САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
27340 - 33/53 и БД до 14.11.2009
този дали е пускан  newsm78 че ми стърчи на 1 стр. Laughing

а сега, мили ми другарки, каква е тая куражлийска страна на нещата, м? ще се обиждаме персонално, м? ти нещо лично ли имаш против мен, М? мммМММ??? Mr. Green Joy
кво толкоз - малко бой-кютек и някой пооскубан перчем от време на време само освежават темата  Laughing Mr. Green
Rolling EyesНе, не е така , Куражче, CryИ " град" от кодчета да вали, НАРОДЪТ се стресна, стресиран е ...току виж е получил някое словестно шамарче, а те думите .. нали знаеш, миличка, могат да лекуват и могат да убиват.В духа на шегата и се надявам да не се обидиш, защото знаеш, че те  Heart Eyes, защо не вземеш да си извадиш едно нотариално АКТЧЕ за този форум, че да се знае КОЙ кой е? еййййй, само се шегувкам... нищо лично! Hug Heart Eyes PeaceПРИЯТЕН ДЕН, момичета! Peace

# 121
Полареното кодче при мен вече не намалява 20 от 30  newsm78 (а 15 от 30). Когато е над 33 евро (каквото е и истинското условие на кода) всичко си е наред. На вас намалява ли ви все още 20 от 30?

# 122
Полареното кодче при мен вече не намалява 20 от 30  newsm78 (а 15 от 30). Когато е над 33 евро (каквото е и истинското условие на кода) всичко си е наред. На вас намалява ли ви все още 20 от 30?
пове4ето си действат още Peace
да намалява Peace

# 123
На мен ми намали от 29,90/20 Е Peace
Виж си пак знака артикулите Hug

# 124
На мен ми намали от 29,90/20 Е Peace
Виж си пак знака артикулите Hug
Ето това са ми артикулите:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160156&a … 4&Mode=Update
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160156&a … 4&Mode=Update
Сигурно съм изпуснала нещо  newsm78

# 125
# 126
  • София
НАРОДЪТ се стресна, стресиран е ...току виж е получил някое словестно шамарче, а те думите .. нали знаеш, миличка, могат да лекуват и могат да убиват.[/color][/color]
Ами имаше нужда от малко стряскане!
И не е въпрос до нотариален акт,а до елементарно спазване на Правилата на този форум!!!

Добре,че са французойките,та да си набавя нужната информация,че тук явно предпочитате да получавате,
отколкото да давате информация.Разбрах каквото ми трябваше за полареното сако.

54097 -40% от предпочитан артикул от  Прет-А-Порте,от страници- Дамско,Бельо,Красота,Детско,Мъжко,Спално бельо..
-35% от текстил от изброените страници,без Албанци,при мини,при руж.
-25% от Спорт,Играчки,АМ.РМ и Бланк,без Албанци,при мини,при руж.
-20% от Малки и Големи електроуреди,Картина и Звук,без Албанци,при мини,при руж.

ooooh! Само 3 път от сутринта!

# 127
54003 - 30% намаление, действа на Тайлисиме и Ан Уейбърн, 20% на играчки
51756 - 40 % намаление на дрехи и 30% на играчки
Не съм пробвала дали действат на При руж (за играчките, че там повечето цени са все при руж), бавен ми е нета, ако някой иска, да пробва и да сподели.

Призовавам гостите да се регистрират и да не спамят. В тази връзка да кажа, че аурата ми е изкривена кажи- речи откакто има теми за Ларедут, изкривява се най-вече от глупави въпроси и ненужни постове  Mr. Green Но ми казаха, че в София на 4- ти километър изправяли аури, та съм спокойна, че имам алтернатива и право на избор  Wink

caprice, разбирам какво ти е, но не е тук мястото да си изливаш негативните емоции. Нормално е хората, които следят постоянно темата и четат абсолютно всички постове да са поизнервени от непрекъснатите повторения на едни и същи кодове. И нека бъдем малко по-толерантни към хората, благодарение на които всички се възползваме от промоции и намаления. В края на краищата те също имат деца, които също може би са болни.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 13:45 от Петя БГ

# 128
ето това е причината да не пускам кодове тук. предполагам, че докато четеш френските форуми, си забелязала, че има страници наред, в които само си благодарят, че е пуснат код, а не се нахвърлят, че вече е пускан. и аз с едразня на много неща из темата, но не отделям време да се заяждам след постовете. извинявай, че не отделих време да изчета темата, след като обиколих целия град по лекари, за да разберат какво е на сина ми и да си дойдем с куп лекарства.  Wink ако прекалено много се изнервяш, спри да влизаш в темата. не е толкова трудно. айде, живи и здрави, има по- важни неща от кодовете за редут- а и дребните махленски свади. 

# 129
  • София
caprice,съжалявам за проблемите с детето ти,ако това изтъкваш като причина за каквото и да било.
Не си ти тази,която определя душевното ми състояние,повярвай-абсолютно спокойна и щастлива съм!  Laughing
Нито пък да ми казваш дали да влизам в темата и какво да пиша в нея!
А ако си приела написаното от мен като заяждане,си е твое право.Аз просто го отбелязах.
В дребните махленски свади никой насила не те е въвеждал,нали?

По отношение на структурата на френските форуми и Бг-Мамма-сама направи разликата и не ги сравнявай изобщо.
Защото нямат нищо общо!Най-лесно се разбира,като се прочетат Правилата им.

Брадичке,този код 54003 на теб намали ли ти нещо,защото при мен нищо не прави,колкото и да се дзверя и да пробвам.
От там,където аз го взех,не се споменаваше нищо за Тайисим,а само ,че намалява от 20 до 30%. Rolling Eyes

# 130
Момичета, дайте линка към онзи лот от 2 кърпи(белите), че от един час ги търся и не ги откривам. Трябват ми 3-4 евра да стигна до заветната сума от 30 евро. Ако някой предложи нещо друго-може, че вече имам кърпи да отворя фризьорски салон  ooooh!

# 131
  • София
Момичета, дайте линка към онзи лот от 2 кърпи(белите), че от един час ги търся и не ги откривам. Трябват ми 3-4 евра да стигна до заветната сума от 30 евро. Ако някой предложи нещо друго-може, че вече имам кърпи да отворя фризьорски салон  ooooh!
Ами,някоя блузка по-добре,за 3-4 евро,отколкото кърпите.Ето ти линка за кърпите- http://www.laredoute.fr/vente-serviette-420-g-m2-%28lot-de-2%29. … &numberpage=1
Ако ти вършат работа,тези блузки са страхотни и ако ползваш кода за полара,се намаляват още -  http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-superposable-garcon-%28lot … &numberpage=1

А този код,който преди малко даде Брадата -51756-дава и подарък-BLANC

# 132
  • София
Аз освен кърпи(реф.№5503590) се сещам за тривки,калъфки,чаршаф с ластик и постелка за WC(реф.№6580025).От всички тези честно казано най-доволна съм си от кърпите,ако са ти в повече стават и за подарък,навсякъде си трябват и се ползват Simple Smile

# 133

Брадичке,този код 54003 на теб намали ли ти нещо,защото при мен нищо не прави,колкото и да се дзверя и да пробвам.
От там,където аз го взех,не се споменаваше нищо за Тайисим,а само ,че намалява от 20 до 30%. Rolling Eyes
Не съм Брадата, но това е друга тема. Код 54003 ми намалява от ненамалени на Ан Уейбърн, не съм пробвала на Тайлисиме. Освен това търсих дали вече не е пускан, но не видях да си го давала  newsm78

Редактирам се, действа и на Тайлисим, но на ненамалени.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:28 от Петя БГ

# 134
  • В La Redoute и по света
Уважаеми ларедутски съфорумки, тъй като обстановката стана непоносимо нажежена, бях принудена да потърся съдействието на модераторите.
Най-официално Ви представям мерките, които модератори и администраторите ще предприемат:
1. При публикуване на код, който го има на 1-ва страница, или вече е пуснат - профилът Ви ще бъде заключен за 1 ден.
2. Ако пуснете код, които е публикуван 1 страница по-назад - профилът Ви ще бъде заключен за 3 дни.
3. При повторно провинение на някой от по-горните условия, освен, че профилът ще ви е заключен за 1 месец, няма да може да влизате и като гост, тъй като ще бъде блокиран и IP адреса Ви.

Изключително ми е неприятно, че трябваше да предприема такива действия, но на последните 9 страници има не повече от 10 кода.

При това положение няма да се налага помежду си да се нападаме и да има недоволни.
Който каквото сам си направи, никой друг не може да му го стори.

И сега, преди да ме изядете с парцалите и мен, честит 1-ви април на инвалидна количка - горе написаното е майтап, но все пак е добре да се спазват правилата, за да не се стига го подобни мерки.
Евка, не можах да си легна, защото исках да добавя всички кодове, и докато изчета всичко...

Хората, които ме познават, и отдавна четат темата, знаят че съм силно позитивен човек, това е полЮжението.

Куражче, толку си ми черна, че съм те взела намушка, всеки път да ми оправяш настроението  Joy
Така че, ми трЕбеш 24/7, за да не яхна и аз метлата, че тогава Льошо.

Общи условия

Активация на акаунт