Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Джес, съжелявам, и в Италия ли не правят кюртажи до дванайста седмица?Аз минах два пъти през това в 11 и в 10сед, без кюртаж, първият си беше...не искам да си спомням, наистина е неприятно но пък тук така смятат , че е по-добре.
Следващият път ще успееш Hug
Биби, много ме зарадва Hug

# 721
bibi76, много се радвам.Браво, сега ти желая безметежни оставащи месеци от бременността.И на финала най-хубавото бебе!

jdesika , .♥.Прасковката.♥. е права.Ако стане кръвоизлив нищо няма да го спре.Късмет, дано се възстановиш, ние сме готови да споделим болката ти!

kokonito , сигурно ли е,че не е хубавото закъснение?А ако има проблем, май ще трябва да видиш доктора.Стискам палци!

mari_rus , как не правят?Наистина ли, аз исках да не ме чистят, а да ме оставят да си се оправя сама.Но казаха, че ще ми изтече кръвта!Май всичко е, за да си вземат клиничната пътека.Гадове са някой от нашите лекари.Защо ни причиняват болка, ако организмът може да се спрви сам?

# 722
пия дуфастона..за да не пътувам с кървене голямо.....не мога да отложа пътуването--мъжа ми е с с4упена ръка....сам.плодният сак е в 5 та седмица.нищо не ме боли....имам само леко кървене

# 723
Беба, така процедират тук, смятат, че е по-щадящо, макар, че емоционалният стрес е в пъти по-голям, при мен например , когато се установи в единайста седмица , че сърдечната дейност е спряла, казаха да изчакам три дни, и ако организмат не се справи сам трябваше да вземам хапчета за предизвикване, за щастие се справих без медикаменти, това всичкото е под постоянен лекарски контрол, през пет дни на преглед.Вторият път бях в бг и на своя глава исках самостоятелно изчистване.Според статистиката , тук , 20процента от организмите не могат да се справят сами и за това макар и рядко прибягват до вакум.

# 724
jdesika, alena, много съжалявам, че и вие трябва да преминете през това. Момичетата са ви посъветвали за всичко и аз подкрепям мненията им.
bibi76 , ех че ме зарадва.
nuclearbaby , дано не е нещо сериозно.

# 725
И аз смятам, че е по-добре сама да се изчистя.Но се уплаших и отидох в болницата и там под ножа.Да не бях ходила изобщо   Crossing Arms
А при вас има ли прорязващи болки, не ме боли матката, а коло нея.Оттук-оттам ме клъцва нещо.И едни ситни пъпчици по лицето си имам, сигурно е реакция на организма.

# 726
  • София
bibi76, честито, миличка!  Hug Лека и безпроблемна бременност!   bouquet  Супер новина!

А за изчистването сама - и аз така си мислех... Какво толкова... Бях в края на 5та г.с. и си мислех, че това е съвсем рано и би следвало да е почти като менструация, малко по-обилно може би... Оказа се, че не е така... От хормоналните промени в оганизма се получава понякога мноооого сериозно кървене..., под много сериозно имам предвид цял един пакет превръзки за около 10 минути и 3 броя изцапани дънки... И това продължи около 3 часа така... Беше ме страх да не припадна... Ох, без да се плаши никое момиче, просто споделям, за да ме разберете защо съм ЗА кюретажа...

# 727
Биби, честито сърчице! Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност, и на финала здраво и красиво бебче! Hug
jdesika , съжалявам, че и трябва да минеш през това. action032
За изчистването сама, аз не го предпочитам. Утре става една година от моя спонтанен аборт, не искам да си спомням какво преживях, и аз пиех задържащи, но все пак прокървих. Получих страшен кръвоизлив, със жестоки болки. Няма да споделям повече за да не те плаша, желая ти бързо възстановяване.

# 728
  • София
Добрутро,как е настроението днес-работно? Мене ме мързи зверски,че и по-рано дофтасах в офиса...
моето ухо.. ooooh! на косъм от тъпанчето,разранен целия канал,промиха го и с игла ми изтеглиха насъбралата се кръв, една седмица не трябва да го мокря, ще слагам капки против болки и ходя с памук защото си тече...не много ама все има кръв ooooh! и ми е едно заглъхнало и е направо "чудесно"

Биби,браво,много се радвам за теб и бебе Simple Smile

# 729
Биби, честито сърчице, лека и спокойна бременност  Hug
nuclearbaby , все пак е бил малкия дявол, сигурно нямаш търпение да свърши тази година, пожелавам ти успешна и плодотворна 2010!
jdesika, дано всичко мине добре за теб, съжалявам за болката ти, но не се отказвай, вярвай и един хубав ден ще бъдеш най-щастливата майка. Praynig

# 730
  • София
[
nuclearbaby , все пак е бил малкия дявол, сигурно нямаш търпение да свърши тази година, пожелавам ти успешна и плодотворна 2010!

благодаря,о да определено нямам търпение да се махне тази гадина 2009-та година! #Cussing out

# 731
  • София
Джесика Hug много боли, особено когато бебчето е толкова чакано и желано. Но не се отчайвай - ще дойде и твоят ден. Аз също съм за кюретажа. Когато трябваше да го правя лекарят ми обясни, че е опасно за мен, защото мъртвата тъкан можело да натрови организма. Не съм лекар и не разбирам, но май е по-добре да не се чака.
Нюклиър, малкит дявол е бил. Още има-няма две седмици и тази лоша за теб година си отива, желая ти най-щастливата 2010г.! Hug
Благодаря на всички за палчетата, започвам да вярвам, че този път ще успея и това е моето бебче. Вчера сърчицето се чу ясно, ембриончето е 0,9см. и си отговаря на седмиците /6г.с. и шест дни/. Доктора каза "Засега всичко е наред, спокойно." Ще хода пак на 28.12. - той ме викаше януари, ама няма да издържа три седмици без да видя накъде вървят нещата.
Беби лав, как е бебчо Hug
Една от нас, то малко останало Simple Smile

# 732
Здравейте,

Аз май много бързо се зарадвах. Оказа се, че имам проблеми след манипулацията с вакуум.
Образувал се е голям полип и няколко малки... Доктора каза, че се дължи на приема на Дуфастон по време на бременността.
Обясни ми, че ако не падне сам полипа за следващите два цикъла ще трябва да се отстрани оперативно и да се изследва за злокачественост.
Казва се децидуален полип. Някой знае ли нещо за такъв. В нета не намирам информация за разграничението им.
На това отгоре имам персистиращо жълто тяло, доколкото разбирам продължава да отделя хормони, все едно съм бременна. Някоя от вас сблъсквала ли се е с такива проблеми?

# 733
Здравейте момичета. Не съм се вяскала в темата няколко дена, че офиса е някаква тотална лудница, а вечер се прибирам като след близка среща с високоскоростен товарен влак...Ние даже бяхме решили да подновяваме спортната дейност luvbed и червените чаршафи постелих...,но от работа нищо не свършихме - изтървахме и О-то и около О-то, така че и ние ще минаваме през 2010, тъкмо да минат празниците...да покупонясваме малко на свободно, че до сега все така се получаваше, че като тръгнем на бар аз или не знаех дали съм бременна, или бях бременна, или на някакви лекарства - първо на антибиотик заради абразиото, после на противоалергични заради антибиотика - то човек не може една водка да обърне за успокоение на нервната система...та сега съм решила да направим едно яко купонясване и после запрятаме ръкавите  fertilization
Биби, неможеш да си представиш колко се радваме за теб  всички..
Джесика  Hug
read only - незнам за какво става въпрос, но аз бих потърсила и второ мнение.

# 734
read only , надявам се да се изчистиш при цикъла.Коремна операция ли искат да ти правят-дано не е това.Консултирай се с друг лекар.

Общи условия

Активация на акаунт