Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Бебка, тук съм си. Hug
Аз съм наблюдател. А STILL MISS YOU всеки организъм е различен, всеки доктор е различен, по тази логика и диагнозите и препоръките са различни. За възпалението си права, но нали и АБ изписват, точно за да се избегне възпаление. Но аз пък какво обяснявам, ти знаеш по-добре.
Иначе аз съм добре, утре или в събота съм пак на преглед, нямам търпение да го видя малкото бейби.
Бебка, стискам палци за прегледа. А раничката бързо се оправя, аз и през нея минах.
Гушки и цунки на всички. Hug

# 46
  • Варна
Tess    Hug Hug Бързо оздравяване на детенце и чакаме да се похвалиш със зелена светлина от доки. Не остана Heart Eyes

Baby Love®   Hug Hug Така, така, минавай да ни орисваш бебешки темата, че да се изнасяме от нея Praynig Не беше ли време за сърчице или вече чухте? Heart Eyes

_БЕБКА_ , бързо се отървавай от раничката и ще чакаме да се похвалиш и ти със зелен светофар и хубави изследвания Mr. Green 

# 47
Охх, незнам, много странно - особено като се има предвид, че съм в темата от две седмици (не че не ми харесва при вас), но въобще не ми се чака...никога не съм се славила с търпение, но сега бия всички рекорди по нетърпение...никога не съм вярвала, че мога да го кажа това, но искам да ми идва през 10 дни, та да минат по-бързо тия два цикъла и да запрятаме ръкавите със съкровището...
Искам пак да съм си  preggo

# 48
PEMY , разбирам те мила, но понякога търпението е ключът към успеха!Аз също съм така, за всичко, искам всичко да става бързо, но мога да кажа, че вече имам подобрение, започвам да се уча на търпение.
Мама Инка , за теб силно стиснати палчета и бегом към отчетната Hug
Бебка,  Hug

# 49
 PartyБързам да се похваля,дойде ми втората лелка LaughingНо май ще пропусна този месец  Tired.С тези болести и както съм настинала не ми се рискува.Нямам вече търпение,а ето че сега трябва още да чакам.Ще се боря за девичка,ако всичко е нормално.Поръчала съм си Коледен подарък newsm30.Успех на всички ловуващи.

# 50
  • Варна
PEMY , разбирам те мила, но понякога търпението е ключът към успеха!Аз също съм така, за всичко, искам всичко да става бързо, но мога да кажа, че вече имам подобрение, започвам да се уча на търпение.

Напълно подкрепям Peace Hug И аз обичам да стават веднага нещата и да са точно както съм ги планирала, но след случката реших, че нямам власт над някои неща и не трябва да планирам толкова. Не се мъчи, скоро ще се случи Hug Hug Hug

bobinka 85, честита лелка и не смятам, че трябва да отписваш месеца. Тъкмо докато дойде овуто и ще си здрава и готова за бебеправене Mr. Green Hug

mari_rus , хайде заедно към отчетната Mr. Green Hug

# 51
Мама Инка ,как ми се иска , но по твой съвет, този месец никакви тестове за ову, никакви планове HugМного хубаво си го казала, че нямаме власт на тези неща Hug
Незнам дали те питах вече, ако е така ме извини, но имате ли в рода близнаци?Как беше бременността с порасналите ти юнаци?
bobinka 85 , чака те една малка сладка девичка, да знаеш Hug

# 52
  • Варна
Мама Инка ,как ми се иска , но по твой съвет, този месец никакви тестове за ову, никакви планове HugМного хубаво си го казала, че нямаме власт на тези неща Hug
Незнам дали те питах вече, ако е така ме извини, но имате ли в рода близнаци?Как беше бременността с порасналите ти юнаци?
bobinka 85 , чака те една малка сладка девичка, да знаеш Hug

Прабаба ми е близначка, първата ми братовчедка по бащина линия има момче и момиче и майка ми е имала, но ги е махнала. Аз задържах фоликули и си мисля, че с отделянето на яйцеклетката се е спукал и този от предишния месец,  разнояйчни са. Ама може и да не е така. А иначе, чак в петия месец разбрах, че са две Crazy Нямах проблеми, само дето много тежеше на кръста и ми казваха, че изглеждам все едно съм глътнала земното кълбо Joy

Момичета, имам спомен, че някой не-чакаше на 02.11 - да се яви да докладва по служба Mr. Green

И нашето мило момче се загуби някъде...

# 53
Здравейте момичета!
Моя МЦ трябваше да дойде на 2.11,но все още го няма.Днес си пражих тест и показа отрицателен  ooooh! .Случвало ли ви се е да сте бременни и да ви дава само 1 черта или е невъзмовно да има грешка  Thinking !
Ще чакам да пишете!

# 54
  • Варна
Здравейте момичета!
Моя МЦ трябваше да дойде на 2.11,но все още го няма.Днес си пражих тест и показа отрицателен  ooooh! .Случвало ли ви се е да сте бременни и да ви дава само 1 черта или е невъзмовно да има грешка  Thinking !
Ще чакам да пишете!
Да, последният път беше така. След двудневно закъснение ми даде отрицателен тест. Направо бял умряла - толкова сигурна бях, че съм бременна. След още пет дни вече беше положителен. Дано и при теб е така Peace Hug Отчитам го и на марката на теста - първият път не беше Шуър Чек.

# 55
Аз си правих Шуър Чек!Колко о6те да из4акам да си направя тест пак?

# 56
  • Bulgaria
Здравейте момичета!
Ще чакам да пишете!
Скъпа, на мен лично винаги са ми отчитали вярно тестовете, но имам приятелка, на която два поредни теста през две седмици й отчитаха отрицателни резултати, а тя си е била бременна през цялото време #Crazy Чак в третия месец се усети ooooh! Laughing Така че, не бързай да се отчайваш, има още време Naughty Изчакай още 4-5 дни и направи нов тест Hug

# 57
Момичета записвам се  Confused Преди два дни ми направиха кюретаж с диагноза кухо яйце в 6.5 седмица. Казаха ми да изчакам два нормални цикъла и вече нямам търпение да мине нова година  Crazy

Даниелка, на мен ми се случи при извънматочната да ми дава отрицателен цяла седмица след закъснението, чак след това даде положителен и показа резултат бременност 1 седмица, когато трябваше да се поне 3. ОБАЧЕ съм чела ужааааааааасно много отрицателни тестове, които са се превърнали в пухкави бебета. Изчакай и пробвай пак

# 58
  • Bulgaria
JUPETO ох, мила, съжалявам много за болката ти  Hug  Hug  Hug Все си мисля, че съм претръпнала малко или много откъм лоши новини, но всеки път ми се къса сърцето като видя още попълнения Hug Щом са ти казали 2 цикъла не е чак толкова много, докато мигнеш и ще са минали Wink На нас ни казаха 3, но изчакахме 6, не бяхме готови психически за опити Sad Сега като се замисля не знам кога минаха толкова бързо... А сега с тези чудесни празници дето се задават няма да имаш време да тъгуваш  Hug Пожелавам ти най-хубавия след-Коледен подарък  Laughing

# 59
  • Варна
JUPETO, много съжалявам, че ти се е случило.  spoko Наистина не е много два цикъла - сигурно, защото си била в шестата седмица. Уверявам те, че тук ще намериш нужната подкрепа - поне аз категорично не мога да се оплача. Ако не бяха момичетата, сигурно нямаше да изляза от дупката. Скоро ще подновите опитите и ще си на линия Praynig Hug Hug Hug

Квази, къде сиииииииииии Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт