За или против котка в къщи, когато има малко дете?

• 21 291
  • 192
  •   1
Отговори
# 90
аз съм против котката да се гледа в къщи ,а пък да не говорим и когато има малко дете  Naughty

# 91
Против съм.  Котка и бебе, нямат място под един покрив.

# 92
  • Razgrad
Аз сам против ,макар че много обичам животните.Те разнасят косми пак и знаеш ли какво могат да направят? newsm12

# 93
  • след Околовръстното
Гласувах ЗА.
Взех котка когато голямата беше на 3 години.
Докато бях бременна с малката имахме друга котка, която за късмет се окоти в последствие.
Живея в къща и затова е по-лесно.
Но ако съм бременна в апартамент и гледам котка, към която съм привързана не бих я махнала.

# 94
  • пак там
Аз сам против ,макар че много обичам животните.Те разнасят косми пак и знаеш ли какво могат да направят? newsm12

Какво?

# 95
също твърдо против , да не говорим пък и с бебе  Naughty

# 96
Гласувах против. За мен мястото на животните не е вътре в къщата.

# 97
  • София
Против. И при най-старателното чистене космите са налице.

# 98
  • до една звездичка
Против. И при най-старателното чистене космите са налице.

Peace

Пък и би ми дошло в повече. Имам предвид съчетанието бебе и домашно животно.

# 99
  • Бургас
Против! antonia много добре е обяснила за котките. Трябва много да се внимава в контактите на деца с животни. Котките са непредсказуеми по принцип в поведението си, както и всяко друго животно.
Разбира се, избор на родителите е дали да запазят животното - не е казано, че като решат да го махнат, ще го изхвърлят на улицата - има приятели, познати, които биха искали вече възпитана животинка. Но ако решат да я запазят: хигиената и очите - на четири!

# 100
  • София
Твърдо прооооотииииииииииив!

# 101
  • Варна
За! Никога не бих си изхвърлила котето, само защото съм бременна и очаквам бебе. Та аз това коте го гледам откакто беше една шепа. Котето е обезпаразитено, ваксинирано, тоалетната му се почиства редовно. Познавам хора, които миришат и без да имат домашен любимец и дома им е доста голяма кочина, в сравнение с моя примерно. Мисля че съжителството на дете и домашен любимец може да е само от полза за детето. Относно токсоплазмозата - имат е и много хора, без въобще да са имали досег с котка. Аз съм си правила изследване за токсоплазмоза - излезе положително. Веднага почнаха да ме стряскат как ето на котето ми е виновно и за токсоплазмозата и за това, че не мога да забременея. Консултирах се и с гинеколога и с ветеринара и двамата казаха, че явно някога си съм е изкарала и вече имам имунитет и не мога да се заразя отново. Както и това е по-добрия вариант, отколкото цяла бременност да се опасявам да не се заразя. Изследвах и котката за токсоплазмоза и о изненада - котето е невинооо, то за разлика от мен не е карало болестта.

# 102

Какво?

Бабата на моя възлюбен се опита да ми вкарва теории, че котаракът щял да изяде бебето, познайте защо ???  newsm78 Щяло да му мирише на мляко !  Crazy  hahaha  Не че обича мляко, но кой да знае такива подробности...  Thinking

# 103
Е,досега не съм го чувала този вариант с изяждането на бебето Laughing
Аз нямам котка следователно съм против,но не знам на какво мнение щях да съм ако гледах коте отпреди забременяването.Не мисля,че бих си изхвърлила животинчето каквото и да е.Може би бих го дала на познати за известно време.

# 104
  • София
 rotfImao rotfImao rotfImao а ако си кърмачка, дали освен бебето и теб ще опатка котката eat

Общи условия

Активация на акаунт