Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 704
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е, Клюкарника отдавна ми е в пъти по-отегчителен от ДиС.
Като справочник.
И за приятелката ми Пепеляшка, или хубаво, или нищо, моля.
И Споделете между другото, пета година ще стане, с една завидна упоритост номинира едни и същи, непознати за мен лица, които живеят само там, посипва с цветя и рози техния образ и аз наистина съм крайно изненадана, че са ме забелязали, щом не влизам в никакви чатове и кръгове, а кротко си пиша в темите.
И между другото, не знам защо са пренебрегнати такива бисерни теми, които имаха топ рейтинг и ме забавляваха от сърце.

Аз ще взема да номинирам тази година. И как Сийка си даде самоотвод, обаче аз няма да го взема под внимание.
Проблем ми е само бройката и някак си не се вместват съвсем в категориите моите любимци.

# 61
Тц, какво ти ръководство, Dona - аз докат наместя пенджурите, докат се вглъбя... не става. Едничък начин е да се последва създалата се традиция за разкол и да се раздели форумът на две - млад пролетарий и дърт виртуален психар. Само тъй човек ще може да разпознава повечко от номинираните никове, без да се чуди с вдигната вежда.  Mr. Green

# 62
Аз имах ясна представа кой да номинирам
в категория Златно огледало и Форумски плейбой,
а сега Огледалото го няма...
Трябва да мисля.

# 63
Аз имах ясна представа кой да номинирам
в категория Златно огледало и Форумски плейбой,
а сега Огледалото го няма...
Трябва да мисля.

И аз имах... но сега съм объркан... трябва ми малко време, а не знам дали ще мога да хвана крайния срок за гласуване...

# 64
Според мен някой трябва да седне и да напише за отегчителните стари кучета резюменце и ръководство за употреба - "Новият форум - кое, къде, кой"  Simple Smile

не е лоша идеята Mr. Green Wink

# 65
Според мен някой трябва да седне и да напише за отегчителните стари кучета резюменце и ръководство за употреба - "Новият форум - кое, къде, кой"  Simple Smile

A дали има някой толкова глобално информиран? Simple Smile

# 66

Съфорумка, която панира медузи с голи ръце.

# 67

A дали има някой толкова глобално информиран? Simple Smile
Е, ще бъде от "колектив" - представители на Споделете, Спамочата, Д и С и каквото там има още ще се съберат и ще направят едно добро дело за нас, дъртите люспи  Flutter Любови, раздели, преследвания, разследвания, миграции и излагации - един обзор (ех, сопрано) за 2009, плюс приложение Who is who в Новия форум.

# 68
Хубаво Simple Smile Ще чакам обзорните емисии.

# 69
Предлагам който го направи, да спечели служебно Златното перо  Flutter

# 70

Започвам да чета прилежно всичко и да се информирам безпристрастно... но не ми гласувайте това доверие...

# 71
  • София
Или Златното око- за агент, който вижда и знае всичко

# 72
  • София
Нещо като утешителна награда, казваш.
Така де, безплатно няма как да стане.

Ах, "Златното око" е очарователно предложение.

# 73
Това, само Татти може да направи.
При това, ще го вмести в няколко римувани реда.
Ама за какво му е на него награда?

# 74
Ее, не Татти, искам сапунка, кръв и пот да се лее, изгубени близнаци (или нови регистрации) да се появяват изневиделица.

Общи условия

Активация на акаунт