Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 498
  • 392
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Едната рецепта е това:
http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/Appetizers/Appetiz … sh/recipe_559.php, а другата е оттук http://yoli-www.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html.
Коктейлчета ги направих в по-големи кръгли стъклени купички, понеже нямам такива от снимката. Ако видя някъде точно такива бих си купила.
Палачинките ги правя на тиган кръгли и после като ги навия ги нарязвам така на парченца.
Правила са двете рецепти няколко пъти, много се харесват и вървят много с водка  Mr. Green

# 361
Светле, бравос! Много ми харесва какво си направила - красота!
И аз съм нощна птица - фотошопсвам  Laughing И така си успокоявам нервната система  Laughing Най любимото ми е като заспят Вики и татко й, гушнати - Игнатчо почти избутан от спалнята  Laughing, дребното разперено... Пък аз да си седна на компютъра в хола с винце или водчица и да си се занимавам с мои неща ...
фивче, и на теб браво, голяма кулинарка си! Наблягай на водката и секса и скоро очакваме да съобщиш хубава новина   bouquet
ритко  Hug хормонално си объркана. Детето ти е разкош, сигурна съм  Peace Проблема почти винаги е основно в нас  Wink
Ники, моето мнение е, че ако я пускаш на ясла трябва да е преди да се роди бебе. После ще е по трудно и ще се чувства по пренебрегната. Не е лесна работа в началото в яслата.  Аз като си спомня Вики колко ревнуваше само от това, че тръгнах на работа.... Ужасен период.
Силви, много сте хубави двамата с Дени  Heart Eyes
Електра - и вие  Heart Eyes
Неф, и вие - как бързо порасна Шоши  Heart Eyes Ще ходи вече юнака....
Аз тази събота и неделя ще релаксирам - отивам на малка екскурзия сама с приятелчета.  Party

# 362
Светле, ти големи красоти твориш, чудни.
Фивче, аз не знаех, че си такава кулинарка бе, ааааа, другия път като дойдем до Варна и аз искам такива с водка  Mr. Green
Силванке, Електра, Нефертити, много хубави и пораснали бебоци си имате  Heart Eyes
Дара е в период на зъбоникнене, и не е яла вече трети ден, всичко ми отказва, ще се гръмна. Колкото е назад с кг, едва стигна 7-те кила, и сега още ще отслабне милата ми  Cry
Расте ми само на дължина, вече е 70 см.
 Hug на мами и бебоци

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 12:30 от MARMORANA

# 363
  • Варна
Мърморанче, дано скоро да пробият и апетитът й да се върне двоен.

Преписвам от бебешкия дневник на дъщеря ми, на 11 месеца:
"Миналата седмица беше с разстройство и на диета. След като се оправи, през нощта от 1 до 5 рева ужасно. На следващата сутрин пак се събуди и ревна в 4 часа. Един час не можах да я укротя - люлях й, пусках й музика, преобух я, завих я, отвих я , дадох й парацетамол - няма, реве и толкоз! Накрая й направих  каша - омете купичката за секунди. Направих й втора порция - едва успяваше да преглъща от бързане, изяде и нея и продължи да реве. Чак след като изяде половината на 3тата купичка се успокои, отпусна се и заспа. Гладно дете, ей!Mr. Green

# 364
 wavey
Фивче,Светлеголеми красоти сте сътворили, smile3501

Марморанче,айде дано по-бързо избият тез зъбете и спрат да мъчат малка Дара Hug

Силванке, Електра, Нефертити, бебоците ви ще ги eat

Шерче,приятно изкарване на екскурзията

Ритко,не знам колко е непослушна Лорка,но знам ,че е прекрасна  love001

Аз вече незнам какво да кажа по отношение на моя невървеж Tired-днес сутринта тръгваме с Хриси на разходка,слизаме до колата и какво да видя:колата разбита ooooh! и откраднат касетофона,а той беше прибран в жабката,но това не им е попречило,вътре беше ад-всичко обърнато с главата на долу #Crazy #Crazy,абе ужассссс
Първо стршно се ядосах,след това си казах-(майната му),а после явно от нерви ме изби на  Joy Joy Joy
То бива,бива карък,ама то мойто на нищо не прилича вече,но здраве да е,вече нямам нерви да се ядосвам за такива неща.
Гушки и лека вечер Heart Eyes

# 365
  • Sofia
исеписе, съчувствам ти, но знай, че наистина малкият дявол ще да е бил  Hug  Hug  Hug

фийв, страхотни манджички си насътворила, браво на теб!   bouquet

явно не съм единствената нощна птица в отбора, както се вижда  Mr. Green

не зная защо всички толкова много си ви обичам  Heart Eyes

наистина не знам, но е факт!  Flutter  yes hug

# 366
Исе, абе за яд си е. Милата ти. Аз вече не знам какво да ти казвам. Дано пък с Новата година късметът ти се завърти на 190 градуса.

Фивка,ми що не казваш каква кулинарка си. За още гости питаш ли? Че лигите ми потекоха. И как си аранжирала само!

Вихрогонче, и ние теб, нали знаеш! Heart Eyes

Мърморанче, не се ядосвай много за килограмите. И ние сме така. Дребни. Ама реших, че повече няма да хабя нерви за това. Да са ни здрави, пък другото...

Лилибонче, с глас се смях на края на записките ти.  Joy

Рони, къде изчезна? Липсваш.

# 367
  • Sofia
Лилибонче, когато Алекс ми беше на около годинка на ОБЯД си изяждаше и ТРИТЕ бурканчета от ДЕТСКАТА КУХНЯ - първо супата (без хляб вътре обаче!), после второто и накрая третото - до половин час трябваше да сме си вкъщи, на гърнето - за голямата работа  Mr. Green  Laughing  Grinning

# 368
Исе  Hug Hug Hug вие да сте здраи пък откраднатото от  колата ще го възтановите, гадно е да ти влезнат в къщата или в колата или да ти пребъркат чантата ама явно се случва често и май ще зачестява.
И аз поразгледах малко снимки, всички бебоци и по-големи какички и батковци са сладури, ама те нашите деца са си най-хубави
Аз сега да си призная, че един ден преди Никито да се похвали че Бела ще става кака, сънувах че Шерчето се хвали че Викито ще става кака ... така че Шерче чакам скоро и ти да се похвалиш.
Лилибон и аз си записвам ей такива нещица за Шошко и виждам че има смисъл от това занимание, сигурно е хубаво след години да си припомняш разни нещица ...

# 369
 Нефертити, аз пък чакам ТИ да ни се похвалиш:) Нали веднъж спомена,че ще работите по въпроса Mr. Green а вече минаха 9 месеца, може да си бременееш на спокойствие:) Тамън покрай прохождащ дребосък няма да имаш време за вредни мисли по бременността. На Шошко му трябва сестричка, да има с кой да си играе,а на теб да не ти е скучно Mr. Green Hug Hug Hug

# 370
Добър вечер Grinning

Цитат
Дано пък с Новата година късметът ти се завърти на 190 градуса.

Дано Светле,дано Praynig,вчера точно това си говорихме с майка,тази година беше ужасна за нас,но се надявам,че новата ще донесе повече късмет и поводи за радост

Ники ако знаеш как ти се радвам на подписа,много,много Hug Heart Eyes

Ние днес се възползвахме максимално на хубавото време и ходихме в южния парк.Беше много приятно-Хриси язди пони и то без никакъв страх,чак да не повярва човек,скача на батут,вози се на въртележки...........................и т.н.
А сега се подготвя психически за утре,тръгва на градина,хич не му се ще,но...................

Лека вечер и хубава седмица Hug Heart Eyes

# 371
Ами, Неф, да ти кажа познала си - ще става кака Вики, ама на братовчедче  Laughing Аз ще ставам леля  Grinning Ние не плануваме в близко бъдеще бебе. Мисля, че имам още няколко години пред мен. 100% съм сигурна, че искам още едно дете и ще си го родя.
Аз съм в друг период - наслаждавам се на живота - ям, пия, танцувам Laughing Вики става все по самостоятелна - възползвам се! Уморявам се, но ми се работи - има и удовлетворение... Винаги съм била весела, винаги съм организирала приятели по кръчмите, бях се откъснала ... загубих години търсейки себе си. И сега след като се осъзнах - наваксвам  Mr. Green Познавайки се добре, знам, че това е до време и от самосебе си ще ми дойде решенито за още едно детенце  Laughing
Исе, много кофти късмет, ама само здраве да е...

Спа процедурите във Велинград ми се отразиха есктра. Ще кача и снимки като ми пратят. Тоя път не бях фотограф, пълен релакс  и мързелуване Laughing

# 372
  • София
Шерко, как благородно ти завиждам само. Много ти се радвам, не спирай да се наслаждаваш на това, което ти се предоставя.
Взимай с пълни шепи и почакай кака ВИки да поотрасне още малко, за да може да ти е повече в помощ отколкото в тежест. Пък и да разредите кръвта за едно мъжко чедо.  Mr. Green Да я нацелуваш малката мишка от нас.  Heart Eyes

# 373
ритко  Heart Eyes мерси. Ще я нацелувам шоколодка. Е, пълно щастие няма - днес е повърнала сутрина и татко й и баба й я водили на лекар. Добре е, де. Беснее и не и прилича да е болна. Тя всички вируси така ги кара - повръща, не яде 2-3 дни и се оправя. Но я оставих на село, по добре да не ходи на ясла... Утре като я вземе татко й ще я нацелувам, и без това ми залипсва ужасно тия 2 дни.
Аз пък ви се възхищавам на смелостта толкова скоро да раждате пак. Не знам дала съм егоистка или страхливка, но не съм готова да бременея все още. Искам време за мен... Като си помисля за двата месеца в болницата и  Sick  Като се наложи ще ги преживея пак щото си заслужава ама ... още не ми е дошъл момента  Laughing
Много ми се иска брат ми да си имат момченце, много... Така ще ми стопли душата... И аз искам да си родя едно, но и момиченце да е... само да е здравичко, всичко друго е без значение...

# 374
  • София
Честит рожден ден , Нефче!Да си здрава и много щастлива с прекрасните си мъже!Нека усмивката никога не слиза от лицето ти и всичко за което мечтаеш да се сбъдне!  bouquet Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт