Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 521
  • 392
  •   1
Отговори
# 255
Тале, честита да ти е рожденичката! Здрава и щастлива да расте за ваша радост!    bouquet
Ники, то така се започва. Първо само регистрация, а после - пристрастяване.  Wink Аз бях видяла само 3 снимчици - тези, които Надя беше качила в страничката на Анджи.
Исе, бързо да се възстановявате с Хриси. Ти нервите, които хабиш покрай разболяванията му.  Hug
Шерче, ти си знаеш колко красива е Вики, а вече е и толкова голяма! Сигурно не спира да бърбори. Поне такъв вид има.  Heart Eyes
angels_zg,  как е Жори? Къде успяхте да видите Ритката и Лорчето? Вече много ми липсват. Вината е моя, че не сколасвам да им звънна по телефона.  Embarassed И Весето ми липсва.
Рени, значи вече сте си във Виена? Дано скоро успеете да възстановите синхрона след дългото ви принудително разделяне. Целувки на Филип и на теб.  Heart Eyes

# 256
Честит Рожден Ден, пораснало Цветенце! Бъди жива, здрава, много щастлива и върви по житейския си път, преследвайки смело мечтите си.

Тале, честит ви празник! Всъщност  честити ви празници.    bouquet

Ренка, така съжалявам да чуя, че има тревоги и напрежение около теб. Силно вярвам, че е нещо временно и полека-лека нещата ще си дойдат на мясото. Гуш за теб, другарче. И нали знаеш - насреща сме. Винаги.  Hug

Шерче, Ники,ма тез девойки само за пред камера са създадени бе. Направо си позират. Аз моите диванета не мога да ги накарам да гледат в обектива. Прекрасни снимки. Беше наистина удоволствие да разглеждам снимките на двете прелестници.

Лилибонче,и аз днес се радвах на времето. Ударихме го с децата на селски туризъм.  Mr. Green

# 257
  • София
Рони,в Борисовата градина се видяхме.
Ние заведохме Жорко на фотосесия ,паричките за която са за Кирчо.Жорето не беше хич в настроение ,днес почти не е ял и само се гуши,дано само не се разболява,защото така съм го виждала само като беше с повръщане и разтройство.От "вечната усмивка" днес се превърна в буреносно облаче точно за снимките,та не знам дали ще имаме хубави изобщо.Но няма значение,важда е каузата!
Ритка бяха там на разходка и се засякохме.Разходихме се малко и ние си тръгнахме,че Жоро трябваше да спи ,но се разбрахме за другата седмица ако е хубаво времето да измислим нещо да се видим всички,че от кога не сме се събирали.

# 258
  • Варна

Честит рожден ден на Цвети! да бъде здрава и много обичана. Тале много радости да ти носи  Hug

Силви и на теб честит рожден ден с голямо закъснение  Hug. Бъди здрава и много щастлива с твоето слънчице  Hug
Изпитвам някакъв примирен гняв - за това, че Фивчето отново има препятствие, ................
рони  Hug, дано те успокоя с това, че в петък доктора ме прегледа. Извини ми се за проваления предишен преглед и ми обясни, че имал спешна среща с кмета. Всъщност аз не съм ви казвала, че той ще прави инвитро в Шумен и региона и досега се е обучавал при д-р Стаменов и ще продължават да работят съвместно. Хубавата новина е, че вече мога планувам нова бременност, имам два много добри фоликула и ще действаме  Mr. Green. Тези дни ще ми проследи овулацията, имам изписана вече фолиева киселина, въобще съм подготвена отвсякъде.
Прегръщам ви всички, мисля ви и ви чета  Hug

# 259
Честит рожден ден на малката пораснала Цвети, с пожелания за най-щастливото детство.
Талето, да ти е жива и здрава малката кукла и да ви носи само радости

Фивърче, откога чакам да донесеш такива хубави новини, а много скоро и още по-хубави да ни донесеш  Hug Hug Hug
Силви, зъбчето е било подарък за рожденния ден на мама  Simple Smile
Лека нощ на всички

# 260
Фивче,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!
Силви, честито зъбче на Дени! Здрави да му растат, белички и безпроблемно да никнат! Скоро да настигне Мария-фурия. Само 7 са засега. Идея нямам кога ще спре това шеметно излизане на зъби. Знам де - никой си няма повече от 20 млечни или Ники може да ме поправи.
Зори, вярно е, че за каузата се прави. Все пак ще си имате и хубави снимки за спомен, особено ако пред Кирчо има много години живот още! Praynig Вчера явно за малко сме се разминали. Голям калабалък беше в градината. Дано другата времето остане такова, че да можем да се срещнем наистина. Само всички да бъдат здравички.
Светле, предай на Дарко много поздрави от колежката му Мария. От известно време така хубаво каква цице, така нежно ... Бабичката е виновна, разбира се. И опааа я научи да казва, а Мария го използва при опитите да ми изскочи от ръцете.  Simple Smile За компенсация на това, че все още не казва мама  Grinning, а татосва едва от три дни.  

# 261
Честит рожден ден на Цвети! Много здраве и безгрижно детство!
Тале, честит празник!

Фивче Hug Стискам палци скоро да се похвалиш с хубава новина.
Силвичестито зъбче на Дени!  smile3525
Ние с Дани сме добре, започнаха ни коликите вече и малчо се успокоява само на ръце. Вчера си направихме една дълга разходка с бебо и кучето в парка, но от днес трябва да залягам над учебниците ,че от утре тръгвам на лекции, а как не ми се иска да се разделяме с дребчо дори за няколко часа.
Дано другата седмица пак е хубаво времето. Ако се организирате за срещичка, пишете- и ние с Дани ще се присъединим. Толкова съм се затъжила за всички! Hug

# 262
  • Варна
Фивче радвам се на хубавата новина! Дано новата година ти донесе така дългоочакваното щастие.

# 263
Фивър   fingerscrossed fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

# 264
Фивче,мило другарче,знам и вярвам,че скоро ще ни зарадваш.Така се зарадвах на хубавата новина Hug Heart Eyes
-за късмет от нас за теб

# 265
Благодаря ви отново за пожеланията! С мен бяхте в трудните моменти, ето сега пак сте с мен и споделяте радостта ми, обичкам ви да знаете!
А Фивчето как ме зарадва. Може би на Коледа наистина стават чудеса, пожелавам ти го fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
И по същото време се очаква Мерри да ни зарадва с едно малко розаво вързопче Grinning

# 266
  • Варна
Фив, желая приятно прекарване в леглото! Хубавите деца се правят с любов и удоволствие!  Flowers Four Leaf Clover

Днес съм щастлива майка на 16-годишна дъщеря... как минава времето! Преди 16 години пиехме кафе в барчето на болницата с таткото и се ядосвах, че не го пускат горе, за да види дъщеря си. Хубаво нещо са момиченцата, всеки родител ще го потвърди. Simple Smile

# 267
Lilibon, да ти е жива и здрава рожденничката и да ви носи само поводи за радост и гордост, а на нея много успешен старт в живота.

# 268
Жива и здрава да ти е девойката, Лилибонче! И ти да бъдеш жива и здрава, че да растете заедно с радостите на младостта й!  Hug  bouquet

# 269
          Лилибон честита ти рожденничка!
   Да  е жива и здрава и да е гордостта и слънцето на мама!

Общи условия

Активация на акаунт