САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 369
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
здравейте момичета искам да ви благодаря за труда -невероятни сте  Praynig
бих искала някой да ми помогне-много искам тази завивка с код 68179, имам 4 акаунта и не ми се хваща от нито един и с нищо- вадих слагах кво ли не в кошницата ама е на не се хваща.
моля помогнете-  кво да добавя в кошницата че да ми се хване
благодаря предварително  bouquet

# 241
Змейковица едно голямо БЛАГОДАРЯ за труда ти  bouquet, ти правиш темите, но не се оплакваш от "повтарящите се кодчета"

просто не си чела колко пъти се е оплаквала!
просто вече и писна и престана  Laughing
резултат - никакъв, докато не излезем ние, злобите, да ухапем някой Mr. Green smile3527

# 242
Имам няколко кода ...но предпочитам вече да не ги публикувам.
Айде на бас, че вече са публикувани  Mr. Green
Аз лично съм работеща "мадама", но чета всичко. Мисля, че е въпрос на желание, а не от липса или наличие на свободно време  Peace

И имам предложение - кодове да пускат само хора, които следят и четат темата. Тези, които нямат време да я четат, много моля и да не пишат. Първият пост ще е достатъчен за тях. Така ще е най-справедливо според мен.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 11:42 от Петя БГ

# 243
момичета сега пробвам с кофа на Ева и се хваща но ми изписва "mobile music" означава ли това играчка за кошара както е написала Ева "CRRTY -18/33Е + Бд + играчката за кошарка."

неразбирам френски newsm78

# 244
момичета сега пробвам с кофа на Ева и се хваща но ми изписва "mobile music" означава ли това играчка за кошара както е написала Ева "CRRTY -18/33Е + Бд + играчката за кошарка."

неразбирам френски newsm78

Да, това е музикалната играчка, със КОДА на ЕВКА... Mr. Green

# 245
И аз да докладвам - днес съм много активна обаче - за първи път ще публикувам код. Търсих го на първа страница и последните 5 прегледах, за да не ми се карате,де и не го открих :
53481 - 20/33 + БД + подарък Спайдермен

# 246
балгодаря  Hug Hug

# 247
Дано не ви прозвучи грубо, но не мисля, че ще е голяма загубата, ако повечето спрат да публикуват кодове. По-скоро си мисля, че ще се облекчи значително работата на Змейковица и на тези, които следят редовно темата и я попълват с новите кодове. Разбирам добрите ви намерения, но "пътят към ада е покрит с добри намерения". Щом нямате време да четете и следите темата, защо тогава пишете в нея? На принципа "Чукча не читател, чукча писател", така ли? Нали се сещате, че за да го има първият пост в този вид и да си търсите кодове наготово, някой друг следи темата, чете ВСИЧКО, отваря безброй повтарящи се линкове.... и всичко това - за наше общо добро. Извинете ме за спама, няма да се повтори, просто бях провокирана от последните няколко поста спам. Съжалявам, че няма да публикувам код, но съм проверила  Mr. Green и всички, които съм получила вече са пуснати. Между другото проверката трае секунди - пиша кода в търсачката на форума и веднага излиза дали вече е пускан.
Петя, благодаря от името на всички за това пояснение как се проверява публикуван ли е код, моля да бъде написано на първа страница, за да знаят и останалите, а да не трябва да изчетат цялата тема, за да разберат дали е публикуван код, който са получили. Това действително всеки ще намери време да направи и ще се облекчи темата.  Hug

# 248
  • Кюстендил
Дано не ви прозвучи грубо, но не мисля, че ще е голяма загубата, ако повечето спрат да публикуват кодове. По-скоро си мисля, че ще се облекчи значително работата на Змейковица и на тези, които следят редовно темата и я попълват с новите кодове. Разбирам добрите ви намерения, но "пътят към ада е покрит с добри намерения". Щом нямате време да четете и следите темата, защо тогава пишете в нея? На принципа "Чукча не читател, чукча писател", така ли? Нали се сещате, че за да го има първият пост в този вид и да си търсите кодове наготово, някой друг следи темата, чете ВСИЧКО, отваря безброй повтарящи се линкове.... и всичко това - за наше общо добро. Извинете ме за спама, няма да се повтори, просто бях провокирана от последните няколко поста спам. Съжалявам, че няма да публикувам код, но съм проверила  Mr. Green и всички, които съм получила вече са пуснати. Между другото проверката трае секунди - пиша кода в търсачката на форума и веднага излиза дали вече е пускан.
Петя, благодаря от името на всички за това пояснение как се проверява публикуван ли е код, моля да бъде написано на първа страница, за да знаят и останалите, а да не трябва да изчетат цялата тема, за да разберат дали е публикуван код, който са получили. Това действително всеки ще намери време да направи и ще се облекчи темата.  Hug

А,защо пък обидените "мадами" ще си дават толкова труд,та дори  и 2-3 секунди?
И аз съм работеща с 2 породени деца и адски се дразня на това безобразие което цари тук,преди беше по-лесно:влизаш,четеш и пазаруваш изгодно,а сега едвам ми стига време и нерви за да се сдобия с код
така че стига сте подскачали не четящите,а на Змейковица   bouquet и да знаете,че на нея просто и писна да моли всеки път за едно и също
Сори за спама,за пръв и последен път ми е,ама не се удържах

# 249
Момичета с риск да ме линчувате или да ме баннат,ще питам,дали някой може да ми каже код 33154 до кага е валиден,защото вчера работеше а днес не,проверих и на 1-ва страница,но не пише до кога е валиден  SadИли ако някой има идея дали има друг код 30/55?
Благодаря предварително и дано не подразня някого Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:21 от zori8

# 250
Само да кажа, че нито един един код за музикална играчка не ми е валиден. А до скоро бяха. сигурно са изтекли  Peace Жалко!

# 251
# 252
нещо обърках

# 253
                   Момичета ,намесвам се за първи път в тази тема,но не мога да остана безучасна. Моля ви да имаме уважение към " РАБОТЕЩИТЕ МОМИЧЕТА" в тази тема, благодарение на които се облагодетелстваме  . Какво по хубаво   от това  да ползваме наготово  кодовете ,които ни предоставят.Нека не ги товарим допълнително и да се съобразяваме със изискванията в тази тема  ,а именно :

"  Много моля, спазвайте молбата от първия пост - когато публикувате линк към код, слагайте до линка и самия код, за да се избегне отварянето на 1000 еднакви линка !

Надявам се на по-малко спам в тази тема "

Това е написано на 1-ва стр. и е за всички, нека го спазваме . Надявам се да не съм обидила никой , просто правилата  са такива .

# 254
И аз да докладвам - днес съм много активна обаче - за първи път ще публикувам код. Търсих го на първа страница и последните 5 прегледах, за да не ми се карате,де и не го открих :
53481 - 20/33 + БД + подарък Спайдермен

има го - аз лично го пуснах вчера - не се карам, а отбелязвам Peace Hug

Момичета с риск да ме линчувате или да ме баннат,ще питам,дали някой може да ми каже код 33154 до кага е валиден,защото вчера работеше а днес не,проверих и на 1-ва страница,но не пише до кога е валиден  SadИли ако някой има идея дали има друг код 55/30?
Благодаря предварително и дано не подразня някого Hug

хихихх, Зори, те такова животно 55/30 нема Mr. Green - излиза, че франсетата и пари ще има да дават Laughing
виж в албумчето на Евка и на първа страница, а мисля че и аз давах подобен, но не се хвана на доста хора Sad Peace
27340 - 33/53 и БД до 14.11.2009

Общи условия

Активация на акаунт