САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 361
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
# 256
                   Момичета ,намесвам се за първи път в тази тема,но не мога да остана безучасна. Моля ви да имаме уважение към " РАБОТЕЩИТЕ МОМИЧЕТА" в тази тема, благодарение на които се облагодетелстваме  . Какво по хубаво   от това  да ползваме наготово  кодовете ,които ни предоставят.Нека не ги товарим допълнително и да се съобразяваме със изискванията в тази тема  ,а именно :

"  Много моля, спазвайте молбата от първия пост - когато публикувате линк към код, слагайте до линка и самия код, за да се избегне отварянето на 1000 еднакви линка !

Надявам се на по-малко спам в тази тема "

Това е написано на 1-ва стр. и е за всички, нека го спазваме . Надявам се да не съм обидила никой , просто правилата  са такива .

Между другото  досега от 250 публикации в темата , само 30 са със кодове

# 257
И французойките са се ядосали, че не им се хваща кода за музикалната играчка,
ако изникне някой , ще го пуснем.... Tired

MIKI _AD ...Има бутон  ..РЕДАКТИРАЙ.... Hug

# 258
miki_ad , какво се опитваш да направиш?
освен, че има редакция на пост, не можем да ти влезем и в пощ.кутия. престани да ни озадачаваш и вземи прочети първа страница как се публикува код Mr. Green Peace

# 259

Момичета с риск да ме линчувате или да ме баннат,ще питам,дали някой може да ми каже код 33154 до кага е валиден,защото вчера работеше а днес не,проверих и на 1-ва страница,но не пише до кога е валиден  SadИли ако някой има идея дали има друг код 55/30?
Благодаря предварително и дано не подразня някого Hug

хихихх, Зори, те такова животно 55/30 нема Mr. Green - излиза, че франсетата и пари ще има да дават Laughing
виж в албумчето на Евка и на първа страница, а мисля че и аз давах подобен, но не се хвана на доста хора Sad Peace
27340 - 33/53 и БД до 14.11.2009

EmbarassedГрешка-човешка,де да имаше и такова животно GrinningБлагодарско сега ще пробвам с кодчето Hug
п.п.Не става при мен Sad

# 260
# 261
Момичета с риск да ме линчувате или да ме баннат,ще питам,дали някой може да ми каже код 33154 до кага е валиден,защото вчера работеше а днес не,проверих и на 1-ва страница,но не пише до кога е валиден  Или ако някой има идея дали има друг код 30/55?
Благодаря предварително и дано не подразня някого

Зори, аз вчера пуснах поръчка с код 33154 и ми намали от 60 на 30 евро и останах доволна, естествено. И при мен се получава, че акто пробвам кода и затворя и на другия ден пак си отворя акаунта, не ми се хваща кода. Затова практикувам така. Местя нещата от кошницата на другия акаунт, на маминка и пускам. Пробвай и късмет.

# 262
дали някой може да ми каже код 33154 до кага е валиден,защото вчера работеше а днес не,проверих и на 1-ва страница,но не пише до кога е валиден  SadИли ако някой има идея дали има друг код 30/55?
Благодаря предварително и дано не подразня някого Hug
Валиден е до 8.11, няма друг работещ код с подобни условия. Само че е персонален, т.е. работи само на акаунтите, на които е пратен лично
П.П. При мен също не работи днес, странно. Пак проверих офертата, пише до 8 ноември, не знам какъв е проблемът, дано да е временен, че мислех да го ползвам.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:17 от Петя БГ

# 263
Ей сега и аз се опитвам да пусна поръчка с 33154, изпратен ми е лично на два акаунта и не става!

# 264
  • Варна
Те и кодовете за музикалната играчка са валидни до 18.11, но вече не работят ...  Whistling

# 265
# 266
Момичета искам да пусна поръчка с този код 34460 намали ми ето този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160152&a … 4&Mode=Update

Дава ми и подарък и БД,но подаръка е veste polair но никаде не виждам кой размер е.

# 267
Eвче, страхотни сладурчовци  Heart Eyes
мерси за снимките  Hug
това само за бланк ли е, или и за пелуше асортиз ще го пратят newsm78
\екскюзе моа за дървения френски Grinning\

# 268
Цитат
Между другото  досега от 250 публикации в темата , само 30 са със кодове
Поправете ме ако греша, но в темата освен, че се публикуват кодове, се обсъждат и други въпроси свързани със самите кодове.

# 269
Здравейте! Чета много отдавна но досега не съм писала, най-после се престраших Embarassed Получих код за намаление от покана за регистрация, но по никакъв начин не мога да го задействам, може ли някой да ми каже как/четах за кръглите цени,но само там ли действа, а и такива няма в момента/, също и колко време важат тези кодове. Предварително благодаря! Много се извинявам ако това не е по темата.

Общи условия

Активация на акаунт