Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 526
  • 392
  •   1
Отговори
# 225
  • на дъното
Благодаря ви момичета. Hug Hug

# 226
silviayo, честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов, късмет и само поводи за усмивки!  bouquet

# 227
Силве,честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие! newsm51
Аз да се похваля, че името на бебо си остана така. Grinning  Аз до последно все отлагах за утре да ходим да добавяме Йоан отпред и накрая като отидохме и акта за раждане вече беше готое и жената каза, че промяната вече става по съдебен ред с основателна причина. Мъжо естествено ме обвини, че нарочно съм се мотала, а аз едва си криех 24-каратовата усмивка. Mr. Green
Последните дни като се успокоих се върна и кърмата. Аз упорито си се цедих през цялото време, дори когато нямаше какво и сега вече успявам да изцедя достатъчно за Дани. Wink
Исе дано сте добре с Хриси! Hug
Кики фотосесията на Бела е невероятна! Да нацелуваш малката красавица от нас с Дани. Hug
Рони целувки и за прекрасната Мария! Скоро можем да ги запознаем с Дани на разходка в парка. Heart Eyes

# 228
Здравейте миликчки приятелки
Да в понеделник ни приеха в  болница с диагноза пневмония Sad Cry,но слава богу бързо се повлия от лечението и днес ни изписаха(е с малко уговорки Wink)
От понеделник до сряда му слагаха венозно АБ и през устата пиеше Клацид,орбазон и инхалации с Вентолин,защото кашляше като магаре ooooh! ooooh! ooooh!
Мъничкият го измъчиха,но нямаше начин,важното е че вече е добре Praynig и даже беснее из вкъщи и не спира да тича Crazy
Искам да ви благодаря за всичко,много ви обичам Hug Heart Eyes и обещавам да ви дам тел.номер,но незнам на кой newsm78,а и аз нямам на никой,тъй че ако някой има желание да си разменим номерата нека ми пише на лични

silviayo,честит рожден ден!Много щастие и любов ти желая  bouquet

# 229
isepise, много се радвам че вече сте добре. Притеснихме се за вас. Дано вече да ви оставят тези болести, че малчо наистина доста се поизмъчи.

# 230
  • Варна
Silviayo честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и повече усмивки!
И аз стискам палци всичко с Исето да е наред и скоро да пише, аз докато пиша и тя се отчела. Радвам се, че нещата при вас са по-добре. Бързо да се оправяте!
Гледам, че повечето сме изпаднали в това средно настроение - ту весело, ту изведнъж много тъжно. И на мен на моменти ми е много тъпо и гадно, а в следващия момент като се сетя за предстоящите празници се ободрявам.
Дано всички имаме повече поводи за усмивки!

# 231
  • Варна
Ох, Исеее! Добре, че вече сте си в къщи и малкия се оправя! Какво стана с намирането на хомеопат? Имаш ли идея към кого да се обърнеш?  Hug

# 232
  • Добрич
Silviayo, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве, сили и спокойствие за напред!
 bdbaloni

Исе, слава богу, че вече сте добре! Hug  

# 233
                   Силве, честит рожден ден скъпа!
    Желая ти да си здрава и да бъдеш щастлива с твоето семейство! Тъгата в очите ти да намалява  Hug !

Исе
, радвам се че е добре Хриси .И това да ви е последното разболяване .

# 234
СИЛВИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ, МНОГОБРОЙНИ ПОВОДИ ЗА РАДОСТ!  bouquet  bouquet  bouquet

Исе, добре че сте си вкъщи вече. Така поне ще ни пишеш как е малчо. Щом има сили да беснее след всичките му направени манипулации е по-добре, геройче!

Зори ама колко добре те разбирам относно финансовото ви състояние. И аз като теб мечтая да накупя много прекрасни подаръци, обаче търпя лишения за да има всичко Цветето и то възможно най-доброто и качествено. Честно казано никога не ми се беше налагало и ми е малко кофти, трудно ми е изобщо не мога да свикна и то вече повече от половин година. Изведнъж семейния бюджет се срина с 2/3. Сега моето майчинство+заплатата на съпругът ми е 1/3 от предишната му заплата. ooooh! Успокоява ме мисълта, че като започна работа всичко ще се подреди и ще си дойде на мястото, Дано Praynig

А пък иначе не мога да кажа, че съм в депресия, нямам и някакви моменти на свръхеуфория. Понякога ми докривява адски много за ангелчето ми, правя често асоциации с други дечица, все си мисля колко по-радостно щеше да е вкъщи с малката ми принцеска и батко й, колко щастие ми е отнето. Подготвям РД, а ми е тъжно, че не мога да направя същото и за Боби. Ето това ме натъжава най-вече.

Глори, и аз ще чакам снимчици, обажавам да разглеждам бебоците ни.

Поръчах тортата, просвлулута. Ей голямо чудо беше. Уж миналата седмица си я избрах и сега трябваше само да я поръчам. Но не неможело такава, каквато искам аз, трябвало една седмица напред да я поръчам. Е за какво ме върнаха за тази седмица. Както и да е отидох при една позната на майка ми,управителка на магазин. Те зареждат от същата сладкарница и в крайна сметка ще я направят така както искам Naughty
Отплеснах се, колко изписах ooooh!

# 235
Силви, честит рожден ден! Да си здрава и много, много щастлива!    bouquet

Исе, добре че Хриси се е върнал към обичайното си щуро състояние  Hug хайде вече да ви забравят тези болести.

Hug на всички, които не са си в обичайното състояние/настроение (и аз съм в тази група, но все още не съм си формулирала обяснението).
Нека скоро всеки намери своя път към душевното си равновесие  PraynigHug

# 236
Силви, честит рожден ден, милинка! Бъди жива,  здрава, щастлива и обградена с пълното внимание на мъжете около теб.

Исе, съжалявам, че се е наложило да влезнете в болница. Бързо да се дооправяте и повече да не ви се налага никога.  Praynig

Глоренце, Рали, радвам се за добрите новини при вас. Нацелувайте малките бонбони и пуснете по някоя снимцица де.

Присъединявам към групата на споделящите двуполюсния модел на настроенията. Но при мен в общи лини това не е сезнно, а целогодишно през последните три години и половина.  Confused Ама много от проблемите ми не са значими, аз ги виждам така.  Все си викам само да сме здрави, другото се  оправя някакси.

# 237
Исе, дано вече не ви се налага никакви АБ и никакво боледуване. Naughty Hug
Силви , честит роден ден.Дано всичко лошо е останало зад гърба ти. Hug

Ние сме малко болни май. TiredВчера ми беше с лека Т , но за сега е добре.Ама то кой ли не беше болен в къщи... ooooh! и никой не се съобрази да пази малко поне детето. #Cussing out Направо нямам думи и не ми се почва че ми е болна тема несъобразителността, въпреки постоянните ми забележки и т.н. Tired

# 238

Пожелания за здраве и сбъднати мечти на Рожденичката!

На оздравялото мишле на Исето, пожелавам от сърце да е здравичък и повече да не му се налагат подобни премеждия!!!

# 239
 wavey wavey wavey
Благодаря ви за милите думи и пожеланията за оздравяване Hug,дано се спре с тези болести,че вече ще Crazy
Иначе Хриси е добре,но миличкият така е отслабнал ooooh! и без това си е клечав,но ще наваксаме.

Чета ,че ви е обхванало едно тъжно настроение Sad,еми и аз съм така,но то при мен си е така от около 3год.,но както казва Светлето само да сме здрави,всичко друго са бели кахъри

Общи условия

Активация на акаунт