МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 45: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
възмутена и Огорчена съм от темата за Аси, баси кви са  ooooh! Crossing Arms помолих ги с 2 думи да ми напишат кво е станало във вчерашната серия, а те и за сливок не ме бръснат, баси  Sick
оплаках се, мрън  Sad

# 571
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
синеочааа Hug Hug Hug
ще питам тате и ще ти кажа Laughing Laughing Laughing

# 572
айде питай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
сега го няма,ма нещо коментираха с майка ми че са арестували демир преди сватбата.това мога да ти кажа засега Embarassed

# 574
Синеоч,защо се изненадваш?Елитът е събран тук Grinning
lacunababe,тамплиерите не са ли ги избили през късното средновековие  Grinning ?Знаех за масоните,но с тамплиерите ме изненада още предния път.Явно орденът се е възродил.Имаш си рицар у дома  Peace А малкият ще те изклюкари заради изядените вафли.Знам ги аз тези дребните.. Wink

# 575
азазелааа,кво знаеш ти ooooh! ooooh! ooooh!
за жалост не са  избити hahaha hahaha hahahaето ги

http://www.osmth.bg/

# 576
Ооо не ,направо паднах  ooooh! Не ми се ще да си представям как им минават заседанията,с всичките им ритуали и почетни обръщения и титли  .Мъжът ти едва ли има очи да ти държи сметка за Джемилкьой  Joy Хората се събират по интереси,но коато ги гледам май се вземат твърде насериозно.

# 577
сега го няма,ма нещо коментираха с майка ми че са арестували демир преди сватбата.това мога да ти кажа засега Embarassed

абе и щерката нещо такова спомена, гледала е само края, била забравила да си го пусне и да го гледа  Laughing

# 578

абе и щерката нещо такова спомена, гледала е само края, била забравила да си го пусне и да го гледа  Laughing

сега мама каза,че са се оженили и след това е станало Hug Hug Hug

# 579
Ооо не ,направо паднах  ooooh! Не ми се ще да си представям как им минават заседанията,с всичките им ритуали и почетни обръщения и титли  .Мъжът ти едва ли има очи да ти държи сметка за Джемилкьой  Joy Хората се събират по интереси,но коато ги гледам май се вземат твърде насериозно.

А, да видиш на кво съм подложена!А всичките ни приятели го жалят,че си е взел луда жена Mr. Green
Кажи сега кой е за жалене!Не Джемилкьой,не  крави,квато и глупост да захвана може само да му дишам прахта hahaha hahaha hahaha hahaha

# 580

сега мама каза,че са се оженили и след това е станало Hug Hug Hug

тенкю на мама от мое име     bouquet  а за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
Сега ви изоставям,че излизам,но надвечер ще намина. Hug

# 582
Сега ви изоставям,че излизам,но надвечер ще намина. Hug

и аз така, отивам да гледам племенницата  Heart Eyes

azzazzell поздрави на Бургас и морето и трудещите се хора  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 583
  • СТАНДАРТНО.
 Синеоч, аз гледах серията. Али скри пушката в дома на Демир и подаде анонимен сигнал. Но успяха все пак да подпишат с Аси. Simple Smile

# 584
Мацки,и аз ще захвана битовизмите,че мен чакат
ще минавам на почивките да ви виждам
Бланчеее,искрено се надявам да си по-добре мила!Вече съм силно притеснена за теб Hug
азазелчее,приятно скитане Laughing Laughing Laughing
късметчеее,чакай да те гушна и теб Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт