Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 53 270
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
 Simple Smile ще правя обща поръчка от  Mark& Spencer,ако има желаещи пишете на лични. Peace Hug

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 18:07 от vikilina

# 586
Привет!

Имам питане  Simple Smile: За колко време след поръчката до адрес на посредник идват нещата в БГ и моля да ми кажете от кой посредник сте най-доволни? Също така ако се включа в обща поръчка по-евтино ли ще ми излезе или доставката е на кг, бройки и прочие ...?
ПП: Мислех  да не поръчвам, ама не можах да устоя на детските дрешки ...

# 587
Привет!

Имам питане  Simple Smile: За колко време след поръчката до адрес на посредник идват нещата в БГ и моля да ми кажете от кой посредник сте най-доволни? Също така ако се включа в обща поръчка по-евтино ли ще ми излезе или доставката е на кг, бройки и прочие ...?

при поръчка до адрес на посредник нещата пристигат след 2-3 седмици. от всички посредници има доволни, но условията им са различни, избери коя на теб ти допада. Доставката до английски адрес е винаги 3.75 лири, понякога има кодове за безплатна доставка или за БД над определена сума.

# 588
Привет!

при поръчка до адрес на посредник нещата пристигат след 2-3 седмици. от всички посредници има доволни, но условията им са различни, избери коя на теб ти допада. Доставката до английски адрес е винаги 3.75 лири, понякога има кодове за безплатна доставка или за БД над определена сума.

bouquet

# 589
Здравейте момичета.Избрах си някой неща за малкия малчуган.Дали някой ще се наеме да ме вземе към поръчката му или да ми помогне да си поръчам,че не говоря английски.  От Варна съм а прегледах темата май никои от тука не си е поръчвал  Peace

# 590
момичета имам от тези 4-5 год.http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Shorts/ … rand=core&rh=,ако някои има 3-4 и иска да ги заменим да пише , поемам пощенските в двете посоки , многи ги харесвам Hug

# 591
момичета имам от тези 4-5 год.http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Shorts/ … rand=core&rh=,ако някои има 3-4 и иска да ги заменим да пише , поемам пощенските в двете посоки , многи ги харесвам Hug

Мила,големи ли са ви?вие на колко сте?аз ги нямам ,но ако случайно решиш да ги продаваш пиши ми Hug

# 592
Някой ще прави ли поръчка от тази разпродажба, че не успях да си харесам достатъчно неща и май ще е по-добре вместо да се оливам в ненужни, да се включа в обща? Stryper?! newsm53

# 593
Някой ще прави ли поръчка от тази разпродажба, че не успях да си харесам достатъчно неща и май ще е по-добре вместо да се оливам в ненужни, да се включа в обща? Stryper?! newsm53

В края на седмицата ще пускам поръчка. Ако някой иска да се присъедини нека ми пише. В момента мога да чета и отговарям само вечер и събота/неделя.

smile3534

# 594
Тъкмо напълних кошницата и гледам, че не приема карти Виза Електрон? С каква карта плащате и приема ли БГ карти - ще поръчвам на английски адрес!?

# 595
Приема Виза Електрон на ЦКБ.

Офф. Аз съм на работа и не мога да пусна от тук. А си харесах някои неща. В момента има намаление.
Чудя се какво да правя.

# 596
Нещата от намалението се изчерпват с космическа скорост. Rolling Eyes

# 597
  • София
Stryper,  и аз мислех да поръчам чрез теб, ако пускаш поръчка.
Да ти пусна през деня за довечера? Парите ги превеждам веднага от онлайн банкиране, няма да се чакат.

# 598
Мога да ви пратя сметката и довечера да пуснем. Но не се знае какво ще е останало до тогава.

# 599
и аз вече мога да превеждам онлайн  newsm44  Stryper само кажи, че довечера пускаш и действаме, то аз пак само едно бебешко гащеризонче харесах и засега даже има от него, но другите неща виждам, че изчезват с такава скороооост...

Общи условия

Активация на акаунт