САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Дини, раздели поръчката, така ако кодовете работят, ще свалиш повече...или погледни онези, които дават големи отстъпки при големи покупки.  Peace

п.. Дели, дели, само маратонките ти с  37400  стават 45 Е ъъъ ама доставка от 5 Е стои

50555 ми намаля само маратонките с 20 Е, но дава БД, така че гласи 1 поръчка с 50555 до 95Е и така ще ти се намали с 43, пусни другата с 37400 или друг код

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 21:45 от anny_

# 421
Добре де, в крайна сметка ще ги има ли кодовете, или няма да ги има за в бъдеще имам предвид. Защото на някои от тях все пак пише, че са валидни до декември... Та затова се чудя...

# 422
  • Стара Загора
Нищо не става непрекъснато ми излиза някаквопрозорче с този надпис /Благодаря ви идентифицира себе си да се наслаждавате на специална оферта./ и не ми прави никакво намаление. Иде ми да се #2gunfire

Дай му бутона "ще се идентифицирам", логни се и ще ти даде намалението.  Peace В повечето случаи.  Mr. Green

# 423
  • Пловдив
Здравейте,за първи път пиша.Поръчвала съм от Ла редут и сега ще поръчвам пак,но този път ще използвам и кода за въпросното поларче,обаче моля някой да ме ориентира в размерите Simple Smile.Висока съм 167см. около 65 кг. гръдната ми обиколка е към 90см.Какъв номер да си поръчам? 38/40 добре ли ще е?Разгледах всички снимки,които сте пуснали и ми се вижда добре?Моля някой да ми помогне!Благодаря предварително!

# 424
Здравейте,за първи път пиша.Поръчвала съм от Ла редут и сега ще поръчвам пак,но този път ще използвам и кода за въпросното поларче,обаче моля някой да ме ориентира в размерите Simple Smile.Висока съм 167см. около 65 кг. гръдната ми обиколка е към 90см.Какъв номер да си поръчам? 38/40 добре ли ще е?Разгледах всички снимки,които сте пуснали и ми се вижда добре?Моля някой да ми помогне!Благодаря предварително!

Идеално ще ти е.  Peace

# 425
  • Пловдив
МНОГО БЛАГОДАРЯ!Пускам поръчката и после ще докладвам!А сега предварително се извинявам за спама,но искам да попитам за тази играчка за кошарка,понеже бебка е на 48 дни и още нямаме,някой иска ли да ми продаде?В продавалник по незнайна причина втори ден не мога да се регистрирам.Ако някой може да помогне?Благодаря предварително!

# 426
  • В La Redoute и по света
МНОГО БЛАГОДАРЯ!Пускам поръчката и после ще докладвам!А сега предварително се извинявам за спама,но искам да попитам за тази играчка за кошарка,понеже бебка е на 48 дни и още нямаме,някой иска ли да ми продаде?В продавалник по незнайна причина втори ден не мога да се регистрирам.Ако някой може да помогне?Благодаря предварително!

Извинявам се за спама, пощата ти е пълна.
Имам я, не ми е нужна, ако решиш, пиши ми на лични.

По темата, виждам, че почти не се пише. Може би има причина за това ...
Не знам и защо е тази масова психоза, че кодовете не работят, като повечето кодове си работят. Поне 20 ми се хванаха с БД и подарък. Друг е въпроса, че може да сте ползвали даден код и да не може да ползвате друг, например за полара - ако сте поръчали с единия размер, не може да поръчате с друг.

Евка, видимо се забелязва липсата ти   Embarassed bouquet

# 427
  • София
Изчаквам да отмине наплива и психозата!  Mr. Green  Tired
49514 - Дора и БД.До 21.11.09г.
54054 - -35% намаление на дамско,мъжка,детско,бельо,красота и спално бельо.
Без Албанци,при мини и  при руж.

Кураж-чеее,къде си?Къде се загуби?Да не би да те е ядосал някой прекалено?!

# 428
Момичета, имам отказана поръчка от 02.11 заради неправомерно използван код. Не ползвайте    75256

# 429
Евче дава ми че този код 49514 е за Спайдърмен, не Дора, току що го пробвах, но ще е наличен след 12 седмици...

# 430
  • София
 Пуснали са ми този код на пощата - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=5279199f5c0a7cf291

# 431
Момичета, някой може ли да ми даде отзиви за дигиталната рамка с реферетния код - хубава ли е, има ли си марка и т.н. Ако може и снимка, ще бъда много благодарна  Hug

# 432
  • София
Евче дава ми че този код 49514 е за Спайдърмен, не Дора, току що го пробвах, но ще е наличен след 12 седмици...

Упс,грешката е моя... Blush,обърках го 45906(Дора).

57908 -30% от текстил;-25% от сектора за дома и -20% от останалите.До 22.11.09г.

# 433
# 434
  • София
  Някай има ли представа, защо кодът, който за пръв път са ми пратили за някакво яко, намаление и БД, освен БД и яке, много намалените неща ги увеличава? Например жилетка за 9 евро с него става 19 евро, реално като го махна, въпреки че ми се появява доставка сумата на цялата кошница ми стана по-малка....

Общи условия

Активация на акаунт