Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 582
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 185
А Калин@ не може да понесе някой да забележи някого, когото тя не харесва. И то повече от колкото някой забелязва нея. Също така не може да се сдържи да не го каже. Ама че неинтелектуалско. Придворна на Кейси ли го играеш? Отива ти. Приличате си.

Калин@, Бижу се бори в категорията "Златна среда"- толерантност.  Laughing
Бори се баба ти! Бижу не се бори за нищо, за което в това пространство се водят "борби"!
И за да е пълна скръбта ти, повечето от номиниралите ме за това, за което си въобразяваш, че се боря (ама че смешно!), не ги познавам дори. Но защо ли са го направили тогава? Дори, ако е само за да издразнят вашата секта, ще е чудесно. Но едва ли някой ще ви окаже чак такава чест. Просто хората не са толкова тъпи, колкото ви се иска, за да ги манипулирате до един и за ви слагат ореоли на най-прекрасни и умни сред масата глупаци.

# 1 186
Калин@, Бижу се бори в категорията "Златна среда"- толерантност.  Laughing
Е то и ти се бориш там  Laughing Да взема да се самономинирам и аз, ли...

# 1 187
Бижу, пак си връщам върнатите думи, гледам си разтресла кълки и ти.  Simple Smile

Не можеш да избягаш от образа на отегчителната лелка, да значе. Само пот тече на халос. Ето, мога да звуча и толерантно.  Simple Smile
Аз казах. Бау.

# 1 188
  • София
Както се казва в любимия роман на българите "...Аз излазям!"
Някъде се прекали.

# 1 189
Да не сте си забранили ЛС-тата? ooooh!
това хич не е толерантно

# 1 190
Да, идва Коледа, да бъдем по-добри. Или, нещо такова. Уърлд пийс  Peace

# 1 191
Както се казва в любимия роман на българите "...Аз излазям!"
Някъде се прекали.

Някъде или навсякъде, Имелда Маркос? Или така деликатно, понеже и Вие се борите за толерантност?  Wink

Гледам, че едни се отказват от приза за толерантност, други се бутат, но аз все пак искам да кажа - ако някой се откаже от нещо, моля да ми се обади, бих желала да се окича с номинаций, толкова престижни ми се струват!

# 1 192
Бих искала да помоля всички номинирани за Златна среда да се качат на тепиха и да покажат какво могат. Ще гласувам за тази с най-големи петна под мишниците  Hug

# 1 193
  • София
НиноТино, не съм номинирана за златна среда, а и подобна номинация би била нелепа. Просто една определена консистенция и цват храчки не ми допадат.

# 1 194
Така като ви чета, нищо чудно догодина не само да бъда номиниран за "Толерантност", но и да спечеля с разлика Peace

# 1 195
Ти и тая година си номиниран, ако не се лъжа  Grinning

# 1 196
  • София
Тука вече полудехте. А как лирично беше вчера - писахме стихове ...

# 1 197
Номинирам моделиерите за толерантност.

# 1 198
Ще гласувам за тази с най-големи петна под мишниците  Hug

А аз ще гласувам за русата с най-големите цици.... а сега...

# 1 199
в тон с предния пост

Айде тогава Дедо - плейбой! Деедо, Деедо..  newsm18

Плейбой не трябва ли поне да може да вдига самолета newsm78
Айде, повече няма да искаме, ама и тук някак не се вписвам Blush

Общи условия

Активация на акаунт