Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 576
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 200
Трябва да си секси.
Дали можеш да пилотираш или не можеш, не е наш проблем.
На бабата е. Laughing

# 1 201
Бижу, странно, но звучиш като Рокси /моя номинантка за трагикомедия на годината/. Още в началото на темата като заръфа Дъмбълдор ми стана странно, защото аз също мислех да те номинирам за толерантност. Още една представа ми рухна в очите.
Не защитавам никого, защото звучи глупаво, само споделям мнението си и наблюдението си с останалите в темата.
Никога не е късно да станеш за резил....та, резил на годината. Как ти звучи?

# 1 202
А, каква реакция се очаква от Бижу? newsm78

# 1 203
Може би трябва да последва собствените си съвети и да подмине с усмивка и безразличие.
Учи се, azsa, и ти да подминаваш. Много е полезно. Simple Smile

# 1 204
в тон с предния пост

Айде тогава Дедо - плейбой! Деедо, Деедо..  newsm18

Плейбой не трябва ли поне да може да вдига самолета newsm78
Айде, повече няма да искаме, ама и тук някак не се вписвам Blush
Деде, некои ги предпочитаме скромни.. Аз лично знам, че зад скромността се крие величието.   Откривам ПР кампанията. Футболиста не почерпи за миналогодишната победа, но знам, че ти си железен.
Трудно ще бъде, но ако и ивонска се включи, победата ти е гарантирана.
 Дееедо, Дееедо  newsm18 newsm18 newsm18

# 1 205

А, научила съм се аз, да ме виждаш да се
заяждам с някой?На мен пък ми е странно,че
предният ти пост към Бижу е писан именно от теб.
И в моите очи рухна една представа.Здраве да е.

# 1 206
  • София
Може би трябва да последва собствените си съвети и да подмине с усмивка и безразличие.

Ей, Лудото маце пусна категория "Форумски дзен" и на това място внезапно се възцари мъдрост и просветление, а и дъртите ги е страх да не започнат да ги замерят с Феминорм...

# 1 207
Бравос на вас, харесвате ми!

# 1 208
azsa, не знам каква ти е била представата за мен и не ме интересува особено. Но никога не съм пропускала да отбележа, че не одобрявам грубото, цинично и просташко отношение, независимо у кого съм го видяла.

Ивонска пила ли си кукумицина, че нищо те ти се разбира? Laughing Дай по-ясно, като за наивитети.

Дрено, не наливай масло в огъня въпреки че ти е специалност.

# 1 209
Добре, да пожелавам ли темата ми да се заключи, най сетне? Simple Smile

# 1 210
Чакай, бе, моме, де са разбързА?! НаминациЙте приключиха ли?

# 1 211
Добре, да пожелавам ли темата ми да се заключи, най сетне? Simple Smile

Немой да вършиш глупости!

# 1 212
  • София
Определо имам фаворит за "форумски оксиморон - не ме чети какво пиша, а ме чети как го пиша"

# 1 213
Е, таз много набъбна...

# 1 214
  • София
Добър вечер мили деца!
Виждам,че днес добре сте поиграли на площадката,време е и от чистота да минат и да съберат мръсните  памперсчета(това е от мен МАЙ-ската майка от отчетните)
  Видях,че някъде сте се оприличили на хейтърки.Нека да ви каже нещо за хейтърите(наблюдение от скромното ми пребиваване в клюкарника):
Хейтърките не са критици.Силата на  критиката е в нейните аргументи,а до сега аз такива не видях.
Аз обичам критиците,защото желанието ми за развитие е на по-високо ниво от егото ми.Обичам ги ,когато са справедливи.
Но ,както вече споменах,хейтърите не са критици,те са ненавистници.
Отговаряйки ви дръзко и мерзко  във ваш стил,мога единствено да ви докарам до душевен оргазъм,а всъщност май е време да ви спрем "секса".
Виртуалните изнасилвачи,които също са "творци",чакат своето "признание".А то се състои в сеенето на злоба и жлъч.Това е вашата голяма награда за многобройните часове прекарани във форума.
Всяко човешко действие има мотив.Вашият мотив е ясен:вбесени от неудачите на собственият си живот,да го изкарате онлайн.
Това е от мен за последно.Смятам,че с мълчанието си и достойното си оттегляне от тази клоака,ще допринеса поне малко за потушаването на тази олигофрения.
Премете моите най-сърдечни пожелания във взаимното си самоизяждане bowuu

Общи условия

Активация на акаунт