"Вип денс" - тема 7

• 28 733
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Според мен Мира само маркира танца, а не танцува  ooooh!

# 61
Да, пак са си с агитките.

Пълен резил- ни танца като танц ми хареса, за изпълнението да не говорим, и синхорът при тях липсваше, Лили пък на моменти беше по-зле от Мира, което е недопустимо за мен. Зле бяха и на подръжките.

# 62
Аз пък не виждам причина някой да се връща в шоуто - тези, които са останали, вече са се сработили, разработили и са доста напред с танците. Който и да се върне, няма да се впише в общата картинка. Поне според мен.

# 63
  • София
само на мен ли ми се струва, че днес просто се разхождат по дансинга-всички Joy

# 64
  • София
Аз пък не виждам причина някой да се връща в шоуто - тези, които са останали, вече са се сработили, разработили и са доста напред с танците. Който и да се върне, няма да се впише в общата картинка. Поне според мен.
тя причината е ясна Денсинг страс продължава, а те трябва да приключат

# 65
30 звезди отказали да партнират на Сашка  Joy Joy Joy Продуцентите са се видели в приключение явно  Joy Joy Joy

# 66
А не, не и Мира обратно...мелодрамите ми идват в повече. И пак клишета...уф!  Crossing Arms

30 звезди отказали да партнират на Сашка  Joy Joy Joy Продуцентите са се видели в приключение явно  Joy Joy Joy

Хаххаха верно ли бе?  Laughing

# 67
Още в началото преди да започне ДС2, във Вип Денс казаха че шоуто ще продължи 3 месеца.Досега са минали 2.
И винаги в предавания на Иван и Андрей, по някое време връщат някой от вече отпадналите. Така че не смятам че има някаква връзка с ДС2.

# 68
тя причината е ясна Денсинг страс продължава, а те трябва да приключат

Е, нали деца ще започват да се състезават?
/иначе е ясно, че за рейтинги се борим, ама ми е тъповато ooooh!/

# 69
..
30 звезди отказали да партнират на Сашка  Joy Joy Joy Продуцентите са се видели в приключение явно  Joy Joy Joy

Хаххаха верно ли бе?  Laughing

Иван и Андрей го съобщиха, само Евгени Минчев се е съгласил, но като гледам той липсва тази вечер  hahaha.

# 70
  • Варна
Що  толкова много хора има тука!

# 71
Така след мира Даниела и Камен ли са? Или изпуснах нещо?

# 72
  • София
 Joyбалета  на телевизията на ГДР

# 73
Явно съм бая болна .... Мира и Миша ВТОРИ!??!!?  Twisted Evil

# 74
Е, нали другите не са танцували, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт