САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Четох, Четох, не разбрах кога ще се мете, ама и ми се спи, затова пускам това, което са ми пратили - него видях на 1ва,2ра, 9-11 стр. За другите нямам сила...  Hug
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=dc227e0446151969f8  48585 20/33 +БД
Спокойна,спи спокойно,мила!  Wink Няма го!  Joy
точно на 11 стр е, но днес съм ларЖ Mr. Green  Hug
Изтрий го!  Mr. Green Тя е наш човек!  Hug Даде ми розовата раничка Найк!  Joy

Ааааа, така ли ?Crossing Arms а аз колко рИвах за такава раничка Cry
ако дадете такава и на мен ше си затворя и двете очи  Wink

коригираФ са, че ше взема да стресна някой преди лягане  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 22:32 от Courage!

# 226
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cf135fe5306e0088d7 - 23558

Blush СЛАДКИ СЪНИЩА , момичета! Heart Eyes Peace
Simple SmileКуражче, ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Когато не се правиш на Цербер, много повечко те обичкам Hug

# 227
 EmbarassedЖабче, много съжалявам, ИЗВИНЯВАЙ! Blush Blush PraynigПолучих го преди малко и си мислех, че не е пускан. Blush

# 228
  • Габрово
Аз май никога не съм писала досега само ви чета, на мен са ми пратили тези кодове за поларения тренч - (-20)/33+БД - 38/40 : 45438 - 42/44 : 45446 - 46/48 : 45454
 Не ги видях на 1-ва стр.,затова ги побликувам , ако вече ги има моля да изтриете поста ми.

# 229
Аз май никога не съм писала досега само ви чета, на мен са ми пратили тези кодове за поларения тренч - (-20)/33+БД - 38/40 : 45438 - 42/44 : 45446 - 46/48 : 45454
 Не ги видях на 1-ва стр.,затова ги побликувам , ако вече ги има моля да изтриете поста ми.

продължавай да четеш Peace
освен първа стр. има още 16, в които тези кодове се повтарят 4-5 пъти Peace
дано поне на тази страница ги прочете някой и да не ги пуска повече Peace
както се казва - повторението е майка на знанието, но ние четящите, ги научихме наизуст Mr. Green

днес няма дъждовалеж от изгодни кодове. само няколко, които не заслужават особено внимание. затова и не мисля да ги публикувам.

# 230
  • Габрово
Мнооого съжалявам, обещавам да чета по-усърдно

# 231
Привет на всички  Peace
По напред в темата шрочетох ,че черния поларен тренч е от миналата година .Бих искала да помоля за реална снимка понеже поизчетох темичката но никъде не намерих  Rolling Eyes
Благодаря предварително и спорен и хубав ден на всички Hug

# 232
  • София
Привет на всички  Peace
По напред в темата шрочетох ,че черния поларен тренч е от миналата година .Бих искала да помоля за реална снимка понеже поизчетох темичката но никъде не намерих  Rolling Eyes
Благодаря предварително и спорен и хубав ден на всички Hug
Не е тренч,а сако(caban,veste) Снимки има в моя профил в албумчето.  PeaceПръвите 3 са за него.

# 233
Здравейте и от мен. И аз се присъединявам към молбата на Георги Спасов. Ако някоя мама вече е получила новото поларено саке, моля за размери и снимка. Моля отново, защото по принцип нося 40 размер, а миналата година получих перелинка 40/42 и ми беше огромна. Затова сега се пристраших да заложа на номер 38/40 и се притеснявам да не ми е тясно. Все пак е връхна дреха. Предварително благодаря на всички отзовали се, на "създателите" на темата и на четящите.

# 234
Имам няколко кода ...но предпочитам вече да не ги публикувам. Само ще чета и по-добре да се повтарят кодовете, защото ние работещите нямаме време да четем по 30-40 страници и (38 теми), както и първата страница и току пропуснали някой сладък код. Първа страница я  чета само , когато ми трябва код, а не и когато трябва да публикувам код,защото ако трябва да слагам код през два дена тук едва ли ще ми е приятно да изчитам всички кодове Simple Smile))) предполагам и повечето мадами, които пишат тук са така. Има и по лесни начини за установяване дали го има кода , но немисля да ги използвам, защото вече няма да публикувам кодове...за да не ме блокират  Mr. Green

На  2-3 мадами, на които им пречат повтарящите се кодове ...им предлагам да си комуникират в скайпа или майл ..за да не се дразнят  Laughing...все пак тук сме да си помагаме, а не да се нападаме.  newsm78

В защита  на тях ще добавя, че е хубаво освен линка да добявяте и номера на кода, за да улесниме мадамата, която пуска темата. На нея лично и благодаря   bouquet

Сори за спама   bouquet

# 235
На  2-3 мадами, на които им пречат повтарящите се кодове ...им предлагам да си комуникират в скайпа или майл ..за да не се дразнят  Laughing...все пак тук сме да си помагаме, а не да се нападаме.  newsm78

smile3501 Пинко!

само дето ако двете-три мадами, дето се дразнят \и аз в това число\ спрат да пишат тук и си комуникират на лични, скайп или мейл, вие тук ще си четете само повтарящите се кодове Mr. Green

п.п. никой никого не напада - просто сме обективни Peace

# 236
Имам няколко кода ...но предпочитам вече да не ги публикувам. Само ще чета и по-добре да се повтарят кодовете, защото ние работещите нямаме време да четем по 30-40 страници и (38 теми), както и първата страница и току пропуснали някой сладък код. Първа страница я  чета само , когато ми трябва код, а не и когато трябва да публикувам код,защото ако трябва да слагам код през два дена тук едва ли ще ми е приятно да изчитам всички кодове Simple Smile))) предполагам и повечето мадами, които пишат тук са така. Има и по лесни начини за установяване дали го има кода , но немисля да ги използвам, защото вече няма да публикувам кодове...за да не ме блокират  Mr. Green

На  2-3 мадами, на които им пречат повтарящите се кодове ...им предлагам да си комуникират в скайпа или майл ..за да не се дразнят  Laughing...все пак тук сме да си помагаме, а не да се нападаме.  newsm78

В защита  на тях ще добавя, че е хубаво освен линка да добявяте и номера на кода, за да улесниме мадамата, която пуска темата. На нея лично и благодаря   bouquet

Сори за спама   bouquet

ето това същото щях да го напиша и аз Peace  202uu
не дразнят мацките, които пускат повтарящи се кодове, а тези които после се нахвърлят срещу тях Peace
Змейковица едно голямо БЛАГОДАРЯ за труда ти  bouquet, ти правиш темите, но не се оплакваш от "повтарящите се кодчета"

# 237
......

....

Искам да допълня,че ще е хубаво,ако кодовете се публикуват в различен цвят примерно в червено.Така лесно ще се отличават от спама и няма да е трудно да се извадят кодовете от темата!Благодаря на Ева,Кураж,Уникорн,Фин и Змейковица за труда,който полагат за темата!!!    bouquet

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 11:04 от mimi_lazarova

# 238
  • София
На  2-3 мадами, на които им пречат повтарящите се кодове ...им предлагам да си комуникират в скайпа или майл ..за да не се дразнят  Laughing...все пак тук сме да си помагаме, а не да се нападаме.  newsm78

smile3501 Пинко!

само дето ако двете-три мадами, дето се дразнят \и аз в това число\ спрат да пишат тук и си комуникират на лични, скайп или мейл, вие тук ще си четете само повтарящите се кодове Mr. Green

п.п. никой никого не напада - просто сме обективни Peace
Така де,защото повтаращите се кодове всички ги получават.Или почти всички...
При това положение и от помощ няма да имате нужда.

Аз лично почти нищо не разбрах от поста на Пинко,защото сама си противоречи или просто,защото иска да ни каже
колко сме злобни,лоши и без работа и ангажименти!Или?  Rolling Eyes

Както и ПетяБГ писа по-напред,само услуга ще направите и на нас,и на Змейковица... Joy

# 239
Засегнатите, да ви попитам - ако Ева , Кураж и Уникорн не публикуват кодовете, намерили по френските форуми или без значение къде, май с тези, пратени ни по мейлите няма да сме твърде доволни, нали? Всяка от нас, която пазарува в Редута, получава кодове-колко сме на брой? Ми ако всички тръгнем да публикуваме едно и също,както се получава напоследък, темата се размива и губи смисъла си. Що се сърдите, не разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт