Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 590
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 170
В нашия случай става въпрос не за скандал, а за събуждане на доброто в минзухар Simple Smile
Половин час мина, адио!

# 1 171
Не вдигайте шум рано-рано в неделя, защото ще ви номиниргам...  Crossing Arms Whistling

# 1 172
Сякаш рано изпростяхме тази година... Аз нали не съм ССФ, та не смогвам да ви изчета всичките страници..., искам да предложа - ако ще се ръфате по двойки - моля, правете го на лични!

# 1 173
Е, ако ще се ръфат на лични, някой да заключи темата... Само дето, сеирджиите сме повече от главните действащи лица (и няма сеир вече). Пийс (и боб)!

# 1 174
...искам да предложа - ако ще се ръфате по двойки - моля, правете го на лични!
Искаш, ама Кейси се държи като глупав, злобен, малък пинчер, който досадно джафка и те ръфа за крачола, защото си мисли, че е куче и е страшен. Единственото нещо, което му иде на човек да направи, е да ритне по трътката вресливото малко създание, но то е толкова нищожно, че как да го сриташ!? Пък и явно жадува за публика... Mr. Green

# 1 175
А защо обикновенно Бижу защитава Ивонска, а Ивонска не защитава Бижу?
Направете тройка, двойки - под път и над път.

# 1 176
  • София
А защо обикновенно Бижу защитава Ивонска, а Ивонска не защитава Бижу?
Направете тройка, двойки - под път и над път.

Ей, Вълк, ти си баси и клюкарката - аз очаквам да ме номинират за форумска фея тази година - тиха, кротка и набожна съм в новата кожа....  Flutter

Отстъпих на младите кобри, ма мнозинството разлютени червеи ще излязат на генетичния тест...

Резил на годината - МАЙки

... МАЙки '09! Добавям и аз!
С какво са се проявили?

С опит за зле организиран кръстоносен поход в Клюкарника по номинациЙ. Изсипаха се, раздадоха си оКУРажителни номинациЙ, впуснаха се в неравна битка за тях с глутницата ехидни хиени, а после на тайно в отчетната се преброиха и запяха "Кълна се". голЕм смЕх беше.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 13:55 от ivonska

# 1 177
Ивонска къде видя млади кобри?

# 1 178
  • София
Ивонска къде видя млади кобри?

Ми, ако ние сме дъртите, презумпцията е ТЕ да са младите... Но както казах - и кобрите не са това, което са...

# 1 179
Майските майчета не са кобри.
Те са по-скоро,както каза Бижу
пинчери.А пинчерите само лаят и
подвиват опашки.Кобрите са друго. Peace

# 1 180
Само трима претенденти за плейбой? И без Марадона, Сопрано, Селтакис? Как така?
Ужас.

# 1 181
  • София
Не настъпи ли юни вече в тази тема?

# 1 182
Искаш, ама Кейси се държи като глупав, злобен, малък пинчер, който досадно джафка и те ръфа за крачола, защото си мисли, че е куче и е страшен. Единственото нещо, което му иде на човек да направи, е да ритне по трътката вресливото малко създание, но то е толкова нищожно, че как да го сриташ!? Пък и явно жадува за публика... Mr. Green

А Бижу иска да се държи като широкоскроена, забавна, снизходителна, мъдра сова, водач на масите, комик сред комиците, кралицата на аватарите, властелинът на задръстените и все й се причуват бурните ръкопляскания на огромната публика, но дали е така ... дали е така (това е ехото).

# 1 183
Юни не знам дали настъпи, но се настъпват съфорумци.

# 1 184
Калин@, Бижу се бори в категорията "Златна среда"- толерантност.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт