Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 571
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Е го - станА си стилно и класно!

# 1 246
Нямам какво да ти каза, Имелда.
Пали, спокойно можеш да прибереш чадъра. Форумните плюМки едва ли те ловят. Simple Smile

# 1 247
  • София
Жалко.
Аз бих желала да те срещам по-често виртуално, очарователна CaveWoman.
Може да се каже, че току що те открих.
Но за съжаление не мога да се сърдя на пресищането от тежки миризми преди обяд.
И аз страдам от респираторни затруднения от подобен тип, но уви.
Но все пак за щастие намирам все още достатъчно ум и очароание, за да влизам тук.

# 1 248
  • Бу-у-урга-а-ас
 Whistling отървала съм сеира, но "запис" сега.

# 1 249
Но никога не съм пропускала да отбележа, че не одобрявам грубото, цинично и просташко отношение, независимо у кого съм го видяла.
Ами като си толкова точна, Мишон, що пропусна да отбележиш от къде и от кого тръгна това, както и всички останали участници в тези "сладки приказки", освен мен? М? Що не го направи?
И много правилно те попита azsa, какво очакваш от мен? За да спечеля картонената корона за толерантност, която въобще не търся, да си трая и Кейси с клакьорките си да плещят глупости на воля? От тук нататък ей им простор на скуката и опънатите нерви. Да си пишат колкото и каквото щат! А аз почвам да си разплитам чорапите... Grinning
А, и много ми е мъчно за рухналите ти представи, но се оправяй както намериш за удобно.

И тук ще цитирам един точен човек, който пише тук само когато трябва. Той си знае кой е.
Цитат
Исках да съм абсолютно убеден, че "нещата" се разбират правилно от разумните хора.
В сравнението на определен тип потребители с Вучков има много истина. Проблемът е, че естествено или нарочно провокират ответно поведение, което изражда идеята и изпъква само цирка. Факт е, че студено, едносрично действие почти никога не е най-ефективната реакция.

# 1 250
  • София
Абе, не беше необходимо.
За всички включили се в не особено красивата препирня.
Форум е все пак.
Чак пък толкова насериозно...

# 1 251
Бижу, ако за глутницата си говорим, знаеш, моето мнение е същото като твоето...обаче този пинчер ще ми извади очите: цитирала си Рокси като класик, а тя не заслужава такова внимание заради просташкия привкус на сравнението. И това го знаеш. За това си позволих да коментирам и да си споделя наблюденията.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 22:29 от Мишона

# 1 252
....... цитирала си Рокси като класик, а тя не заслужава такова внимание заради просташкия привкус на сравнението...

Искаш да кажеш, че Селтакис има просташки вкус? newsm78

# 1 253
даже не мога да схвана за какво е разправията тук...

# 1 254
...цитирала си Рокси като класик, а тя не заслужава такова внимание заради просташкия привкус на сравнението. И това го знаеш.
Грешка! Не следя творчеството на Рокси.
Сравнението е лично мое и е само, и единствено поради естеството на поведението на сравнената особа, което в пъти повече е поведение на това, с което съм я сравнила, отколкото поведение на жена; майка; човек, на годините, на които е. Или е плод на други промени, обясними само от гледна точка на медицината. Което нямам компетенцията да знам, но все пак оставя съмнения в мен.

who knows, всъщност няма разправия. Grinning

# 1 255
Марадончо, я преведи на по-достъпен език, за какво дуднят девойките тука, че и аз нещо не стоплям.  Роксето вече ви светнА, че съм руса..

# 1 256
Марадончо, я преведи на по-достъпен език, за какво дуднят девойките тука, че и аз нещо не стоплям.  Роксето вече ви светнА, че съм руса..
И аз съм руса, и аз не стоплям, и аз чакам.

# 1 257
Мизи, не знам, заклевам се.

Много моля за разяснение или поне линк към поста, в който Бижу сравнява Рокси с нещо. Искам все пак да знам с каква жена иска да спи Селтака. Благодаря.  Peace

# 1 258
И Марадона е рус. Явно.  Както и аз де, та ще си чакаме.....

# 1 259
  • София
Вече не съм руса и нямам оправдание, но и аз не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт