"Вип денс" - тема 7

• 28 810
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Уууу, тъкмо се бяхме отървали от отборите на Даниела и Деян.............  ooooh! ooooh! ooooh! Tired Поне Нед и Николета останаха

# 181
Доволна съм, че върнаха Кристина и Деян. Аз ги харесвам, но т.к. виждам, че май съм само аз, не знам от къде събраха 35%  Thinking

Много, много ме е яд за Зара.
И за Нед,Николета, Камен и Даниела също  Tired

# 182
Еми да бяха върнали и Сашка да е пълна картинката  Tired

# 183
Не гледах % и Сашка ли е пред Зара моля ви кажете ми

Всички бяха пред Зара. Confused

Явно форума не е представителна извадка на БГ.

Дали сега в същия ред ще напускат? newsm78

# 184
  • гр.София
 Дикси, имаш си компания-и аз ги харесвам много. Wink

Яд ме е за Даниела и Камен. Той е добър танцьор-но като четворка не ме впечатляват с нищо.

# 185
Затова ли беше целият този цирк?За да върнат жените на Андрей и Орлин?Колко предвидимо.... Rolling Eyes
трябваше да върнат жената на Орлин,след като се връща и Николета Wink Laughing

# 186
Чудя се какъв танц ще ни покажат утре Диян и компания като Кристина пак е болна, че там професионалистите към виповете са в съотношение 2 към 1  ooooh!

# 187
Момичета, кои отбори се върнаха, защото не можах да гледам края на предаването, а в сайта още няма инфо.   bouquet

# 188
Момичета, кои отбори се върнаха, защото не можах да гледам края на предаването, а в сайта още няма инфо.   bouquet
Николета и Нед
Камен и Даниела
Деян и Кристина

# 189
Николета и Нед
Камен и Даниела
Деян и Кристина

Мерси!  Hug

# 190
Аз пък се изумих как Кристина и Деян събраха толкова много проценти.
Камен и Даниела хич не ми се ще да ги гледам повече.Предпочитах Диляна и Боби. Sad
Поне Николета и Нед върнаха.Днеска Николета беше мн.добра,нямаше го предишното дърво.  Mr. Green

# 191
Аз пък се изумих как Кристина и Деян събраха толкова много проценти.
Камен и Даниела хич не ми се ще да ги гледам повече.Предпочитах Диляна и Боби. Sad
Поне Николета и Нед върнаха.Днеска Николета беше мн.добра,нямаше го предишното дърво.  Mr. Green

Нали й казаха,че  това е нейния танц  Peace

# 192
И аz не гледах. Но прочетох тук кой се е върнал. Доволна съм, това ми се струва най-добрия вариант. Благодаря ви..

# 193
Малеее, хора какво сте чудо изписали!?! Mr. Green Hug Аз гласувах - Нед и Николета, много са ми готини и забавни. Николетка не е сред най-умничките, обаче е една такава сладка, захаросанка... Joy

АЛЕЛЕ!!! Whistling
Николета и Нед
Камен и Даниела
Деян и Кристина

Пфууу, аз докато видя накрая, че не можах да гледам кои отбори се върнаха в шоуто и то какво било. Crossing Arms Тамън се радвах, че Деян и Кристина са аут и те айде - наново... ooooh!

# 194
Николета и Нед
Камен и Даниела
Деян и Кристина
Шоуто трябва да продължи. Wink

Общи условия

Активация на акаунт