)  hahaha
Не се притеснявай, това се прави много лесно, пише се един плъгин и се вгражда в сайта. Може да филтрира. Има и готови такива, но все пак.
Жабче, спама се наказва до животно Simple Smile - до кон, крава, прасе, каквото се сетиш  Joy

# 141
- аз и Пепито си приличаме  Mr. Green
Ами да, щото сме в категорията гранд дами  Wink . Ама така е, като си споделяме мерките на всеослушание и всички ни знаят, че влизаме предимно и само в Тайлисиме  Joy

Я ми кажете този код 27340 - 33/53 хвана ли се на някого? Имам 5 акаунта и на нито един се не лови, а ми е жизнено необходим  Twisted Evil Та ако се лови на някого и няма да го ползва, да вземе да ми направи услуга, а?  Praynig

# 142

И една чуденка - кой точно ще се зароби да проверява за всеки пуснат "нов" код дали го има на предишна страница, на първа страница и кое подред е провинението на персоната  Rolling Eyes

Байбрадър е тук и Ви гледа (чете)  hahaha
Не се притеснявай, това се прави много лесно, пише се един плъгин и се вгражда в сайта. Може да филтрира. Има и готови такива, но все пак.
Жабче, спама се наказва до животно Simple Smile - до кон, крава, прасе, каквото се сетиш  Joy
ето го и новия бай ви Брадър bowuu
честно казано хич ма не е еня кой съм стреснала, как съм го стреснала и къде му е излезнала стресницата Peace
шъ ва гледам, пардон - читъ зорко и я не ми хареса - шъ плющя!
може да ми честитите назначението, нищо че пак не можах да извадя нот.акт - то форОма собственост на БГ мама, темата пък от змейковица пусната - чувяк ни мой да са уреди в тоз живот, тц, тц, тц...
и в новото си амплоа да попитам: Дорогие гости, не надоели вам хозяи?

# 143
  • Бургас
 newsm20 Евала, машалла... Честито назначение и да живее спама (ъъъ, само за днес и само докато не ни заметат  newsm47)

Пепи, пробвах на 5-6 акаунта тоя код - не ще гадюгата да се хване, иначе с радост щях да се отзова за другарка в беда  People Angel

# 144
  • София
Дорогие гости, не надоели вам хозяи?
Joy Ау,това е шедьовър!Браво,Йосиф,браво,дорогой!
А по Измаил-ски не му ли казват челяк(на  чувяк-а) ? Laughing

Хахаха,за Тайлисимските мерки-като гледам,до тук повечето сме от тях!Както се вика-Много сме!Силни сме!  Joy

Сега сериозно-Петя,на мен този код-27340 не ми работи изобщо,не съм и чела някой да се похвали от него.
Така че,пиши го бЕгал!  Mr. Green

А я вижте Бубето29 какво изнамери(надявам се,че нямаш нищо против,че го пускам тук)- http://vpcauf.1fr1.net/photos-cadeaux-divers-f29/trousse-torrent … redoute-t8290.htm
от това разбрах само,че е вместо някой код за Дуду-тата,с подарък Бланк,но кой е кода-Божа работа!  Rolling Eyes

# 145
Аз нагличко да си побутна питането. При тези артикули в кошницата, полареното кодче ми намаля 15 евро:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160156&a … 4&Mode=Update
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160156&a … 4&Mode=Update
Други момичета казват, че на тях все още им работи 20 от 30  newsm78 . В артикулите ли ми е проблема?

# 146
  • Бургас
И преди, и сега - двата линка са ти еднакви, та кои точно са ти артикулите? Аз вчера си пусках поръчка и идеално ми се намали 20 от 29,90  Rolling Eyes

# 147
И преди, и сега - двата линка са ти еднакви, та кои точно са ти артикулите? Аз вчера си пусках поръчка и идеално ми се намали 20 от 29,90  Rolling Eyes
Embarassed
Артикулите ми са тази пола http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160156&a … 4&Mode=Update
и тази блузка http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-drape.aspx?productid=32416 … &numberpage=4
опитах и с тази  блузка http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-100-pourcent-coto … &numberpage=1, но все намаля 15 евро  newsm78

# 148
 Crossing Arms На Петя кодът и при мен не работи, обаче онези 30/55 от първа страница  10162 и другият  дават намаление  #2gunfire но с неналичен подарък (куфара), пише 12 седмици...това въобще има ли шанс да проработи, те си пишат някакви седмици, като на предлаганите стоки, ама някак изневиделица след 10 и по-малко дни се появава стоката за малко.

barboran4e, ти 2те поли от линка ли искаш да намалиш? Общо сумата им става 28.89...не е 29 Е, така че- няма намаление.  Confused

# 149

Общи условия

Активация на акаунт