Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 572
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 230
Хейтърките не са критици.Силата на  критиката е в нейните аргументи,а до сега аз такива не видях.
Простичката молба да се пояснят с по 2-3 думи заслугите на всяка от кандидатурите ви е хейтърство и липса на аргументи? Сигурно  Thinking Вашата позиция пък бъка от аргументи (като онзи за спатиите). Впрочем, може да потърсиш и цитираш къде някоя от "хейтърките" употребява обидни думи и квалификации за май-ките. Щото за обратното има доста примери.

# 1 231
  • София
Мишон, случва ли ти се прочетеш това, което пишеш ти самата, докато размахваш виртуален пръст на другите? Отговори ми по твоя си начин, с чадър съм.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 20:59 от Имелда Маркос

# 1 232
Е защо бе, Мишон е блага тая година, нямам малини за нея  Simple Smile

# 1 233
Време е да пийна нещо,
за половин час се превърнахте
от нимфоманки в недоклатени лелки
а ходи и вярвай после на очите си
наздраве

# 1 234
Мишон, случва ли ти се прочетеш това, което пишеш ти самата, докато размахваш виртуален пръст на другите. Отговори ми по твоя си начин, с чадър съм.
Дойдохме си на думата, разбра ли защо не си прибирам чадъра?

# 1 235
  • София
Много ме радва тая тема!

Дядо Коледа, остави ми я до Коледа!

# 1 236
  • София
Тц. Не ме радва.
Липсва и известно количество изтънченост.
За сметка на малко махленски нюанс.

Имах необходимост от скандал, изпълнен с финес, хладнокръвие, кръв и шампанско.

# 1 237
Интересно.....мъглите и снеговете още не са затиснали.
Отде тогава дОдИ тоз махленски приФкус, ми е мноооого странно.
А какво ли ще става на зима? newsm78

# 1 238
Га пък станахме толко изтънчени?

# 1 239
Га пък станахме толко изтънчени?

Е как гъ? Последно време. Докато се не изложиме.
Всеки е изтънчен до доказване на противното.

# 1 240
Вълкът с дълъг ник (+ 9 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Готови сте, гледам вече за гласуване. Да не е видно кой в коя тема рефрешва, кеси и го вълнува.

# 1 241
  • София
Ние винаги сме били.
Но аз не обичам скандалите, по-принцип. Нищо забавно не намирам в тях.

# 1 242
Цитат
Също тъй не видях да се отчита дължимото на темата "Вредни ли са въглищата за детето?"

Мигар има и такава тема, crazy chick?  hahaha

Според мен зависи колко е голямо детето, хубаво е да има кътници, за да може да ги дъвче. За по-малките, на попарка.

# 1 243
И аз не виждам нищо скандално в тази тема... Напротив, следва си закономерния ход.
Кобрите, кучките и недоклатените ги знаем отдавна и от тях не се очаква да бъдат благородни, толерантни и добри...
Виж, другите трансформации заслужават внимание...
Тези, при които падат 'класните' задръжки и под тях се оказва, че е имало единствено фалшив блясък и аромат на скъп парфюм...
Понякога и леко подмиване със сапун е напълно достатъчно, но това аристократите от кралския двор надали го знаят...
Миналата година в малинките номинирах хора с добро чувство за хумор... Тази година видях достатъчно материал в последните три страници на тази тема, но имайки предвид, че аристокрацията и простолюдието се смеят на различни смешки, ще подмина и малиновото фрапе... Няма смисъл. Нека обаче благородниците, обсипани с ценни бижута, имат предвид, че силните аромати, колкото и скъпи да са те, предизвикват алергии и дихателни смущения...
След това си словоизлияние очаквам единствено номинация за възпалена жлъчка... Поради респираторен проблем обаче не мисля да се задържам тук дълго...

# 1 244
Мигар има и такава тема, crazy chick?  hahaha

Заповядайте, миледи.  Mr. Green И добре мислете, преди да внедрите кюмюр покрай детето, не е шега работа това.

Общи условия

Активация на акаунт