Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често срещаните начини за излизане на разходка с бебета в сгради с малки асансьори?
Какви са някои от начините за излизане, когато живеете на етаж без асансьор?
Какви са някои предложения за улесняване на излизането с бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често срещаните начини за излизане на разходка с бебета в сгради с малки асансьори?
Най-често срещаните методи включват оставяне на количката в гаража или багажника на колата, носене на децата в кошчета за кола до долу, използване на носилки или раници за едно дете, докато другото се държи с ръце и връщане за количката. Други майки са използвали специални приспособления като самари, които им помагат да носят двете бебета едновременно.
-
Какви са някои от начините за излизане, когато живеете на етаж без асансьор?
-
Какви са някои предложения за улесняване на излизането с бебета?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките при излизане с бебета в сгради с малки асансьори?
-
Как се справяте, когато проходили близнаци не обичат да седят в количка, когато сте сами?
, около входа се навърта едно куче и спи под колите , и мен ме е страх да ги извеждам сама , направо съм отчаяна с това извеждане.Все си викам , че ще се престраша някой ден , но за сега ме е страх...............
Ако имаш късмет едното дете ще изяжда количеството по-бързо от другото и така ще имаш възможност да го гушнеш за да се оригне, докато другото се наяде, и след това - смяна
Моите правеха/искаха всичко едновременно и нарочно им давах шишетата с 1-2мин. разлика.. Когато заспят докато хапват не ги будя за оригване
Дори и да оставиш някое от децата да пореве минутка-две, не е страшно, най-важното е да си максимално спокойна, за да са спокойни и децата
Аз винаги съм ги гледала сама и винаги съм ги хранила поотделно. Доскоро не ми беше хрумвало даже, че мога да ги храня едновременно. И не виждам защо е нужно. Излишно затруднение ми се струва. 10-15 мин разлика в храненето едва ли има кой знае какво значение. Така че като бебета хранех единия, оригвам го, оставям го в леглото и после храня другия. И до сега така си ядат. Имаме едно столче за хранене (не съм имала нужда от две). Единият се храни, другият си играе, после се сменят.
.