Фотография # 41

• 32 495
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Калинаааааааааааааа
всичко знаеш бе! как помниш всичко - не разбирам! Crazy

hahaha

нали знаеш ... питай патило

# 61
А за момитори нещо не знаеш ли Whistling

# 62
...Благодарности за отговора Кали ...всичко знаеш - хубавелка си излязла и с Никон а това  моето явно е "изгорял" пиксел ... при мен се намира на лошо място и е червеникъв - тоест вижда се лесно и ме дразни. Четох , че се появявали когато се снимало на ИСО 1600 с дълга експонацция , но аз не съм ползвала скоро това "предимство" на Канона... и нали ако го предлагат , би трябвало да го ползваме , а не да доведе до звезди посред бял ден ... имам тоз пиксел от около 2 седмици - цял ден си гледам снимки и излиза от съвсем скоро  , след дневни кадри .... странно... Това едва ли го има и в гаранцията  на апарата .
след това снимах детски рожден ден и приятелска сватба ... направо ми е горещо от нерви  - неконтролируеми
Къде ти е Кайо ?

# 63
Дани, и никон, и то скъпи никони, ги имат тези екстpи.
и моя е чеpвен, в центъpа на кадъpа. ако имаш скайп, дай един pо файл да погледна?
над 3-4 се пpизнават от гаpанцията май. по-малко ги имат за ноpмално. Моя нойз pидакшън пpогpамата на Канон ми го маха.
Не си го pазвалила ти, спокойно.
Опpавя се с pимапинг на матpицата (което май е софтуеpно пpеподpеждане на пикселите). Момо имаше такъв пpоблем и си беше давала апаpата на pемонт, но тя не е в БГ. 

Кайо не дава да го снимам и съм му съpдита. Ще тpябва да се pажда пак явно. уф.

Дуци, ако питаш за калибpиpането, не знам. Ако искаш да си купуваш нов, имам кого да питам.

# 64
...здравейте ... , един въпрос към вас - Как със сигорност се установява дали има изгорял пиксел на фотокамера- има ли начин ? Имам съмнение за това от една седмица . Ако има Такъв проблем -отстраним ли е ?

имаше днес във ФФ подобно питане, и не мога да се стърпя да цитирам:
Цитат
Автор: asahi
Дата:   05-11-09 13:11

За двупикселна камера е страхотен проблем. За многопикселна се преглъща по-лесно.

Joy

# 65
ох, лоис, ще падна от смях! асахи съм го срещала на живо и е много интересна птица.

моята няколко пикселна камера също има много сериозен проблем в това отношение, но ме мързи да я изпращам на поправка. замазвам с някой подходящ тул и така.

# 66
...здравейте ... , един въпрос към вас - Как със сигорност се установява дали има изгорял пиксел на фотокамера- има ли начин ? Имам съмнение за това от една седмица . Ако има Такъв проблем -отстраним ли е ?

Цитат
Автор: asahi
Дата:   05-11-09 13:11

За двупикселна камера е страхотен проблем. За многопикселна се преглъща по-лесно.

AAAХАХАХАХАХАХХА, попилях се да се хиля  Joy Joy Joy

# 67
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Луиза, и мен разсмя. Да не забравя да добавя, че точа лиги всеки път, когато пуснеш манджи във фликр. Не кментирам, 'щото грам не отбирам от "твоята" фотография, ама кефи, да знаеш.

Калино, скарана съм ти сериозно. Що на аватара ти не виси моя син, а това чуждо бебе?!

И да не е съвсем спам

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 01:01 от Муцуна

# 68
о, ама то имало нова тема  Crazy

# 69
о, ама то имало нова тема  Crazy
Joy Joy hahaha

Муцуно, страшна е последната ти снимка! Браво!

Я кажете, как според вас е постигната тая мазнотийка?...  newsm78 http://www.flickr.com/photos/leightphotography/4076530808/

# 70
ако не е фш манипулирана, е тилт енд шифт

# 71
асол, тилт шифт пише на снимката в таговете Wink

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:39 от Калинa

# 72
Много знаете беее!  Hug Hug То си пишело ама като не съм запозната....  Blush

Искам тилт шифт лещаааа!!!..... newsm45

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 13:28 от Асол

# 73
  • София
Момичета, позволих си и аз да гласувам за есенния конкурс, макар че май съм най-новата тук.

Вписвам се и аз в есенната тема със снимки от последната ми сватбена декорация.

http://www.flickr.com/photos/42363997@N02/4080312092/in/set-72157622621345795/

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:19 от Цецето

# 74
Имам нужда от съвет за дистационно. Решила съм да си купя , но нещо се обърках. Гледам във ФПавелиона някакви 17лв. и някакви по-скъпи  newsm78 но не разбрах каква е разликата  Rolling Eyes т.е какво едното може повече от другото.

Общи условия

Активация на акаунт