САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Дано не е заради кода 34444, аз също ползвах него и още ми няма поръчката от 28.10   Cry Така ми се иска утре да дойде, че ми трябва сакенцето за един повод (ако ми стане)... С тази дата май, ще имаме проблем, като се има предвид, че взех от 01.11  Tired
ooooh! Точно от 28 чакам колет с код 34444. От 30 вече си го взех...

Ето и едно кодче:
39020 - безплатна доставка над 49 евро

# 466
Още един пореден пост спам, но просто не се сдържам вече! Искам да помоля, за не знам кой път: ако нямате код, който да публикувате и няма какво да кажете по темата, която е " САМО КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ " просто не пишете!!!
Евчето, пише значително по-малко, а кураж направо изчезна. Тази тема направо съвсем си загуби смисъла...А без тези момичета и още няколко не знам, въобще как ще си търсите кодове   ooooh!

EmbarassedИзвинявай, но ЕВЧЕТО, УНИКОРН и АННИ, както и първа страница от Змейковица СА ТУК? Тези кодове са предостатъчни.За какъв СПАМ говориш? Не виждам спам. Нищо лично, но правенето на забележки, нали знаеш, че дразни... Blush  Hug Heart Eyes Peace

# 467
 Blush Жанче, аз никакъв принос нямам, освен че си записвам това, което другите мацки постнат в темата.

Любопитка, не се коси за дънките и когато нямаше намаление и кодовете работиха, доста от нещата за бремени не се намаляха  #Crazy едно мамче искаше някакви дънки, та с доста кодове се пробвахме, но не стана  #Cussing out

# 468
Аз също имам две неполучени от 27- ми  и 28 - ми. Имах пет, но три получих, само тези двете останаха. А за едната, не са си дръпнали дори парите. Стоят си в картата блокирани. Сега се притесних вече...Не са ми писали, че ми отказват нещо, дано си ги получа. Имам и след тях пуснати още три поръчки...оффф   Sad

п.с.   Заблудих се от поста на jabka_28. Чакай, все още не е минало достатъчно време, че да се притесняваме.  Просто едната ти поръчка е дошла по-рано, а другата да се надяваме, че на време ще си дойде и утре вдругиден ще е при теб Peace
Дано не ни подкарат и нас наистина с кодовете като французойките  ooooh!

Simple SmileИзвинявай БУБЕТО , пропуснах те!  bouquet Маймунче, нищо лично , но щом говориш за СПАМ, това по-горе какво е? Нещо си противоречиш! Rolling Eyes  Hug PeaceСЛАДКИ СЪНИЩА, момичета!

# 469

Simple SmileИзвинявай БУБЕТО , пропуснах те!  bouquet

За мен ли става дума Жанче.. Rolling Eyes   Embarassed  

Аз само понякога имам време да слагам кодчета,
иначе...има още една французойка изгоряла ... ooooh!  
Те обаче прекаляват, ползват наистина само за подаръците кодовете със тривки.. Tired

# 470
Jane D'arc, не се вълнувай толкова. Ако се беше зачела малко по-внимателно, щеше да разбереш, че говоря, за своя собствен пост, че ще е спам. И призовавам всички, които няма какво да кажат, просто да не пишат. Дори поста над моя е живия пример за това, че само се пълни темата излишно, а нищо съществено няма в нея. Просто защото на някой му е станало смешно, как преди две седмици, някое е казал нещо...И ако се махнат постове като моя и твоите два в желание да изтъкнеш, колко съм сгрешила и как съм си противоречила и още много други като нашите, темата щеше да стане 4-5 страници и щеше да е значително по-лесно да се търсят кодове.
Аз се афектирах от това, че се опитвам да намеря някакъв код и ми се налага да чета сума ти страници, без да има нищо конкретно в тях или само повтарящи се, каквито пускат всъшност на всички. За всякакви проблеми и вълнения по поръчката си има и друга тема за ларедут и се обсъждат там. И пак, ако беше чела по внимателно, щеше да видиш, защо Ева беше спряла да пише, както и кураж въобще вече не се появява, както и други...
Поста ми, който си цитирала мисля, че беше от значение да споделя, че от конкретна дата липсват и мои поръчки. И кода който съм ползвала също е 34444. И да успокоя, че за момента не е страшно, понеже не е минало достатъчно време и не закъсняват много. Но може би наистина това е спам...
Нищо лично, но щом мислиш, че такъв трябва да е вида на тази тема, ок  Peace

п.с. Съжалявам още въднъж за спама! Няма да се потрети, обещавам  Heart Eyes

# 471
За какъв СПАМ говориш? Не виждам спам.
ето я и дъртата спамаджийка, не мога да се сдържа, сори  smile3532 rotfImao rotfImbo
нищо май не съм изтървала като гледам, няма и да чета толкова страници спам Peace
маймунче, Евче, Бубе и други - гуш! Hug 

# 472
Здравей, Куражче! HugРадвам се, че се появи! Маймунче, предлагам да не спорим, защото така само се увеличим СПАМА: ДА, принципно си права, но НИКОЙ не обича да му правят забележки... Колкото до мен, публикувам само офертите, които ми изпращат...ОК: предлагам ти да сключим МИР Hug Peace   

# 473
 Tired Apropo: Маймунче, изказването ти по -горе е за "Всичко за поръчката", тук нали се пишат само кодове и оферти? Знаеш,че в момента работят много малко на брой кодове...Да, вълнувам се , когато някой прави забележки на другите ... Нищо лично: предлагам ти МИР Peace

# 474
Дори поста над моя е живия пример за това, че само се пълни темата излишно, а нищо съществено няма в нея.

И над моя два поста също , и  след това на предната страница още десетина ... ooooh!

Извинявай, че давам като Евка инфо за французойките.
Няма да се ровя повече за кодове ,за вас.
и аз няма да се появявам като някой други ..
С три деца, да отделям време и за тук... Rolling Eyes Май стига толкова ...спам..
Лека нощ момичета...  bouquet

# 475
 CryБУБЕТО, много те моля, какво ще правим ние-незнаещите без мили личности, като тебHeart Eyes  bouquet не трябва да се чувстваш засегната, беше само така да се каже " малко доуточняване" между Маймунчето и мен: беше "частен" разговор и никой не трябва да се чуства засегнат: ТЯ е била притеснена от липса на работещи кодове,  а аз бих се радвала, ако всички се уважаваме и не си правим забележки... това е всичко!  Heart Eyes Peace 

# 476
  • Варна
CryБУБЕТО, много те моля, какво ще правим ние-незнаещите без мили личности, като теб?  Heart Eyes  bouquet не трябва да се чувстваш засегната, беше само така да се каже " малко доуточняване" между Маймунчето и мен: беше "частен" разговор и никой не трябва да се чуства засегнат: ТЯ е била притеснена от липса на работещи кодове,  а аз бих се радвала, ако всички се уважаваме и не си правим забележки... това е всичко!  Heart Eyes Peace  
РЕГИСТИРАЙ СЕ и си води ЧАСТНИТЕ разговори на ЛИЧНИ.

И аз се извинявам за спама, но това вече не се търпи.  #Crazy

# 477
CryБУБЕТО, много те моля, какво ще правим ние-незнаещите без мили личности, като теб?  Heart Eyes  bouquet не трябва да се чувстваш засегната, беше само така да се каже " малко доуточняване" между Маймунчето и мен: беше "частен" разговор и никой не трябва да се чуства засегнат: ТЯ е била притеснена от липса на работещи кодове,  а аз бих се радвала, ако всички се уважаваме и не си правим забележки... това е всичко!  Heart Eyes Peace  
РЕГИСТИРАЙ СЕ и си води ЧАСТНИТЕ разговори на ЛИЧНИ.

И аз се извинявам за спама, но това вече не се търпи.  #Crazy
Права си.
Жанче, извинявай, ама всеки трети(поне ) пост е твой. На чат го обърна.

# 478
 Rolling EyesИЗВИНЯВАЙТЕ, но чак да не може да се търпи? Само, защото съм гост? Ако сумирате другите спамещи, сигурно ще бъдете по-обективни.Но, ОК: спойкойно, не съм по ОВАЦИИТЕ, няма да си позволявам коментари.
ПРИЯТЕН ДЕН, момичета! Peace
 и една офертичка:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=80de8d0751f98b69f9

# 479
23280...-     БД за 30 евро поръчка... Hug

Общи условия

Активация на акаунт