САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
32935 и 32387 - 20% намаление на спортни стоки и сак Oxbow

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bc74ea704707a21d64

пп. Потърсих, но не ги намерих,  извинявам се ако са публикувани.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 23:57 от dessitto

# 106
  • В La Redoute и по света
Привет и от мен с голямо отсъствие изминалата седмица.
Отчитам се, че всички последни кодове вече са добавени, заедно със наличните снимки.

Гледам тук, че сте на нож и вилица   chef и само си хабите нервите, вместо да гледате от "куражлийската" страна на нещата.

Всеки е прав за себе си,но нападайки се, взимайки го навътре, няма да се почувствате по-щастливи от това.
Пазете си здравето - няма по-важно от него! Hug
  bouquet Blush  bouquet

# 107
  • София
Привет и от мен с голямо отсъствие изминалата седмица.
Отчитам се, че всички последни кодове вече са добавени, заедно със наличните снимки.

Гледам тук, че сте на нож и вилица   chef и само си хабите нервите, вместо да гледате от "куражлийската" страна на нещата.

Всеки е прав за себе си,но нападайки се, взимайки го навътре, няма да се почувствате по-щастливи от това.
Пазете си здравето - няма по-важно от него! Hug
Добре,"другарко"!Обещавам повече да не се повтори!  Heart Eyes Ти нали щеше в 11 да си лягаш!?  Mr. Green
Кода за юрганчето(JPYJ4) можеш спокойно да го махнеш,за да не те разпитват за него излишно- персонален и невалиден е вече.  Peace

# 108
27340 - 33/53 и БД до 14.11.2009
този дали е пускан  newsm78 че ми стърчи на 1 стр. Laughing

а сега, мили ми другарки, каква е тая куражлийска страна на нещата, м? ще се обиждаме персонално, м? ти нещо лично ли имаш против мен, М? мммМММ??? Mr. Green Joy
кво толкоз - малко бой-кютек и някой пооскубан перчем от време на време само освежават темата  Laughing Mr. Green

# 109
Добро утро, момичета !
Да ви попитам дава ли ви намалението -20/33 кода за розовата чанта - 48755  и какво слагате в кошницата за даде намалението ?

# 110
оффф редактирам се. пускани са кодовете  Embarassed

# 111
не видях да ги има- нов код за Оксбоу сак+ 20% от Спортните стоки
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=sc … urecode=001RR8939

32935- розов
32387- син

до 16.11.2009
само до началото на тази страница трябваше да видиш  Laughing
карай - повторението е майка на знанието Grinning \ и без това ще ги пуснат още 10 пъти най-малко  Peace дано поне така ги видят\

maria_2103, артикула трябва да е с лилав знак - колекция есен\зима. ако нещо не действа - проблема е в твоя телевизор Peace

# 112
карах с Ctrl+F направо. редактирах се .

ама ако ще ми се кара класната - ще си затрая за следващите и само грозно ще се възползвам от ваш'те   Mr. Green

не ме ядоствайте , 4е кредитната ми карта вие на умряло и ще ме изгонят от нас

хайде със здраве, поспамих за добро утро

# 113
спокич, не се кОси! нищо не е станало, класната шеговито размаха пръстче Wink
ще оставя цитата - дано го прочетат, че да не го повтарят до втръсване.

# 114
Знаех си, че аз съм една от малкото, който внимават в час  Mr. Green. Розовата чанта с код 48755 НЕ дава 20/33. Пише го в тема 37 от Eva. Аз сега го изрових от 6 стр на "Покажи последните публикации на този потребител" - Еva
Eva извинявай, че ти ровя в профила, ама така ми е най-лесно да се ориентирам в морето от излизшни въпроси. Дано, нямаш нещо против мен Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 10:52 от VK

# 115
Момичета, помагайте с код за това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324165181&a … 1&Mode=Update
Много пари е, а го харесах...

# 116
  • София
Знаех си, че аз съм една от малкото, който внимават в час  Mr. Green. Розовата чанта НЕ дава 20/33. Пише го в тема 37 от Eva. Аз сега го изрових от 4 стр на "Последни публикации на този потребител" - Еva
Eva извинявай, че ти ровя в профила, ама така ми е най-лесно да се ориентирам в морето от излизшни въпроси. Дано, нямаш нещо против мен Mr. Green
Ами,естествено,че няма нищо против!Няма нищо тайно или скрито,всеки може да прочете на всекиго профила.  Hug

Искам да разбера все пак никой ли още не е получил порарчето?Знам,че е рано,ама ако имате възможност,пуснете снимчица,
ние хубаво се надяваме,че е същият като миналогодишният,ама да не ни изненадат неприятно братята французи!  Mr. Green
При нас заваля сняг!!!  #Crazy УжасТ!

# 117
Знаех си, че аз съм една от малкото, който внимават в час  Mr. Green. Розовата чанта НЕ дава 20/33. Пише го в тема 37 от Eva. Аз сега го изрових от 4 стр на "Последни публикации на този потребител" - Еva
Ами,естествено,че няма нищо против!Няма нищо тайно или скрито,всеки може да прочете на всекиго профила.  Hug

Искам да разбера все пак никой ли още не е получил порарчето?Знам,че е рано,ама ако имате възможност,пуснете снимчица,
ние хубаво се надяваме,че е същият като миналогодишният,ама да не ни изненадат неприятно братята французи!  Mr. Green
При нас заваля сняг!!!  #Crazy УжасТ!

и аз поисках снимка, пуснаха ми ето тазиhttp://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224

# 118
 Joy Тази от албумчето на Eva, но тя казва, че е от предната прИмоция.

# 119
Joy Тази от албумчето на Eva, но тя казва, че е от предната прИмоция.
Mr. Green еее това ве4е незнам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт