Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 526
  • 392
  •   1
Отговори
# 240
 Силве, честит рожден ден, да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Исе, време е да сложите финал на болния период, Хриси да наваксва с килцата и вече да е здрав! И другите болни да оздравяват бързо!

За сдуханото настроение- аз съм си така вече доста време, на приливи и отливи. Някои събития в живота ми ме карат да се чувствам много щастлива, други пък ме сдухват тотално- така е, не може всичко. Ама нали сте казали- важно е да сме здрави, другото ще се нареди. А и повечето момичета тук сме в сатурнова дупка- нали сме сигурно 70% стрелци, почват рождените дни...

За тези,дето нямат регистрация във фейсбук /а защо нямате, никой не ви кара да го ползвате,и без това е супер загуби време, но една регистрация става за нула време/ качих снимките и в снимката:
 http://kikiniki.snimka.bg/children/fotosesiya-za-andji-14-11-200 … 5658.16049327.big

Хубав уикенд ви желая. Обещават слънчево време, дано и настроението ви да е такова!

# 241
  • Виена
Момичета, като става дума за сдухано настроение, да не ви разправям аз как съм! У нас е война, откакто сме се върнали. Не знам как съм жива още! Само Филип ме държи да не рухна тотално.
Исе, щом сте вкъщи, добре сте! Болниците само правят допълнителен стрес. Май вече съм го писала и с риск да досадя, що не пробваш алтернативите на фармацевтичната индустрия?
Електра, Глори, от рядкото ми влизане напоследък във форума съм пропуснала най-страхотните новини около вас! Много се радвам за вашето щастие! Да са живи и здрави рожбичките ви!   bouquet
Гуш на всички!  Hug Отивам във Фейсбух  Grinning

# 242
  • на дъното
Добро утро момичеат
Аз да се похваля,че най накрая  Дени ще има зъбче
KikiNiki прекрасна е Бела  Heart Eyes
Исе дано  скоро всичко отмине,гуш за малкия герой Hug

Честит рожден ден на Цвети!Да е много здрава.
Тале HugВесело изкарване на празника
Лек ден от нас  Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 10:01 от silviayo

# 243
Тале,честит рожден ден на Цвети! bdbaloniДа ви е жива и здрава,много усмивки и слънчево детство и пожелавам.

Весел празник  bouquet  bouquet  bouquet

Честит Празник на всички днес.

# 244
    Честит рожден ден на пораснолото ни Цвете! Да растеш здраво и лъчезарно дете!

Тале, честит празник и на теб! Много усмивки да ти носи
!-

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 09:59 от reni _805

# 245
  • Sofia
Привет и от мен  Hug
А не е ли Денят на Християнското семейство днес  Rolling Eyes  newsm78
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/christianity_fam

# 246
А не е ли Денят на Християнското семейство днес  Rolling Eyes  newsm78
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/christianity_fam

Да, аз се обърках .Игажден е на 20 декември .

# 247
  • Sofia
 Hug  Hug   Hug

# 248
Тале, честита ти рожденичка! Да ви е жива и здрава и само да ви радва! bdbaloni

# 249
  • Варна
Тале честита ви рожденичка. Да е жива и здрава! newsm67
Честит празник на християнското семейство на всички! Нека да сте живи и здрави и всички покрай вас!

# 250
Честит рожден ден на хубавото ни Цвети! Да расте здравичка и умна  Heart Eyes Тале, да ти е жива и здрава, много да ви радва  Hug Честит празник!
Силви, честито зъбче!  Heart Eyes Много е чаровен Дени!
Ренка, липсваш другарче  Hug Щеше да ти простим, ако поне беше поради хубава причина..... Дръж се, ти си мъжко момиче! И ни навестявай по често  Hug
Исе,  Hug Кураж мила! Толкова ти се събра. Пожелавам ви скоро всичкия стрес дето го преживяхте да ви се върне в положителни емоции  Heart Eyes

Пишете ме и мен към сдуханите ...  Sad
Тая сутрин се събудих с 2 огромни херпеса. Не знам какво ми става на имунитета, предполагам вътрешното ми неспокойство последно време се отразява... Наистина ми е уморено, пратих Вики след ясла вчера при майка ми и баща ми да мога днес поне да поспя сутринта ...

Ники, аз си качвам снимките в "снимката" и от там има опция да ги споделяш в фейсбук... иначе много ангажиращо да ги качваш на 100 места.
Вики е много пораснала, май скоро не съм ви я показвала или съм.... наистина не помня   Crazy http://vanyacherkezova.snimka.bg/family/esennite-ni-snimki.431770.15381451

# 251
  • София
Честит рожден ден на сладката Цвети!Да расте здрва и много щастлива!
 Heart Eyes

Честит празник на  християнското семейство!Да сме здрави всички и много щастливи! Praynig

Днес видях красавица Лора - невероятна е просто и прекрасната и майка Heart Eyes ,която изглежда повече от перфектно! Hug

Шер,много е сладка Вики,толкова е слънчева и винаги ме зарежда положително като и гледам снимките! Hug

# 252
  • Варна
Честит рожден ден на Цвети, Тале, много да те радва малката сладурана!    bouquet

Шер, Вики наистина много е пораснала, но усмивката й е все така слънчева. Simple Smile

Днес ходихме до една гора край Варна. Не съм си и представяла, че по това време на годината мога да се разхождам по блуза и да се радвам на слънцето и на виещите се птици високо в небето.

# 253
Честит рожден ден Цвети,расти здраво и жизнерадостно дете за радост на всички

Тале,честит празник мила-

Шерче,Ники много,много целувки за порасналите красавици Вики и Бела Heart Eyes

Честит празник на  християнското семейство!Нека Бог закриля семействата ни Praynig

# 254
 bowuu за поздравите и пожеланията!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Официалната част от празника мина сега се преносехме вкъщи, обаче само част от моите си роднини, колкото и да се опитвам дори и на празници не мога да понасям роднините на съпругът ми, в частност родителите му. Имам органична непоносимост към тях и това си е  Mr. Green
Всичко мина много добре. Цвете поплака доста в църквата на кръщявката, после доста се изнерви от гостите в ресторанта и през повечето време искаше само да я разнасям на ръце, та неуспях да се повеселя кой знае колко, но след малко ще наваксам. Много хубави подаръци получи, аз й се кефя като малко дете Laughing Тортата ми хареса и на вкус, струваше си нервите Heart Eyes Любимите ми роднини от Перник направиха страхотна изненада, тъй като те не присъстваха, то нямаше и как, все пак празника беше в тесен кръг, пратиха по куриер подарък и кошница с цветя и то точно малко преди Цвете да духне свещичката уж.
През цялото време докато бяхме в църквата си мислех за Боби, молех се само и единствено да е жива и здрава Цвети и ние също, пък другото....все едно. Отделих от тортата едно парче и балони утре ще отидем на гробища.
Ще погледна снимките на Бела и Вики утре, а когато намеря време ще кача и аз от днес

Общи условия

Активация на акаунт