Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 776
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Здравейте момичета,
bibi76, честито  Two Hearts, това вече си е прекрасна новина за нашата темичка.

Искам да ви помоля силно да ми стиснете палчета пак. Има съмнения за извънматочна бременност. Моето зацапване премина в оскъден цикъл - има съсиреци в течението. Днес сутринта пуснах чхг и резултата е нараснал до 96, а на 16.12 беше 35.90. Освен това имам тъпа коремна болка, обаче ми е странно, че е в дясно, а този месец доминантния фоликул беше в ляво. Егати ужаса, с извинение за думите. Тази сутрин отидох и си купих противозачатъчни, пуснах кръвния, обадих се на док да му обясня с какво кървене съм, той каза хубаво - считай го за първи ден на цикъла и почвай контрацептивите и се прибрах вкъщи. И сега ... в понеделник отново ме викат да ме гледат, пак чхг, ще полудея от притеснение ... Само се моля, дано не е извънматочна.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 17:24 от Amalleira

# 736
Amalleira , стискам силно всички палци. Praynig Hug
Биби, бебо е добре, другата седмица ще го видя, че от началото на месеца не съм го виждала. Днес забелязах, че корема започва да ми расте. Heart Eyes
Момичета, време е за нова тема, нека която я пуска да копира нещата от първа страничка и молитвата.

# 737
nuclearbaby , добре, че е бил малкия дявал!  Hug
PEMY , много хубаво си го решила това за купоняването Simple Smile И звучиш много положително и надъхано, браво за което Simple Smile
Amalleira , и от мен имаш силно стиснати палчета!  Praynig Ще чакаме новини.

read only , надявам се да се изчистиш при цикъла.
Стискам палци всичко да е нормално  Praynig

Момичета, тази сутрин се събудих с мисълта, че днес става един месец от моя кюретаж  Cry. Поплаках си, както обикновено, и се помолих другата година да ни донесе на всички така желаните малки пухкави вързопчета  Simple Smile
Благодаря ви, мацки, че ви има! Много по-трудно щях да се справям с болката без вас!  Hug Heart Eyes Hug  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 18:20 от kastaliq

# 738
Е, момичета вчера сутринта беше и моя кюретаж, след като в петък вечерта прокървих. Беше ужасно, но вие го знаете. Единственото за което се моля в момента е всичко да е минало добре и да не се налага да повтарям процедурата. На преглед съм във вторник, изписаха ми антибиотик и Метергин. При евентуални усложнения какви са симптомите, че до вторник все за това ще си мисля. Вчера кървенето беше силно, но днес е по-слабо.

# 739
Е, момичета вчера сутринта беше и моя кюретаж, след като в петък вечерта прокървих. Беше ужасно, но вие го знаете. Единственото за което се моля в момента е всичко да е минало добре и да не се налага да повтарям процедурата. На преглед съм във вторник, изписаха ми антибиотик и Метергин. При евентуални усложнения какви са симптомите, че до вторник все за това ще си мисля. Вчера кървенето беше силно, но днес е по-слабо.

Всичко изглежда нормално при теб, мила! Евентуалните усложнения обикновено се съпровождат от прекалено обилно кръвотечение продължителен период от време или обратно - липса на кръвотечение. Силни продължителни болки трябва също да се проверят при лекар. Дано всичко е наред   bouquet

# 740
alena_, съжалявам мила  Hug. Бъди силна и гледай само напред!

П.П. Мацки, която може да пусне нова темичка и да ни препрати към нея  Laughing  Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 16:37 от kastaliq

# 741
Здравейте милички Hug
Baby Love,предлагам ти да пуснеш темичката да ни е на късмет.Много ти се радвам,сега са най-сладки трепетите.
Мама Инка Hug,радвам се,че си добре.
Биби,честито сърчице,мила.
nuclearbaby, Hug,наистина годината е гадна.Спокойно остана малко и аз нямам търпение да я запратим в архивите и смело напред,защото 2010 ще сме мами,сигурна съм.Каквото и да ни струва трябва да се борим за най-голямата си мечта.
 alena_ ,съжалявам,че се е наложило да минеш през този ужас.Следи си температурата,аз по това се ориентирах дали всичко е ок.Спокойничко,всичко ще остане в миналото и ше се радваме на бебчета.
 kastaliq Hug
Amalleira,силни стиснати палчета и от мен.
Милички,аз съм добре горе долу.Лекувам гадния цистит и разговарям с кандидат таткото Blush,мисля,че това е било временно негово състояние,дано да не се лъжа и от януари да действаме Hug.Успешна седмица на всички

# 742
Хайде милички в новата тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456085.new#new

Общи условия

Активация на акаунт