И аз съм една от вас

• 3 611
  • 17
  •   1
Отговори
  • Бургас
 Здравейте на всички скърбящи майчета, най - накрая намерих сили да споделя с вас, защото само хора които са преживели загубата на най - ценното в живота си, могат да те разберат.
Преди месец на 02.10.2009 нашата малка принцеса ни напусна, беше на 2 месеца и от тогава за мен живота спря. Имам чувство, че сънувам един ужасен кошмарен сън, който ще приключи с моето събуждане и малката ми принцеса ще си бъде до мен и всичко ще е прекрасно, но ....
Може да ви звучи налудничево, но  когато виждах, че я губя, чувствах , че тя отново ще се върне при нас и без да споделям това със съпруга ми , той същото ми го каза.
И знам, че една нова бременност би ме спасила, но пък ме  обземат страхове дали този ад няма да се повтори, т.к. за мен нещата се развиха толкова мълниеностно .
По повод докторите в Бургас искам да кажа , че съм в ужас от тяхната некомпетентност , непрофесионализъм и безхаберие.  Колегите им в София бяха потресени просто от състоянието на детето и от това, че проблема не бе уловен своевременно  веднага след раждането, но уви нито в родилното , нито псевдо педиатърката Филипова / която за мен трябва да си скъса дипломата/ видяха така очевадния проблем, но всичко това за мен вече губи значение , защото креватчето е празно ......... , а душата ми стене от болка.
Доста дълго стана , но трябваше да ви споделя.

# 1
nani-banani,мило майче и ти ли страдаш от бургаски лекари .......... smile3518И до днес се чудя как  е възможно такова безхаберие  ooooh!.Тези хора дават ли си сметка. че това е човешки живот ?????????И при нас беше същото положение. Докторите в София бяха изумени. Нани, съжалявам много  Hug.Тук ще намериш подкрепа и разбиране .Пиши и споделяй. Не отавяй мъката в себе си .

# 2
Съжалявам,че и ти си една от нас ,Нани!
Знам,че няма думи,с които да те успокоя!
Просто искам да ти кажа,че не си сама!
А също - не спирай да вярваш в бъдещето!
Прегръщам те!

Поклон пред паметта на мъничката ангелска душа!

# 3
  • на дъното
nani-banani съжалявам,че си една от нас  smile3518 думите са излишни Hug

# 4
  • Варна
Nani - banani съжалявам, че и ти си една от нас! Когато ти е тежко пиши! От мен имаш една голяма прегръдка! Hug

# 5
  • Бургас
Нани, много съжалявам за милото ангелче  Flowers Rose  Flowers Rose
Твоята принцеса винаги ще е с вас, в сърцата ви  Hug
Дано скоро да имаш повод за радост   bouquet

# 6
Скъпа Nani,
Съжалявам за малкото ти момиченце.
Прегръщам те силно и ти желая много кураж.

# 7
  • Varna
Съжалявам, Нани! Съжалявам, че си една от нас! май станахме доста! Sad
Прегръщам те и се надявам да имаш скоро поводи за нова радост! Hug Hug Hug

# 8
Нани, съжалявам за тежката ви загуба! Съжалявам, че "хуманизмът и професизонализмът" на лекарите от Бургаската болница за пореден път са взели своя жертва. Съжалявам, че още едно семейство трябва да плати жестока цена за нечия грешка. Знам, че няма думи, които да облекчат поне мъничко мъката ти. Просто искам да знаеш, че тук винаги можеш да намериш подкрепа и разбиране. Пиши винаги, когато имаш нужда да говориш. Ние ще бъдем насреща.

Поклон пред паметта на мъничката ти рожбичка!  Flowers Rose  Flowers Rose

# 9
Нани, искрено съжалявам за сполетялата ви трагедия! И пак от Бургас #Cussing out Пиши винаги когато имаш нужда. Hug те силно.

# 10
съжелявам мила ,много боли знам ,аз нямах мечти нямах вяра страх ме е да забременея ,да не би нещо да стане ,но ако останем с празни ръце никога няма да си го простим .пиши споделяй наистена олеква,тук можеш да излееш душата си поне ще си разбрана .   нека почива в мир твоето ангелче.

# 11
Нани,мила............. Cry,какво да кажа незнам,
боли много,ужасно много-съжалявам,че още една майчица трябва да преживее този кошмар

-за теб мъниче,чакаме да се върнеш

# 12
  • Бургас
Благодаря ви скъпи момичета за милите и топли думи. Чувствам вашата топлина и съпричастност и силно ви  Hug
Странно , но ви усещам много по - близки от най - близките ни и дългогодишни приятели ... как съдбите сближават хората.

# 13
  • Varna
Благодаря ви скъпи момичета за милите и топли думи. Чувствам вашата топлина и съпричастност и силно ви  Hug
Странно , но ви усещам много по - близки от най - близките ни и дългогодишни приятели ... как съдбите сближават хората.
Вярно е, че съдбите сближават хората, това го усетих, след като се случи моето нещастие и до момента усещам, как най-близки "приятели" ме отбягват или просто защото не ме разбират, не искат да се натоварват или защото не знаят какво да кажат, за да намалят мъката ми. Много е гадно, но у факт. Забелязвам, как все по малко звъни телефона ми. Никой не иска да се натоварва с хорското нещастие. Аз го усетих, дано до другите момичета да има повече човечни хора около тях.
Нани, пожелавам ти повече хора около теб, които да те разбират, дори да те изслушват само , когато ти се говори, това е достатъчно.

# 14
  • софия
nani,
Нека почива в мир твоето детенце!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт