Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 587
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 215
Така си е, отчетните след 50 страница се заключват

# 1 216
Мишона,Мишона колкото повече
пишеш,толкова по-зле става....
Поне проти воречието ти да беше накъсано,
а ти в старанието си дори си го резюмирала... Laughing
azsa, не знам каква ти е била представата за мен и не ме интересува особено. Но никога не съм пропускала да отбележа, че не одобрявам грубото, цинично и просташко отношение, независимо у кого съм го видяла.

Ивонска пила ли си кукумицина, че нищо те ти се разбира? Laughing Дай по-ясно, като за наивитети.

Дрено, не наливай масло в огъня въпреки че ти е специалност.

# 1 217
Асза, на колко ракийки си?

# 1 218
  • София
Добър вечер мили деца!
Виждам,че днес добре сте поиграли на площадката,време е и от чистота да минат и да съберат мръсните  памперсчета(това е от мен МАЙ-ската майка от отчетните)
  Видях,че някъде сте се оприличили на хейтърки.Нека да ви каже нещо за хейтърите(наблюдение от скромното ми пребиваване в клюкарника):
Хейтърките не са критици.Силата на  критиката е в нейните аргументи,а до сега аз такива не видях.
Аз обичам критиците,защото желанието ми за развитие е на по-високо ниво от егото ми.Обичам ги ,когато са справедливи.
Но ,както вече споменах,хейтърите не са критици,те са ненавистници.
Отговаряйки ви дръзко и мерзко  във ваш стил,мога единствено да ви докарам до душевен оргазъм,а всъщност май е време да ви спрем "секса".
Виртуалните изнасилвачи,които също са "творци",чакат своето "признание".А то се състои в сеенето на злоба и жлъч.Това е вашата голяма награда за многобройните часове прекарани във форума.
Всяко човешко действие има мотив.Вашият мотив е ясен:вбесени от неудачите на собственият си живот,да го изкарате онлайн.
Това е от мен за последно.Смятам,че с мълчанието си и достойното си оттегляне от тази клоака,ще допринеса поне малко за потушаването на тази олигофрения.
Премете моите най-сърдечни пожелания във взаимното си самоизяждане bowuu

Мадам, ще Ви цитирам, та да не решите да прекроите таз изящна рокля, която сътворихте!

Поради старческо слабоумие се чудя познавам ли Ви, а нищо чудно и да съм Ви харесвала, но поради интензивен бяс от живота и неудачите ми в него последните 100 години - не поВня. Каквото и да е било, дано Вие постигнете реализацията, която ние не сме!

# 1 219
Достатъчно! Ключ по молба на авторката, ако обичате! Simple Smile

П.П. туй ми е хоби, Мишон. Специалността ми е друга, знаеш.

# 1 220
Минзухар, не съм пила от 22 септември.

# 1 221
Достатъчно! Ключ по молба на авторката, ако обичате! Simple Smile

Само да си посмяла.. дръвце ниедно..
асза, много бре, я да се взимаш у ръце. 

# 1 222
  • София
Между другото, аз само да допълня, че дори и "подминаването" и "премълчаването" имат някаква граница.
Понякога за съжаление, не се тълкуват като жест на миролюбие и извисеност, а като малодушие и страх, или респект към агресора.
И съответно агресорът напада отново, набрал сили и става война, батални сцени и прочие.
Така, че дами, медалът има две страни.

# 1 223
На 20 ноември ще пия Peace
И след това на Нова година. Peace
Оправдано е да не подминеш,когато
те нарекът изтрещяла лелка.Въпреки,че
според тенденциите щом ЕГНто ти започва
със седмица значи си лелка.

# 1 224
  • София
Джизъс Крайст /както казват в йекшънитье/! Shocked Да няма магнитни бури?

# 1 225
Муахахах...а се оплаквахте в началото, че било скука, а?!....а сега ще се изпотрепете като кучета.

# 1 226
  bouquet /не е салатка/ asza, мога да си позволя да държа този тон и на Ивонска, и на Дренка. Хората трябва да правят разлика в начина си на общуване с хората, според усета си и позволеното от реципиента / Mr. Green/, а не да се държат с всички еднакво. Има тънки разлики, които чувствителното ми сърце улавя, нъц. Ъц и наздраве! Simple Smile Приятна вечер и така нататъка...

# 1 227
Брех, само аз ли не намирам нищо скандално тука?  Rolling Eyes
Кво сте се разривали като недоклатени новачки?  Embarassed

# 1 228
....а сега ще се изпотрепете като кучета.

Да бе. Това нищо не е. Едно време какви скандали е имало.... ехейййййй .... я питай Бу да ти каже... тя е стара и помни много по-големи скандали... в смисъл стара във форума не на години... сега това тук е някакво измислено и насила създадено .... няма мащабност вече в тоя форум. дори и скандалите едни такива мънички, импотентни... нищо не е вече като едно време.... еххххх

# 1 229
Сега остава да поясниш, Минзухарчик, като как точно се разривават недоклатените новачки, като дадеш тон за песен. Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт